homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-41

#761 2010-01-12 22:33:20

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

love_t a scris:

Hai sa zicem ca asa ceva se intampla doar la 1% din cupluri.
Si ce sariti asa toate? Care-i faza asta cu primul, singurul si ultimul? Ca eu nu o inteleg!

in cel mai frumos si perfect (greseala intentionata) scenariu de viata, de poveste de dragoste, oamenii, femeile mai bine zis, isi doresc ca prima iubire sa fie si singura, si primul barbat cu care face dragoste sa fie dragostea vietii ei.
ce este rau in asta ?  ca la modul in care abordati unele diintre voi subiectul, se intelege ca asta e pentru prostute, pentru naive... etc, femeile adevarate stiu mai bine.......

stim cu toate ca s-ar putea ca primul sa nu fie si singurul, si ca relatia aia perfecta sa se destrame. e posibil asta. stim. dar ce e rau in a-ti dori si a visa ?

da, l-am gasit pe el, e bine cu el, nu ne dorim altceva. si poate lucrurile merg bine si nu se strica nimic. poate.

s-a mai discutat asta pe undeva, daca nu chiar aici. si a iesit cu scantei.
daca nu te culci cu 5 barbati, ci doar cu 1, nu inseamna ca esti proasta, naiva.
daca te culci cu 5, nu inseamna neaparat ca esti curva.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-12 22:35:14)

#762 2010-01-12 22:35:13

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

sandy f a scris:

ShineOfBlood a scris:

love_t a scris:

Cate cupluri din astea cunoasteti voi, care au rezistat pana la adanci batraneti?
Hai sa fim seriosi, nu mai visati atat la cai verzi pe pereti.

Ai mei big_smile Si au ... 38 de ani de casatorie tongue

Cu o căsătorie aranjată, nu? smile

Nu. Am mai spus povestea o data... copy/paste:
crescutul fara o familie propriu-zisa... in cazul tatalui meu,ma-sa era o curva,care isi schimba sotul o data la cativa ani,care intinsese toata comuna si pe care o duruse in pix de copil. El a fost sportiv si viata lui s-a desfasurat in cluburi sportive pana a intalnit-o pe mama. Familia ei a ajuns sa tina la el mai mult decat tineau la ea. El avea in sfarsit o familie. 2 years later,s-au luat. 21 years later,am fost conceputa eu. Inca se iubesc ca-n prima zi,pentru ca ea i-a oferit ceea ce el timp de 19 ani nu avusese... o familie si sentimentul ca apartine cuiva,si ca (,) cuiva ii pasa de el.

De asta au durat atat.

#763 2010-01-12 22:38:05

sandy f
Banat
Inregistrat: 2009-06-23

Frumos, dar nu ai tu de unde să ştii ce a făcut el la viaţa lui, dacă s-a mai culcat şi cu alte femei. Cunosc destui bătrâni care şi-au iubit şi încă-şi iubesc mult nevestele, dar care recunosc că au mai călcat strâmb că, citez: „Eh, aşa-i bărbatul, dar atâta timp cât acasă te porţi frumos şi o respecţi, nu-i nimic rău.??

Yes, dirty old clones. It ain't over until I say it is. Period.

#764 2010-01-12 22:40:55

albinuta_vesela
Insomniac member

sandy bell big_smile, incearca sa scrii cu caractere "normale". e greu de urmarit asa. oricum ne dam seama ca esti tu...

ba e rau, chiar daca acasa se poarta frumos. cat despre respect, nu poate fi vorba. femeia aia numai respectata nu e.

a fi ok ca iubita ta se se culce cu n barbati, dar acasa sa se poarte frumos cu tine si sa te respecte ?

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-12 22:41:58)

#765 2010-01-12 22:42:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member

sandy f a scris:

Frumos, dar nu ai tu de unde să ştii ce a făcut el la viaţa lui, dacă s-a mai culcat şi cu alte femei. Cunosc destui bătrâni care şi-au iubit şi încă-şi iubesc mult nevestele, dar care recunosc că au mai călcat strâmb că, citez: „Eh, aşa-i bărbatul, dar atâta timp cât acasă te porţi frumos şi o respecţi, nu-i nimic rău.??

Se intampla sa stiu,ca fiind sportiv,nu avea TIMP sa umble altundeva decat acasa si la antrenamente. Mama stia ce face in fiecare minut...si avea persoane care sa-i confirme. smile

Publicitate

loading...

#766 2010-01-12 22:47:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

ShineOfBlood a scris:

love_t a scris:

Dar nimeni nu descurajeaza pe nimeni. Eu mi-am spus parerea si atat.

Si-au spus-o si altii inainte. Ok. Au inteles si ele. Da,e naiv sa crezi in eternal love... dar e mai bine sa visezi si sa fii usor scuturata la realitate la momentul oportun,decat sa te faca altii sa crezi ca esti proasta si ca e ceva wrong cu tine... pentru ca la persoanele mai slabe de inger asta actioneaza ca un declansator... si le face sa incerce involuntar sa strice relatia,numai ca sa ajunga la alta si sa atinga presupusa normalitate. Cunosc cazuri,si cand a realizat a intrat intr-o depresie profunda. Deci mai usor cu cuvintele...pe unii ii afecteaza enorm de mult.

Si care sun cuvintele alea care ii afecteaza asa de mult?
Cuvantul naiv? C'mon, o sa imi pun superglue pe degete, de frica sa nu faca cineva depresie din cauza mea.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#767 2010-01-12 22:47:08

sandy f
Banat

adina84 a scris:

sandy bell :D, incearca sa scrii cu caractere "normale". e greu de urmarit asa. oricum ne dam seama ca esti tu...

ba e rau, chiar daca acasa se poarta frumos. cat despre respect, nu poate fi vorba. femeia aia numai respectata nu e.

a fi ok ca iubita ta se se culce cu n barbati, dar acasa sa se poarte frumos cu tine si sa te respecte ?

You do? Oh, I'm blushing...

#768 2010-01-12 22:48:44

albinuta_vesela
Insomniac member

sandy f a scris:

You do? Oh, I'm blushing...

esti penibil.

#769 2010-01-12 22:49:55

sunshine16
Banat
Site

adina84 a scris:

love_t a scris:

Hai sa zicem ca asa ceva se intampla doar la 1% din cupluri.
Si ce sariti asa toate? Care-i faza asta cu primul, singurul si ultimul? Ca eu nu o inteleg!

in cel mai frumos si perfect (greseala intentionata) scenariu de viata, de poveste de dragoste, oamenii, femeile mai bine zis, isi doresc ca prima iubire sa fie si singura, si primul barbat cu care face dragoste sa fie dragostea vietii ei.
ce este rau in asta ?  ca la modul in care abordati unele diintre voi subiectul, se intelege ca asta e pentru prostute, pentru naive... etc, femeile adevarate stiu mai bine.......

stim cu toate ca s-ar putea ca primul sa nu fie si singurul, si ca relatia aia perfecta sa se destrame. e posibil asta. stim. dar ce e rau in a-ti dori si a visa ?

da, l-am gasit pe el, e bine cu el, nu ne dorim altceva. si poate lucrurile merg bine si nu se strica nimic. poate.

s-a mai discutat asta pe undeva, daca nu chiar aici. si a iesit cu scantei.
daca nu te culci cu 5 barbati, ci doar cu 1, nu inseamna ca esti proasta, naiva.
daca te culci cu 5, nu inseamna neaparat ca esti curva.

Alooo, nu mai stiti sa cititi?
V-am facut proaste ca nu a culcati cu mai multi barbati?
Am spus ca nu cred in asa ceva, in astfel de relatii si fetele care cred in asa ceva sunt naive.
Asta-i parerea mea, ce va deranjeaza asa de tare?

#770 2010-01-12 22:50:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ati fi ipocrite sa spuneti ca voi nu ati visat niciodata la relatia perfecta,care dureaza a lifetime,si care e traita cu aceeasi intensitate pe tot parcursul ei. smile Pur si simplu ati realizat ca nu se poate. Lasati-le si pe altele. Si mie mi se spusese ca sigur nu o sa raman la primul si asa mi-a aparut curiozitatea pentru altcineva,care s-a transformat in obsesie,si era sa strice toata relatia... stiu despre ce vorbesc,si asta doar pt ca cineva a fost kind enough sa-mi spuna ca sunt proasta pentru ca vreau ceva cat mai aproape de ideal. smile Next time,lasati-i pe ceilalti sa faca propriile greseli ca sa poata invata din ele si sa isi asume riscuri ca sa afle sansele de reusita.
Nu,nu am ramas la primul,dar as fi preferat sa realizez eu asta decat sa-mi arunce un strain in fata afirmatia.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-12 22:52:25)

#771 2010-01-12 22:55:19

sunshine16
Banat
Site

Hai ma, lasa-ma! la povesti din astea visam cand aveam 7 ani.
Ce naiba e asa de greu de inteles? Asta e parerea mea, like it or not!

#772 2010-01-12 22:55:56

albinuta_vesela
Insomniac member

cam tot aia... smile
de ce le/ne catalogati drept naive ?
ce e rau in a crede asta , in a visa la asta ??

semnatura ta spune altceva  smile

daca eu as exprima o parere de genul :cele care se culca cu mai mult de.. nu stiu cati barbati sunt parasute, imi sare tot forumul in cap.

#773 2010-01-12 22:57:13

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai bun,lauda-te tu ca nu ai fost naiva,etc,si ca te-ai prins ca viata nu e roz. Asta e,viata ta nu fu roz,meriti tot respectul ca acum ai o familie fericita. Diferenta e ca unele,foarte putine,chiar au totul servit pe tava... de la soarta or whatever...si nu e fair,da' asta nu inseamna ca trebuie sa incercam sa ne autoconvingem ca nu se poate. smile Pentru ca e jalnic.

#774 2010-01-12 22:58:19

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

ShineOfBlood a scris:

Ati fi ipocrite sa spuneti ca voi nu ati visat niciodata la relatia perfecta,care dureaza a lifetime,si care e traita cu aceeasi intensitate pe tot parcursul ei. smile Pur si simplu ati realizat ca nu se poate. Lasati-le si pe altele. Si mie mi se spusese ca sigur nu o sa raman la primul si asa mi-a aparut curiozitatea pentru altcineva,care s-a transformat in obsesie,si era sa strice toata relatia... stiu despre ce vorbesc,si asta doar pt ca cineva a fost kind enough sa-mi spuna ca sunt proasta pentru ca vreau ceva cat mai aproape de ideal. smile Next time,lasati-i pe ceilalti sa faca propriile greseli ca sa poata invata din ele si sa isi asume riscuri ca sa afle sansele de reusita.
Nu,nu am ramas la primul,dar as fi preferat sa realizez eu asta decat sa-mi arunce un strain in fata afirmatia.

Nu am visat la relatia perfecta. Sunt cu picioarele pe pamant si stiu ca asta nu se poate. De ce sa imi imaginez asa ceva?

#775 2010-01-12 22:59:56

sunshine16
Banat
Site

signof10

Adina, ce nu pricepi? daca asta e parerea ta, spune-o! cine te opreste?
Ia citeste mai bine ce scrie la semnatura mea smile

Shine, nimeni nu se lauda cu nimic smile

#776 2010-01-12 23:00:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member

AyraBlack a scris:

ShineOfBlood a scris:

Nu am visat la relatia perfecta. Sunt cu picioarele pe pamant si stiu ca asta nu se poate. De ce sa imi imaginez asa ceva?

Oamenii in general tind cat se poate spre ideal (nu,nu exista ideal universal...fiecare tinde spre idealul ei)... daca mergem pe mentalitatea tipica romanilor cum ca "se putea si mai rau,deci sa zic mersi pentru ce am",da,te inteleg ca nu ai visat. smile
Intelegeti ceva (si zice una care nu s-a oprit la primul) ... realitatea e una,e bine sa o constientizezi,eu fac asta. Dar visele sunt placute,si iti dau o imagine placuta despre cum se poate sa fie pentru cei norocosi... nu e nimic gresit sa te bucuri ca altul a realizat ceea ce foarte putini pot. E o farama de magie...si e exact ce trebuie in lumea asta,in care ne ingropam complet in explicatii logice doar ca sa justificam tot ce vedem si traim. smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-12 23:02:20)

#777 2010-01-12 23:01:35

albinuta_vesela
Insomniac member

AyraBlack a scris:

cum sa nu se poata ?
exista oameni la care se poate. unii au atata noroc ca isi gasesc jumatatea de care nu se despart pana la moarte. foarte putini, e adevarat. dar exista.
pai atunci ce sa facem, sa intram toti in depresie ca viata nu e roz si ca relatia se va termina la un moment dat.
ce ar trebui sa fac acum, sa astept sa vina sfarsitul ?
nu , imi vad mai departe de viata si de relatie si incerc sa fac lucrurile cat de bine pot, pe toate planurile.

#778 2010-01-12 23:06:37

sandy f
Banat

Am mai zis, in general cei care se bat cu pumnul in piept afirmand ca ei au relatii perfecte, sunt tocmai cei care simt ca ele scartaie, dar se mint ca nu-i asa si incearca sa-i convinga si pe cei din jur, poate astfel reusesc si ei sa nu se mai simta prinsi ca o viespe intr-un borcan. big_smile

#779 2010-01-12 23:10:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Relatia mea e departe de a fi perfecta,si n-am nici cea mai mica problema in a afirma asta. Dar ma face fericita,si se dedica mie,iar pentru mine asta e idealul. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.