Cati parteneri ati avut pana acum?-42
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Re: cati parteneri ati avut pana acum?
ShineOfBlood a scris:Relatia mea e departe de a fi perfecta,si n-am nici cea mai mica problema in a afirma asta. Dar ma face fericita,si se dedica mie,iar pentru mine asta e idealul.
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
nu-i rau sa fii naiv. pentru mine,naivitatea reprezinta o virtute,reprezinta puritate dar si puerilitate.nu mi se pare un defect naivitatea,cu toate ca te poate duce in situatii grele. era o vorba,naivitatea este atat slabiciunea omului matur,cat si puterea copilului.
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
adina84 a scris:AyraBlack a scris:Nu am visat la relatia perfecta. Sunt cu picioarele pe pamant si stiu ca asta nu se poate. De ce sa imi imaginez asa ceva?
cum sa nu se poata ? exista oameni la care se poate. unii au atata noroc ca isi gasesc jumatatea de care nu se despart pana la moarte. foarte putini, e adevarat. dar exista. pai atunci ce sa facem, sa intram toti in depresie ca viata nu e roz si ca relatia se va termina la un moment dat. ce ar trebui sa fac acum, sa astept sa vina sfarsitul ? nu , imi vad mai departe de viata si de relatie si incerc sa fac lucrurile cat de bine pot, pe toate planurile.
Tocmai. De ce sa imi propun un tel aproape imposibil de atins? Ca daca nu ai un caracter puternic, neatingerea lui te poate darama.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
AyraBlack a scris:adina84 a scris:AyraBlack a scris:Nu am visat la relatia perfecta. Sunt cu picioarele pe pamant si stiu ca asta nu se poate. De ce sa imi imaginez asa ceva?
cum sa nu se poata ? exista oameni la care se poate. unii au atata noroc ca isi gasesc jumatatea de care nu se despart pana la moarte. foarte putini, e adevarat. dar exista. pai atunci ce sa facem, sa intram toti in depresie ca viata nu e roz si ca relatia se va termina la un moment dat. ce ar trebui sa fac acum, sa astept sa vina sfarsitul ? nu , imi vad mai departe de viata si de relatie si incerc sa fac lucrurile cat de bine pot, pe toate planurile.
Tocmai. De ce sa imi propun un tel aproape imposibil de atins? Ca daca nu ai un caracter puternic, neatingerea lui te poate darama.
Iar daca ai un caracter puternic (si eu s-a intamplat sa am),te ambitioneaza. Pe mine m-a ambitionat. In relatia actuala dau tot ce pot din mine ca sa mearga cat mai bine... guess what? It works.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
eu ma duc sa ma sinucid pentru ca relatia mea nu poate fi ideala, ca in povesti si cu siguranta la un moment dat se va sfarsi, si daca e asa, la ce sa ma mai chinui, de ce sa mai sper ?
noapte buna !
Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-12 23:20:02)
- sandy f
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-23
N-a zis nimeni ca nu ar fi o relatie perfecta. Dar umana, nu dumnezeiasca. Daca totul e perfect si el calca pe bec fara ca tu sa afli, totul e ok. Te iubeste, te respecta, are si el slabiciuni si momente de nebunie. Asta nu il face un nemernic si un idiot, cum sunt cei care nu-si inseala nevestele (de urati, prosti si incapabili ce sunt), dar care le bat, le trateaza urat, le exploateaza... e.t.c., e.t.c...
Yes, dirty old clones. It ain't over until I say it is. Period.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
ShineOfBlood, toata admiratia pt ce ai scris, pt felul in care gandesti.
ai mare dreptate cu
ShineOfBlood a scris:e mai bine sa visezi si sa fii usor scuturata la realitate la momentul oportun,decat sa te faca altii sa crezi ca esti proasta si ca e ceva wrong cu tine... pentru ca la persoanele mai slabe de inger asta actioneaza ca un declansator... si le face sa incerce involuntar sa strice relatia,numai ca sa ajunga la alta si sa atinga presupusa normalitate. Cunosc cazuri,si cand a realizat a intrat intr-o depresie profunda. Deci mai usor cu cuvintele...pe unii ii afecteaza enorm de mult.
. am experimentat si eu asta: am facut greseala de a-mi expune viata privata pe forum si din cauza comentariilor trecute prin filtrul experientelor personale ale user-ilor, ajunsesem sa ma indoiesc de calitatea vietii mele, care pana in acel punct era in rezonanta cu idealurile mele. noroc ca m-am desteptat pana nu a fost prea tarziu.
parerea mea e ca oamenii isi formeaza conceptii despre viata pe baza experientelor traite. dar cum viata nu e sablon pt toti si cum fiecare are propria scara de valori, se intampla ca aceste convingeri sa se potriveasca pt o anumita grupa de oameni, iar pt altii sa fie complet false.
cele care nu au avut norocul sa intalneasca din prima partenerul ideal, vor spune ca e imposibil sa ramai pt totdeauna alaturi de prima dragoste. eu consider ca spun asta mai mult pt ele, pt a se convinge pe ele insele ca nu au avut ele ghinion, ci ca asa e regula. mai mult, imi permit sa afirm ca e si o oarecare doza de invidie fata de cele care inca sunt alaturi de prima dragoste. cred ca toate fetele viseaza in copilarie la prince charming si cand ajung la prima dragoste, spera ca acel baiat sa fie printul lor, 4ever. cele care inca sunt cu acel print, vor spune ca da, exista eternal love; cele care au trecut la n-lea partener, vor afirma cu tarie ca povestea cu printul e un mare bullshit. eu zic ca depinde ce-ti rezerva viata. experientele fiecareia dintre noi nu se aplica in toate cazurile. de asta, ideile nu se impun, ele doar se enunta.
- sandy f
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-23
Nu exista partener ideal din prima, nu cu adevarat. E doar euforia primului contact (si nu ma refer neaparat la contact sexual).
Yes, dirty old clones. It ain't over until I say it is. Period.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
anca90 a scris: ShineOfBlood, toata admiratia pt ce ai scris, pt felul in care gandesti.
ai mare dreptate cu
ShineOfBlood a scris:e mai bine sa visezi si sa fii usor scuturata la realitate la momentul oportun,decat sa te faca altii sa crezi ca esti proasta si ca e ceva wrong cu tine... pentru ca la persoanele mai slabe de inger asta actioneaza ca un declansator... si le face sa incerce involuntar sa strice relatia,numai ca sa ajunga la alta si sa atinga presupusa normalitate. Cunosc cazuri,si cand a realizat a intrat intr-o depresie profunda. Deci mai usor cu cuvintele...pe unii ii afecteaza enorm de mult.
. am experimentat si eu asta: am facut greseala de a-mi expune viata privata pe forum si din cauza comentariilor trecute prin filtrul experientelor personale ale user-ilor, ajunsesem sa ma indoiesc de calitatea vietii mele, care pana in acel punct era in rezonanta cu idealurile mele. noroc ca m-am desteptat pana nu a fost prea tarziu.
parerea mea e ca oamenii isi formeaza conceptii despre viata pe baza experientelor traite. dar cum viata nu e sablon pt toti si cum fiecare are propria scara de valori, se intampla ca aceste convingeri sa se potriveasca pt o anumita grupa de oameni, iar pt altii sa fie complet false.
cele care nu au avut norocul sa intalneasca din prima partenerul ideal, vor spune ca e imposibil sa ramai pt totdeauna alaturi de prima dragoste. eu consider ca spun asta mai mult pt ele, pt a se convinge pe ele insele ca nu au avut ele ghinion, ci ca asa e regula. mai mult, imi permit sa afirm ca e si o oarecare doza de invidie fata de cele care inca sunt alaturi de prima dragoste. cred ca toate fetele viseaza in copilarie la prince charming si cand ajung la prima dragoste, spera ca acel baiat sa fie printul lor, 4ever. cele care inca sunt cu acel print, vor spune ca da, exista eternal love; cele care au trecut la n-lea partener, vor afirma cu tarie ca povestea cu printul e un mare bullshit. eu zic ca depinde ce-ti rezerva viata. experientele fiecareia dintre noi nu se aplica in toate cazurile. de asta, ideile nu se impun, ele doar se enunta.
Multumesc. Sunt de acord cu tine.
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
pana acum 3
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Da ma, asa e.. sunt invidioasa pt ca am avut un bou cu care nu m-am inteles si acum am o viata de cacat.
Pe ce sa fiu invidioasa? Cred ca glumiti
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
Pako a scris:nu-i rau sa fii naiv. pentru mine,naivitatea reprezinta o virtute,reprezinta puritate dar si puerilitate.nu mi se pare un defect naivitatea,cu toate ca te poate duce in situatii grele. era o vorba,naivitatea este atat slabiciunea omului matur,cat si puterea copilului.
Oh, come on, nici tu nu crezi ceea ce ai spus aici .
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Pako incearca sa agate tipe pe forum. Nu v-ati prins? Evident ca nu crede ce spune
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
PillBlast a scris:Pako incearca sa agate tipe pe forum. Nu v-ati prins? Evident ca nu crede ce spune
binenteles,ai dreptul sa ai parerea ta,pe care degeaba as incerca sa o combat.fiecare crede ce vrea.cred in ceea ce spun,nu vreau sa agat pe nimeni,dar,in fata ta,se pare,nu pot decat sa imi cer scuze ca am fost sincer.
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
love_t a scris:Da ma, asa e.. sunt invidioasa pt ca am avut un bou cu care nu m-am inteles si acum am o viata de cacat.
Pe ce sa fiu invidioasa? Cred ca glumiti
Pe faptul ca nu ai facut orice ca sa-l pastrezi.
Prince charming and all that crap. Credeam ca lumea a lasat de mult in spate aceste idealuri si ca este mai pragmatica. Dar nu. De acum o sa incerc sa fac fiecare relatia sa mearga, chiar daca nu mai merge. De ambitie.
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
bullshit!
Bineinteles ca am facut... dar la un moment dat m-am saturat si i-am zis pa
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- anka9mai
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-03-28
nu am cititi chiar tot din urma dar in conculzie bine zis si gandit Love...si eu am tras si luptat pt EL si relatia de arunci si in final am zis :"mi bag picioarele" si bine ma facut, pt ca acum am ce mi`am dorit
Ultima oara a fost editat de anka9mai (2010-01-13 23:23:03)
- Danusha
- New member
- Inregistrat: 2010-01-11
BratzG a scris:Eu am ajuns la concluzia ca lumea asta nu mai are nici un sistem de valori.Daca spui ca e primul si speri ca si ultimul,toata lumea iti sare in cap ca esti naiva,prostuta si ca o sa ai de suferit.Frumoase incurajari!Adevarat,f putine au ramas cu primul ,dar hai sa nu generalizam.
Aici suntem in anonimat si nu ne cunoastem vietile si nu stim ce poveste de dragoste (sau nu) traieste fiecare dintre noi.Chiar daca f multe fete de 14 15 16 ani,sau mai mari sunt mai naive de fel,lasati`le in pace sa viseze,ca oricum nu le scoateti din cap ideile.Daca unele dintre voi ati trait experiente nu tocmai placute -in relatii- asta nu inseamna ca asa o sa pateasca toate.Fiecare cu experienta si norocul lui.
Nu stiu,poate traiesc eu printre cazuri fericite si deaia sunt putin idealista,dar sa incercam sa nu mai condamnam fetele care isi doresc ca primul sa fie ultimul.
Sper ca nu am deranjat pe nimeni
On-topic:Eu am avut un sigur partener.Daca totul o sa mearga ca pana acum,ma declar implinita.
De acord cu tine si poate lumea ma crede naiva pentru ca e primul si vreau sa raman cu el, dar nu as vrea sa ma culc cu mai multi [si nu fac referire la nimeni aici si nu acuz pe nimeni sau sa zic ca fetele care s-au culcat cu mai multi sunt usuratice] nici nu sunt curioasa cum e cu altul daca sunt fericita cu ce am.. Daca voi ati fost dezamagite de primul 'iubit' nu inseamna ca toata lumea este.. si nu am zis ca totul a fost perfect de la inceput pentru ca am avut si noi destule probleme, dar nu care tin de sex, ca aici e vorba de 'cu cati te-ai culcat'. am avut alte probleme peste care am trecut impreuna. fiecare persoana are principiile ei, indiferent de ele este acuzata de ceva. Poate n-am sa raman cu el, chiar am zis ca 'sper sa fie primul si ultimul'.. in cazul asta am sa va anunt. Eu n-am acuzat pe nimeni si n-am zis nimanui oaaa de ce te-ai culcat cu 7? era mai bn cu unu.. E adevarat ca atunci cand te culci prima data cu un baiat si mai ales la varsta adolescentei, putine sunt cazurile in care ramaneti impreuna, ca hai sa fim serioase te gandesti tu la 15 ani sa ramai cu ala si sa te mariti cu el Si sa nu mai zic cum gandesc baietii pana pe la 17-18 ani.. ca vor sa arda tot ce prind pe ascuns sau pe fatza. Dupa un timp catorva dintre ei li se mai lumineaza mintea si isi cauta o relatie serioasa Aici depinde si la ce varsta iti incepi viata sexuala. Multora dintre baieti nu le pasa daca erai virgina sau nu cand incepeati relatia, dar prietenul meu chiar m-a respectat pentru asta si ma respecta si chiar el este cel care trage mai mult de relatie si face mai multe planuri de viitor. Daca la ideea de a iubi reciproc si de a va simti fericiti impreuna, la principiul ca 'ne iubim si as vrea sa fie primul si ultimul' voi acuzati de naivitate si bagati numai idei 'n-o sa-ti mearga, ai sa suferi, ai sa ti-o tragi si cu altul'.. e clara treaba.. Eu chiar acum ma delcar implinita. dupa 3 ani ne intelegem mult mai bine decat la inceput si chiar acum 5 minute mi-a dat mesaj si mi-a zis cat de mult ma iubeste si sa ma duc la el ca a vazut un film de groaza si-i e frica sa adoarma Anyway.. fiecare cu perceptiile, dezamagirile, ideile, sperantele lui..
- Finesse
- Banat
- Inregistrat: 2009-01-16
PillBlast a scris:Pako incearca sa agate tipe pe forum. Nu v-ati prins? Evident ca nu crede ce spune
Asta am observat şi eu. Oricum, văd că unele au ?nceput să-l creadă, deci e pe drumul cel bun.
Goodnight moon
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|