|
Nu esti logat.
Test de fidelitate... ?#1 2007-10-02 20:17:39
test de fidelitate... ?Referitor la cele 2 emisiuni 'Tradati in dragoste' si 'Test de fidelitate' ... Ce parere aveti? Credeti k va cunoasteti destul de bine partenerul/partenera sau este nevoie sa apelati la astfel de teste pt a pune la incerkare increderea si fidelitatea??? Offline #2 2007-10-02 20:20:17
Re: test de fidelitate... ?nas face asa ceva veci ... mai ales asa la tv ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-10-02 20:21:15
Re: test de fidelitate... ?n-as apela..sincer. lucrurile astea se trateaza in familie. suntem oameni si putem purta o discutie numai intre noi 2. daca exista iubire atunci exista si incredere. mami de minuni Offline #4 2007-10-02 20:21:32
Re: test de fidelitate... ?sunt regizate:D nu vreau sa fac reclama proasta....da cik un caz d la navodari s-a rezolvat cu vreo cateva sute de euro..pt ambele parti:)) defapt 3.. doua puncte ics:D Offline #5 2007-10-02 20:22:38
Re: test de fidelitate... ?Mi se pare o chestie penibila... mai ales in vazul lumii... mai prost pica cel inselat, decat cel care inseala.. sincer, unele chestii imi par regizate chiar...is prea de tot. Nobody's wife.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-02 20:23:19
Re: test de fidelitate... ?ma respect prea mult pe mine ca sa apelez la o astfel de emisiune.daca am o indoiala ma acup singura de ea ca sa zic asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-10-02 20:26:20
Re: test de fidelitate... ?daca apelezi la asa ceva...sau macar te gandesti sa o faci,clar e ceva neinregula..si atunci unde este.,increderea.iar daca nbu e inrcedere..nu mai e nk take me as i am or watch me as i go! Offline #8 2007-10-02 20:39:58
Re: test de fidelitate... ?sunt regizate clar..mai ales tradati in dragoste,i`au prins carcotasii la un mom dat...n`as apela..e penibil Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2007-10-02 20:45:11
Re: test de fidelitate... ?nici eu nu as face asa ceva! Nici sa apelez la astfel de emisiuni, nici sa pun pe altcineva sa flirteze cu iubi k sa vad dak cedeaza sau nu! Dak ma iubeste nu ma inseala asa cum nici eu nu o voi insela! Tin enorm la ea si nu vreau sa o fac sa sufere pt k in acelasi mi-as face rau mie! Offline #10 2007-10-02 20:47:25
Re: test de fidelitate... ?eu nu credeam ca sunt regizate si chiar ma gandeam intr-o seara cand ma uitam la ''test de fidelitate" cata bataie or lua ispitele daca sunt prinse pe drum de cei pe care i-au ispitit. n-as apela la asa ceva,mi se pare prea de tot sa te vada o tara intreaga cand poti foarte frumos sa discuti cu partenerul tau intre ''4 ochi''. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #11 2007-10-02 20:48:06
Re: test de fidelitate... ?
m-am uitat si eu la cea de pe de pe antena 1 de curand... oamenii isi recitau replicile de zici ca le citeau de pe prompter deci clar sunt aranjate, regizate... penibil intr-adevar. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #12 2007-10-02 20:58:26
Re: test de fidelitate... ?
ce fac televiziunile pt putina audienta...penibil Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #13 2007-10-02 20:59:54
Re: test de fidelitate... ?eu caracterizez emisiunile de genul asta prin 2 cuvinte: circ + tiganie. si in nici un caz nu as apela la asa ceva... Offline #14 2007-10-02 21:11:04
Re: test de fidelitate... ? test de fidelitate este regizat si va zik din surse sigure...niste colegi de facultate de-ai lui bebe meu au fost odata la emisiunea asta pe post de cuplu si in viata reala nu aveau nikio treaba... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #15 2007-10-02 21:13:56
Re: test de fidelitate... ?da is regizate toate normal:)))am vazut si la carcotasi dovada///deh pt a ocupa programu... take me as i am or watch me as i go! Offline #16 2007-10-02 21:16:23
Re: test de fidelitate... ?da a fost la carcotasi....era faza aia cand statea victima in fund pe pat si se vedea bataria de la microfon la spate:)) tare """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #17 2007-10-02 21:17:49
Re: test de fidelitate... ?eu mai mult ma refeream sa testezi fidelitatea si increderea qu ajutor altei persoane, nu apeland la emisiunile mentionate mai sus Offline #18 2007-10-02 22:07:02
Re: test de fidelitate... ?eo l-am pus pe iubi de nenumarate ori la incercare[knd ma plictisesc si am nevoie de o dovada de iubire,desi imi arata de n ori pe zi]si...niciodata nu a cazut in plasa.....exista oameni care pur si simplu nu ar face asa ceva..daka exista .......dar in cazul in care a comiso trb sa ne punem si noi intrebarea de ce?..uneori poate fi vina noastra...alteori doar o iesire,curiozitate....sau o nebunie de moment,si mie mi s-a intamplat,dar nu cu iubi....iar pe el nu il voi insela niciodata..vb ta c.r.b.l.....si eo daka l-as insela e k si cum m-as insela pe mn:D!!!ma bucur k gandesti asa! "Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" ! Offline #19 2007-10-02 22:29:36
Re: test de fidelitate... ?test de fideliatte e regizat..scrie cand arata genericul ca este un pamflet.cat despre tradati in dragoste,nu stiu.eu nu as apela niciodata la asa ceva pentru a-l testa pe prietenul meu. Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|