|
Nu esti logat.
Ciclu peste sarcina ?-4#58 2011-02-16 18:11:22
Re: ciclu peste sarcina ?stai ca acum am citit tot, esti la a doua luna de pastile, corect ? atunci e spotting Offline #59 2011-02-17 01:02:09
Re: ciclu peste sarcina ?daaa...si mie mi e frica sa nu fie vre o sarcina extrauterina sau sarcina peste ciclu:uite citez ce am scris de la inceput.. Offline #60 2011-02-17 08:59:14
Re: ciclu peste sarcina ?daria... atat desorelle, cat si marvelon sunt AC monofazice, deci nu conteaza ordinea in care le iei. E bine ca le-ai luat de la 1 si nu de la joi, isi fac oricum efectul. Sarcina NU are cum sa fie, iar asta e SIGUR! Nu te mai stresa atata, e normal sa se produca modificari in corpul tau din cauza ca iei AC, cu atat mai mult ca esti in primele 3 luni de administrare. Daca ti-a venit prima data menstra si a fost ok, nu are cum sa fie sarcina, e totul bine, mai ales si daca nu a ejaculat in tine. Pastilele te protejeaza eficient daca le iei bine. Iti mai repet o data: NU esti insarcinata; cum a zis si heimdall, ceea ce ai tu acum se numeste spotting, care apare in primele 3 luni. Si mie mi-a aparut in primele luni chiar peste ultimele 10 pastile, fiind tot maroniu, avand aceleasi simptome ca si tine. Stai linistita Daria. Nu iti mai zapaci prietenele pt ca noi iti zicem de bine aici. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-02-17 09:04:19) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #61 2011-02-17 12:54:28
Re: ciclu peste sarcina ?buna!! am si eu nevoie de o parere urgenta.. Acum o luna si ceva am avut un contact sexual neprotejat(nu s-a terminat in mn),am facut un test de sarcina dupa 2 sapt de la contact si inca unu la o luna de la contact,ambele au iesit negative.. dar de o luna am greturi in continuu imi vine sa vars poate de la stres,nu stiu. Menstra mi-a venit pe 31 ianuarie si m-a tinut foarte mult 7 zile,sanii nu s-au intarit doar k in fiecare seara cand ma pun in pat imi vine sa vars si cateodata dimineata..nu stiu ce sa mai fac. Va rog astept un raspuns ,sfat pana o sa mai am curaju sa fac alt test . Va multumesc Offline #62 2011-02-17 12:55:25
Re: ciclu peste sarcina ?testul facut la o luna e ok, deci nu esti insarcinata, probabil o parte din simptomele tale se datoreaza si autosugestiei Offline Publicitateloading...
#63 2011-02-17 13:00:45
Re: ciclu peste sarcina ?da si eu m -am gandit la asta dar acum 2 zile am avut niste scurgeri si erau de culoare maronie si cateva firicele de sange.. inainte de scurgerile astea am luat niste antibiotice din cauza k am fost racita .. poate sa fie asta cauza ?? Offline #64 2011-02-17 13:03:23
Re: ciclu peste sarcina ?poate era ovulatia Offline #65 2011-02-17 16:57:24
Re: ciclu peste sarcina ?si eu va multumesc din tot sufletul pt toate raspunsurile !azi mi am facut pt linistea mea un test si a iesit negativ...deci sunt paranoica...sii de asta! Offline #66 2011-02-18 16:25:31
Re: ciclu peste sarcina ?Mi-am facut testu si a iesit negativ ..dar tot nu inteleg starile de greata .. ms mult pupik Offline #67 2011-02-23 16:42:46
Re: ciclu peste sarcina ?Salut!am si eu o intrebare:daca as ramaneinsarcinata luand anticonceptionale,mi-ar maiveni menstruatia in cele7 zile de pauza?sau ar aparea modificata, ca si culoare?multumesc! Offline #68 2011-02-23 17:11:27
Re: ciclu peste sarcina ?daca ai ramane insarcinata nu ti-ar mai veni menstra, cazurile de "ciclu peste sarcina" sunt foarte rare si si atunci menstra practic nu e menstra, va fi o sangerare diferita calitativ si cantitativ de o menstra normala Offline #69 2011-02-23 18:21:46
Re: ciclu peste sarcina ?
eu am tinut-o o luna de zile cu stari de greata, zilnic, pana am descoperit cauza: reflux biliar....cauta si trateaza cauza ta: poate fi bila, fierea, ficatul...stomacul... sanatate Offline #70 2011-02-23 18:33:37
Re: ciclu peste sarcina ?Multumesc!Pai tocmai mentruatia mai inchisa la culoare,cu foarte multe membrane imi da de gandit.o singura zi e rosu.Ce parere aveti?Bine,eu iau yasmin.Am citit pe forum ceva cum ca argila le-ar diminua efectul si eu am luat odata oral argila+ca am mancat clementine si m-am panicat.scuze ca va stresez:) Offline #71 2011-02-23 18:43:08
Re: ciclu peste sarcina ?Cu clementinele nu te stresa... cate kile am mancat eu iarna asta, n-a mancat nimeni. Si n-am patit nimic. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #72 2011-02-24 19:02:25
Re: ciclu peste sarcina ?Buna!da,citind pe site am observat ca doctoressa ii spunea cuiva ca nu afecteaza cu nimic tratamentul cu argila ac.m-am stresat degeaba.dar maia m o intreare,e suficienta protectia de 7 zile dupa ce am terminat antibioticele,sigur?ca un medic mi-a spus ca ar trebui sa ma protejez suplimentar pe toata durata foliei.multumesc! Offline #73 2011-02-24 20:28:50
Re: ciclu peste sarcina ?7 zile sunt suficiente, stai linistita. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #74 2011-02-26 11:25:53
Re: ciclu peste sarcina ?Buna fetelor! Scuze ca intervin in discutie dar am o dilema. Mi-a facut un test de sarcina la 3 sapt de la contactul cu risc si mi-a iesit a doua liniuta foarte putin vizibila (se vedea doar din anumite unghiuri si la lumina). Am fost la medic si mi-a zis ca nu e nimic. Menstra mi-a venit cu o zi intarziere dar era schimbata. Am stari ciudate de greata (nu tot timpul), am dureri de burta indrozitoare si o stare de somnolenta iesita din comun. Ce parere aveti? Offline #75 2011-02-26 11:45:12
Re: ciclu peste sarcina ?samy, repeta testul dupa 24 de ore, cu prima urina de dimineata. si daca ai posibilitate, cumpara testul de sarcina de alta firma. Iubesc si sunt iubita Offline #76 2011-02-26 17:02:52
Re: ciclu peste sarcina ?Am facut testul la 3 sapt de la contact, am uitat sa mentionez ca am facut 4 care au dat acelasi rezultat numai ca la testul facut de ginecolog rezultatul a fost negativ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|