homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu peste sarcina ?-4

#58 2011-02-16 18:11:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ciclu peste sarcina ?

stai ca acum am citit tot, esti la a doua luna de pastile, corect ? atunci e spotting

#59 2011-02-17 01:02:09

daria23
New member
Inregistrat: 2007-08-24

daaa...si mie mi e frica sa nu fie vre o sarcina extrauterina sau sarcina peste ciclu:uite citez ce am scris de la inceput..

in data de 2 ianuarie am facut sex neproteja ,el neejaculand in mine ,iar eu fiind a doua zi dupa ciclu.am stat in dubii daca sa iau sau nu postinol, mi am sunat doctorita(asistenta de fapt)si am intrebat o.ea spunand ca nu nu e nevoie si sa stau linistita.cum tocmai terminasem ciclul am facut o tampenie si nu am rezistat sa mmai astept pana la urm menstruatie ca sa iau anticonceptionale si le am luat atunci(adica dupa 2 zile dupa ce terminasem ciclul) iau marvelon.am luat o luna, mi a venit ciclu normal cu dureri cu flux normal.tot pachetul.luna urmatoare cand am vrut sa iau marvelon, nu l am mai gasit si am luat desorelle.sunt la a 11 a pastila (trebuie sa o iau in seara aceasta) si acum am observat o pata ca de ciclu cu un mic cheag.si ma dor ovarele ca si cum tre sa mi vina.precizez faptul ca de cca 2 saptamani adica de cand iau desorelle mananc mai mult, am perioade de mi e greata...si sunt foarte speriata..ce sa fac?in intervalul cu prima luna de marvelon am mai avut contact sexual dar tot fara ejaculare innauntru.am mai facut o si in timpul ciclului si cam atat.ce se intampla?sa fiu insarcinata?inainte sa mi vina ciclul pt ca eram si sunt paranoica mi am facut si test si a iesit negativ si apoi a doua zi mi a venit.ce sa fac??? va rog mult dati mi un raspuns de orice fel.mi e rusine sa o sun iar pe asistenta.va multumesc din suflet si sper sa intelegeti ceva din toata telenovela mea!

vreau sa precizez ca si in timpul desorellului am mai avut contact sexual dar cred ca o sg data cu ejaculare inauntru.m-a pus putin in dubii aceasta folie si e posibil sa fi gresit.eu eram obisnuita de la marvelon sa scrie ziua si sageata inainte si le luam in fct de asta.acum la desorelle scrie strat incept 3pastile cu 1 2 si respectiv 3 si apoi zilele saptamanii.eu cand le-am inceput am inceput de la 1 si nu de la joi (de exemplu) ziua din saptamana in care eram atunci.iar acum sunt la pastila nr 13 si mai am inca8 si termin folia.le-am luat poate gresit?
iar pata se transforma in ciclu cred ca am toate simptomele si se maroneste ca sa zic asa ....
alte pastile nu am luat ..doar poate faptul ca am fost ieri la sala dupa o lunga perioada de timp si am depus efort dar totusi ...
oricum nu as putea sa fiu insarcinata nu?mi am zapacit prietenele si ma vor bate in curand tongue.multumesc mult !

MULTUMESCCCC

#60 2011-02-17 08:59:14

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

daria... atat desorelle, cat si marvelon sunt AC monofazice, deci nu conteaza ordinea in care le iei. E bine ca le-ai luat de la 1 si nu de la joi, isi fac oricum efectul. Sarcina NU are cum sa fie, iar asta e SIGUR! smile Nu te mai stresa atata, e normal sa se produca modificari in corpul tau din cauza ca iei AC, cu atat mai mult ca esti in primele 3 luni de administrare. Daca ti-a venit prima data menstra si a fost ok, nu are cum sa fie sarcina, e totul bine, mai ales si daca nu a ejaculat in tine. Pastilele te protejeaza eficient daca le iei bine. Iti mai repet o data: NU esti insarcinata; cum a zis si heimdall, ceea ce ai tu acum se numeste spotting, care apare in primele 3 luni. Si mie mi-a aparut in primele luni chiar peste ultimele 10 pastile, fiind tot maroniu, avand aceleasi simptome ca si tine. Stai linistita Daria. Nu iti mai zapaci prietenele pt ca noi iti zicem de bine aici.
O sa fie bine. puss

LE: pofta de mancare e de la AC, pentru ca ei contin hormoni anabolizanti, care iti produc pofta de mancare, rezultand ingrasare daca nu ne putem abtine. Greata am avut si eu.

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-02-17 09:04:19)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#61 2011-02-17 12:54:28

maryyy89
New member
Inregistrat: 2011-01-26

buna!! am si eu nevoie de o parere urgenta.. Acum o luna si ceva am avut un contact sexual neprotejat(nu s-a terminat in mn),am facut un test de sarcina dupa 2 sapt de la contact si inca unu la o luna de la contact,ambele au iesit negative.. dar de o luna am greturi in continuu imi vine sa vars poate de la stres,nu stiu. Menstra mi-a venit pe 31 ianuarie si m-a tinut foarte mult 7 zile,sanii nu s-au intarit doar k in fiecare seara cand ma pun in pat imi vine sa vars si cateodata dimineata..nu stiu ce sa mai fac. Va rog astept un raspuns ,sfat pana o sa mai am curaju sa fac alt test . Va multumesc

#62 2011-02-17 12:55:25

heimdall
Diamond member

testul facut la o luna e ok, deci nu esti insarcinata, probabil o parte din simptomele tale se datoreaza si autosugestiei

Publicitate

loading...

#63 2011-02-17 13:00:45

maryyy89
New member

da si eu m -am gandit la asta dar acum 2 zile am avut niste scurgeri si erau de culoare maronie si cateva firicele de sange.. inainte de scurgerile astea am luat niste antibiotice din cauza k am fost racita .. poate sa fie asta cauza ??

#64 2011-02-17 13:03:23

heimdall
Diamond member

poate era ovulatia

#65 2011-02-17 16:57:24

daria23
New member
Inregistrat: 2007-08-24

si eu va multumesc din tot sufletul pt toate raspunsurile !azi mi am facut pt linistea mea un test si a iesit negativ...deci sunt paranoica...sii de asta!
va multumesc...sincer SI spr in toata activitatea pe care o derulati!

#66 2011-02-18 16:25:31

maryyy89
New member

Mi-am facut testu si a iesit negativ ..dar tot nu inteleg starile de greata ..  ms mult pupik

#67 2011-02-23 16:42:46

nicioidee
New member
Inregistrat: 2011-02-22

Salut!am si eu o intrebare:daca as ramaneinsarcinata luand anticonceptionale,mi-ar maiveni menstruatia in cele7 zile de pauza?sau ar aparea modificata, ca si culoare?multumesc!

#68 2011-02-23 17:11:27

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

daca ai ramane insarcinata nu ti-ar mai veni menstra, cazurile de "ciclu peste sarcina" sunt foarte rare si si atunci menstra practic nu e menstra, va fi o sangerare diferita calitativ si cantitativ de o menstra normala

#69 2011-02-23 18:21:46

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

maryyy89 a scris:

Mi-am facut testu si a iesit negativ ..dar tot nu inteleg starile de greata ..  ms mult pupik

eu am tinut-o o luna de zile cu stari de greata, zilnic, pana am descoperit cauza: reflux biliar....cauta si trateaza cauza ta: poate fi bila, fierea, ficatul...stomacul...puss sanatate

#70 2011-02-23 18:33:37

nicioidee
New member

Multumesc!Pai tocmai mentruatia mai inchisa la culoare,cu foarte multe membrane imi da de gandit.o singura zi e rosu.Ce parere aveti?Bine,eu iau yasmin.Am citit pe forum ceva cum ca argila le-ar diminua efectul si eu am luat odata oral argila+ca am mancat clementine si m-am panicat.scuze ca va stresez:)

#71 2011-02-23 18:43:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Cu clementinele nu te stresa... cate kile am mancat eu iarna asta, n-a mancat nimeni. Si n-am patit nimic.
Iar de la o tura de argila nustiu E ok daca ti-a venit tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#72 2011-02-24 19:02:25

nicioidee
New member

Buna!da,citind pe site am observat ca doctoressa ii spunea cuiva ca nu afecteaza cu nimic tratamentul cu argila ac.m-am stresat degeaba.dar maia m o intreare,e suficienta protectia de 7 zile dupa ce am terminat antibioticele,sigur?ca un medic mi-a spus ca ar trebui sa ma protejez suplimentar pe toata durata foliei.multumesc!

#73 2011-02-24 20:28:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

7 zile sunt suficiente, stai linistita.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#74 2011-02-26 11:25:53

samy19
New member
Inregistrat: 2011-01-25

Buna fetelor! Scuze ca intervin in discutie dar am o dilema. Mi-a facut un test de sarcina la 3 sapt de la contactul cu risc si mi-a iesit a doua liniuta foarte putin vizibila (se vedea doar din anumite unghiuri si la lumina). Am fost la medic si mi-a zis ca nu e nimic. Menstra mi-a venit cu o zi intarziere dar era schimbata. Am stari ciudate de greata (nu tot timpul), am dureri de burta indrozitoare si o stare de somnolenta iesita din comun. Ce parere aveti?

#75 2011-02-26 11:45:12

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

samy, repeta testul dupa 24 de ore, cu prima urina de dimineata. si daca ai posibilitate, cumpara testul de sarcina de alta firma.
este foarte important ca testul sa fie facut corect, la 7 zile de intarziere a menstrei sau 21 de zile de la contactul cu risc.cum tie ti-a venit menstra, testul trebuie facut la 21 de zile de la contactul cu risc.

Iubesc si sunt iubita

#76 2011-02-26 17:02:52

samy19
New member
Inregistrat: 2011-01-25

Am facut testul la 3 sapt de la contact, am uitat sa mentionez ca am facut 4 care au dat acelasi rezultat numai ca la testul facut de ginecolog rezultatul a fost negativ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.