|
Nu esti logat.
Flucovim !!-5#77 2007-10-06 14:21:15
Re: Flucovim !!uffff nano nu am de ce sa te iert,tie iti multumesc pt. sfaturi nu sunt suparata pe tine. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #79 2007-10-06 14:24:34
Re: Flucovim !!VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #80 2007-10-06 14:29:04
Re: Flucovim !!Mai, am precizat ca mai si glumim. Offline #81 2007-10-06 14:34:19
Re: Flucovim !!ET stiu ca sunt ipohondra, eu sunt prima care recunoaste asta.pt. moment incerc sa ma tratez pt.binele .nu prea stiu eu cum.......... din pacate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#82 2007-10-08 22:15:31
Re: Flucovim !!eu am luat 1 singur ovul lomexin pt ca avea concentratie de 600 si mi-a trecut!! cum se manifesta candida in gat? ce tratament ti-a dat pt asta, diflucan?? am observat ca am si eu ceva care ma deranjeaza in gat..oare asta sa fie?!habar n-am.. Offline #83 2007-10-17 20:01:09
Re: Flucovim !!candida in gat .. se manfiesta prin limba si cerul gurii incarcate (albicioase) in special dimineata cand te trezesti .. la mine au aparut si niste bubite albe pe cerul gurii care usturau tare de tot (asta cand luam antibiotic) .. tratamentul strict ptr zona bucala consta intr`o solutie preparata la farmacie cu care te dai pe limba, obraji, cerul gurii cu un betisor de vata ... si un antimicotic oral, fluconazol (diflucan, flucoric, diflazon etc). daca ai ceva in gat fa un exudat sau du`te la un dermatolog, cred ca se recunoaste destul de usor. Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #84 2007-10-17 23:28:07
Re: Flucovim !!eu se pare ca pana la urma am o problema cu acest diflucan, de fapt nu eu, ci prietenul meu. am luat amandoi doza unica, dar el se plange inca de mancarimi.aveti idee ce ar trebui sa faca?mie mi-a trecut,dar lui nu si ma enerveaza la culme acest lucru!!! Offline #85 2007-10-17 23:55:45
Re: Flucovim !!sa dea si cu o crema ! o singura pastiluta nu cred ca este suficienta.. l`am sunat pe uby sa il intreb cu ce si`a dat el dar doarme iti zic mai incolo exact Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #86 2007-10-18 00:17:05
Re: Flucovim !!clotrimazol crema e buna...sau canesten... happy with him...inlove with him... Offline #87 2011-07-04 19:14:10
Re: Flucovim !!Buna fetelor....Am luat astazi o pastila de Flucovim pentru ca am simptome de candidoza. Interactioneaza cu Yasmin ? Offline #89 2011-07-07 22:48:49
Re: Flucovim !!Am si eu o problema sunt foarte sensibila si cam de cand eram prin clasa a5a mergeam la ginecolog pt micoze. Ultima data am luat antibiotice pentru acnee impreuna cu fluconazol 1 la 2 saptamani de 150g. problema e ca de ieri am inceput primul blister de anticonceptionale si m-au luat niste mancarimi ca abea am dormit noaptea. auzisem ca din cauza pastilelor contraceptive se poate sa se agraveze o candidoza. Inca nu am observat nici un fel de secretie, dar am o mancarime suparatoare si nu as mai lua nimic care sa interactioneze cu contracepivele ca luna aceasta vreau sa imi incep viata sexuala cu prietenul meu si vreau sa fiu protejata. M-am tot dat cu clotrimazol de ieri...sper sa imi treaca in final. Aveti vre-un sfat? The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline #90 2011-07-07 23:03:26
Re: Flucovim !!da, sa mergi sa iti faci o analiza de secretie sa fii sigura ca e candidoza. nu se agraveaza, insa o pot intretine. eu am avut candida de la 16 ani, la 18 am inceput ac si la 20 am scapat de candida acum am 25 si nu mai am nimic, desi nu m-am lasat de ac niciodata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #91 2011-07-29 23:49:00
Re: Flucovim !!Buna Seara. O urgenta am si eu. Am consumat foarte putin alcool si eu si prietenul meu si trebuia sa incep azi tratamentul cu ovule si flucovim. Daca incep azi ovulele si maine iau flucovim-ul si eu si prietenul meu are ceva? Sau pot sa iau acum si pastila, chiar daca am consumat alcool? Struggle for pleasure Offline #92 2011-07-30 09:43:39
Re: Flucovim !!eficienta tratamentului nu este afectata. doar ficatul tau este suprasolicitat. oricum, de la putin alcool nu e cazul sa-ti faci probleme. Offline #93 2011-08-02 13:53:38
Re: Flucovim !!Multumesc frumos. Am trecut cu bine. Acum trebuie sa mai iau una saptamana asta si gata. Struggle for pleasure Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|