|
Nu esti logat.
Haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumi#1 2007-10-07 22:15:22
haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea luminus pe cati ii intereseaza oare cum sa format Pamantul, pe mine 1 ma pasioneaza chestia asta......sunt 3 ipoteze una care cica Dumnezeu a creato fff putin plauzibila ......si a 2 ca Pamantul sa creat printrun mare bang.......si a 3 care ii dau cel m`ai mult crezare ca pamantul sa creat din praf cosmic si a intrat in contact cu nus ce meteorit.......voi ce parere aveti care din cele 3 ipoteze ........ce credeti si ce parere aveti despre incalzirea global eu cred ca cineva are de castigat ff multi bani dupa chestia asta....sau se m`ai dadeau zvonuri ca acele fotografi care le pune N.A.S.A la dispozitia presei sunt trucate......ce parere aveti despre toate astea ? Offline #2 2007-10-07 22:18:01
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiEu cred in Dumnezeu si imi fac rugaciunea in fiecare seara. Dar nu stiu daca toate ipotezele despre el sunt sau nu adevarate. dar ma intreb daca nu ar fi.....de ce ar fi atatea sarbatori, de ce s-ar mai construi biserici. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3 2007-10-07 22:22:28
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumide aparitia Pamantului nush ce sa zik...faza cu God e bullshit (nu vreau sa jignesc pe nimeni,e o parere sincera si personala)... Sunt atatea ink de aflat..de fapt tot ce fac si oamenii astia gen Stephen hawking e tot un fel de aberatie,dar mai cu cap...niki ei nu stiu sigur spre ce se indreapata...si cred k mai e mult timp pana vom stii cu adevarat ce s-a intamplat...omul se alfa ink in faza de teorie Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-10-07 22:23:49) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #4 2007-10-07 22:33:10
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumi55% din emisile de gase sunt in america find cel mai mare stat cu cele m`ai mari orase,rafinarii,rusia nus cum sa cataloghez rusia.....scuzatim limbaju dar red ca rusii sunt cei mai jegosi ameni dupa pamantu asta si cea mai urata limba de circulatie internationala daca se poate spune asa......ma tot gandesc si incep sa dau crezare gandurilor mele in viitor cred ca va fi un razboi intre America si Rusia daca se intampla acest lucru cu siguranta va incepe al 3 razboi MONDIAL cum a spus acel mare prezicator Nostradamus sau nus cine ma rog nu ii retin numele DACA VA FI UN AL 3 RAZBOI MONDIAL IN AL 4 LEA SE VOR BATE CU BETE....toata lumea vrea un pamant pasnic dar nimeni nu renuta la armele de distrugere in masa..........PROBABIL SE VOR GASI LEACURI PTT TOATE BOLILE SI ATUNCI O SA NE OMORAM INTRE NOI NU O SA NE MAI OMOARE BOLIILE.........si cat despre oul si gaina intai oul dar nu va ganditi ca a fost facut de o gaina....si despre incalzirea globala......calota glaciara isi schimba pozitia deacea clima se modifica unde era cal e frig si unde era frig e cald............ Offline #5 2007-10-07 22:35:31
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumi
Pey vezi..orikt de jegosi sau cum crezi u k sunt...tot sunt foarte puternici...makr din pctul asta de vedere-k ii poti considera inamicii statelor Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-07 22:36:50
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumimai...dc tot s-ar crea lumea acum....nu se poate ca barbatii sa aiba ciclu?si restul pb?...zic si eu Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #7 2007-10-07 22:37:08
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumima fascineaza f mult stiinta si in special cosmosul si toate chestiile astea. nu bg mana-n fok pt nik,pot sa zik ca "datorita" noua, a rasei umane.. se degradeaza mediul inconjurator si de aici si consecintele... nushu unde am citit sau auzit dar se zicea ca daca pamantul ar fi fost mai aproape de soare cu nushu cat n-ar mai fi existat viata sau daca ar fi fost mai deparatta de soare nici atunci n-ar my exsista posibilitatea unei vieti. adik e la egalitate cum s-ar zice . ziceau cva astia de la NASA ca incearca sa gaseasca o solutie pt planeta marte ca sa poate fi locuibila nu neaparat acu poate peste ani. :)interesant imi place. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-10-07 22:38:14) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #8 2007-10-07 22:37:09
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiCe topic mai mai Offline #9 2007-10-07 22:37:39
Si ontopicul unde e? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #10 2007-10-07 22:40:48
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiAia e teoria A.W. dak nu ma insel explikata si de Hawking in Universul intr-o coaja de nuca Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #11 2007-10-07 22:43:13
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumieu cred k s-a format printr-un mare bang. nu cred tampeniile cu dzeu, adica nu are nici un temei stintific, cat despre formarea pamantului din gaz cosmic.. promit ca daca am timp o sa ma interesez http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-10-07 22:43:43
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumivazzusem un film super, the day after tomorrow, si mai vazusem un reportaj sau tot in film cred ca era... ca partea de N devine partea de S si invers. si unde era cald si bine va fi frig si unde era frig va fi cald, se vor schimba polii nushu sa va explik dar mi-a plakut mult , era f interesant.. char vreau sa vad un docmentar despre asta.. daca gasiti si stiti sa scrieti p fiorum ca sa iau si eu dp odc. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-10-07 22:45:33
...in univers...just a joke...pt relaxarea creierelor ...stii tu...sa nu faca scurtcircuit.... Ultima oara a fost editat de bela (2007-10-07 22:46:18) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #14 2007-10-07 22:46:52
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumihmmmmm apoklipsa........asta cred ca o cream singuri viitorul sta in mainile noastre depinde ce facem cu el Offline #15 2007-10-07 22:50:33
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiam vazut p discovery un documentar unde ziceau ca nu este prima data cand pamantul se intalneste cu fenomenul de incalzire globala. cica a mai fost unul datorat eruptiilor vulcanice foarte numeroase http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2007-10-07 22:51:41
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiin primul rand yoo_bogdan89,cand scrii un post..inainte sa'i dai"trimitere" reciteste'l te rog si corecteaza greselile..macar alea mari!eu inteleg ca te grabesti dar sincer nu inteleg mai nimic.....de fapt refuz sa inteleg,nu seamana cu limba romana.corecteaza'te te rog si iti promit ca ma dau si eu cu parerea apoi. 6 ani de dragoste Offline #17 2007-10-07 22:54:09
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumida cu parerea cine vrea si imi cer scuze pt greseli.....nu esti obligata de nimeni si de nimic sa postezi e problema ta INCA O DATA SCUZELE MELE........cei lanti ma inteleg numai u nu Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2007-10-07 22:54:42) Offline #18 2007-10-07 22:55:12
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiai dreptate,nu's obligata.....dar tema suna bine si ma bucur pt ultimul mesaj corect scris;) Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-10-07 22:55:38) 6 ani de dragoste Offline #19 2007-10-07 22:58:34
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumidaca vrei sa ne certam te rog nu o face pe forum nu ma provoca si scris a fost scris "da cu parerea cine vrea si imi cer scuze pt greseli.....nu esti obligata de nimeni si de nimic sa postezi e problema ta INCA O DATA SCUZELE MELE" cam atat si dupa sa adaugat editarea asa ca te rog eu....ai chef de putina caterinca gaseste pe alcineva pana acum comentezi de mine unde e on topic la u ??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|