homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa fie vreo infectie?

#1 2007-10-07 22:30:53

g!na
New member
Inregistrat: 2007-10-07

sa fie vreo infectie?

Salut! Am si eu o micutza problema. Luni noapte am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, facand sex de 3 ori. Problema a fost ca luni era prima zi dupa ce mi s-a incheiat menstruatia,si ma umezeam foarte greu.A fost prima data cand am facut sex asa curand dupa menstra.De obicei ma umezeam bine; nu am mai avut contact de 2 luni(partenerul a fost acelasi si inainte de pauza si dupa). De vreo 3-4 zile parca simt o inflamatie a peretilor externi,la intrarea in vagin.E o zona ceva mai sensibila ca inainte,nu ma ustura,nu am mancarimi dar o simt...sa zic ca e putin umflata(dar putin,cred..).In dimineata aceea m-am spalat,logic,am folosit si putin bicarbonat de sodiu.Azi m-am spalat cu ceai de musetel si sunatoare ca sa se calmeze zona,nici eu nu mai stiu..Nu folosim prez ca iau anti.
Macar e normal ca vaginul sa nu se umezeasca imediat dupa menstra?aaa.. si atunci a fost prima data cand am suportat sa stau deasupra lui(inainte nu puteam) si am avut primul orgasm(inainte doar clitoridian). Sa fie din cauza faptului ca nu eram umezita bine?
Dati-mi niste sfaturi, va rog

"Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea;
cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!"

#2 2007-10-07 23:08:56

g!na
New member

Re: sa fie vreo infectie?

aaa... de vreo 2 luni am dureri mici in zona uterului,cateodata simt cate un ovar.Menstra e regulata de la anticonceptioanle,si egala dpdv cantitativ.Inainte aveam si chisturi, acum vad ca s-au imputinat vizibil.O raceala ceva???

#3 2007-10-07 23:25:31

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cel mai probabil te ai iritat din cauza lipsei lubrifierii...mai asteapta sa vezi cum evolueaza...dar daca nu trece va trebui sa mergi la medic.

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-10-08 07:17:21

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Mai dar nu inteleg de ce continuati cand vedeti ca nu sunteti umezite bine..totusi numai la gandul ca m-ar ustura dupa aia la greu si nu stiu ce m-as face...eu cand mai patesc asa...desi f rar...el observa si "umezeste" si el zona..are rabdare..e si mai tandru...daca vede ca nimic ne mutam in baie sub dus...nu stiu idei sunt..Sper ca nu am fost rautacioasa..dar eu numai cand ma gandesc la durere...usturime sad

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#5 2007-10-08 13:35:29

g!na
New member

pai iti dai seama ca facea si el tot posibilul...intelegi tu..incerca sa "umezeasca" el daca eu nu puteam.Dar era pacat sa pierdem o noapte impreuna (toata noaptea)pt asta.Mai faceam si o pauza, mai lungeam preludiul,pana la urma trebuia sa iasa ceva..Sper sa nu se agraveze.Sa mai incerc cu ceaiuri ceva?

Publicitate

loading...

#6 2007-10-08 13:44:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic sa nu iti faci spalaturi interne doar cu apa sa te speli enetual poti sa folosesti bioclin gel este bun pt. iritatiile locale smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-10-08 13:48:37

g!na
New member

pai nu ziceam d espalaturi interne(stiu ca distrug flora vaginala).doar ceai de musetel si cu bicarbonat la exterior..Ok o sa incerc si ce spui tu

#8 2007-10-08 13:53:07

evilpink
Banat

ceai de musetel cred ca este ok.dar bicarbonatul ala imie sa nu irite si mai rau smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2007-10-08 13:56:52

g!na
New member

Eu am observat ca bicarbonatul curata foarte bine..Mie mi l-au recomandat mai multe persoane..Oricum tot ceaiul de musetel e la putere..Ce imi mai poti spune de gelul pe care mi l-ai recomandat?

#10 2007-10-08 13:58:33

evilpink
Banat

e mai scumpicel gen 40 de lei .pe mine ma ajutat sa scap de o iritatie .aveam o problema la intatrea in vagin.mi-a fost de folos smile

puss puss puss

#11 2007-10-08 22:20:29

canaria
New member
Inregistrat: 2007-10-03

si eu am o problema asemanatoare...de o saptamana, de fiecare data cand o facem,ma ustura...rau as putea spune!!!nu mi s-a mai intamplat pana acum si ma cam sperie.de curand am facut candida, dar am urmat tratamentul si a trecut.sa fie totusi o consecinta a candidei?aveti vreun leac pt asa ceva?

#12 2007-10-08 22:22:23

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

s-ar putea sa fie tot candida si sa urmezi iar tratam impreuna cu partenerul tau

Mamica de 2 pui scumpi

#13 2007-10-09 06:26:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

yeap...cel mai bine mergi inapoi la medic pt a fi sigura ca nu a recidivat.

mami de minuni hjarta

#14 2007-10-09 15:51:11

g!na
New member

adica sa inteleg ca si eu as putea sa fiu suspecta de candida?????

#15 2007-10-09 15:52:49

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

raspunsul legat de candida era pt canaria

Mamica de 2 pui scumpi

#16 2007-10-09 15:57:06

g!na
New member

da stiu... dar senzatii asemanatoare am si eu.de asta am intrebat.Deciii?

#17 2007-10-09 15:59:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

draga mea, vizita la ginecolog +examen de secretie va elucuda misterul...oricum ar fi, nu e chiar de groaza, nu te alarma asa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#18 2007-10-09 16:02:46

g!na
New member

Pai vroiam sa ma duc saptamana viitoare la ginecolog, dar undeva la particular,in alt oras.La mune in oras ginecolog e doar la spital,si nu am incredere in doctorii astia de aici..E o alta procedura la particular?va fi prima data

#19 2007-10-09 16:44:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu, e aceeasi procedura...diferenta e ca la particular platesti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.