homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa fie vreo infectie?-2

#20 2007-10-09 21:25:29

g!na
New member
Inregistrat: 2007-10-07

Re: sa fie vreo infectie?

Acum 2 min am observt o secretie mai albicioasa,am mancarimi,si e un alt miros fata de cel de dinainte.E candida,nu?Nu stiu daca mai suport pana martea viit...Ma apuca crizele...E prima data cand mi se intampla....Vroiam sa va intreb, daca in spital se aplica intimitatea(ma refer sa nu se stie daca ma duc sau nu pe acolo).Nu vreau sa se afle de mine,atata tot..E prea tarziu daca ma duc marti? va rog raspundeti, sunt disperata rau si nu mai am pe nimeni pe care sa intrb.
macar spuneti-mi cum as mai putea atennua senzatiile astea..eu stiu,apa calda, ceaiuri etc...

Ultima oara a fost editat de g!na (2007-10-09 21:26:41)

"Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea;
cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!"

#21 2007-10-09 21:34:04

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu afla nimeni daca te-ai dus sau nu. e confidential. daca miroase a paine calda pare sa fie candida

mami de minuni hjarta

#22 2007-10-09 21:41:15

g!na
New member

si pentru spital imi trebuie neaparat trimitere de la medicul de fam? ca medicul meu de fam e prieten cu ai mei..Si stiti cam cat ar fi o consultatie? unde platesc? Va rog mult, sunt prea disperata,si sunt singura fara cineva care sa-mi explice mm... Multumesc mult

#23 2007-10-09 21:51:25

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poti pune catre intrebari vrei...daca stim sa raspundem e ok smile nu ai de ce sa iti ceri scuze wink
trebuie trimitere de la medicul de familie...nu costa. sau mergi la particular si platesti si atunci nu iti mai trebuie trimitere. dar sa stii ca candida poti avea si virgina...daca de asta ti-e frica sa nu afle ai tai.

mami de minuni hjarta

#24 2007-10-11 18:49:45

g!na
New member

dragele mele,am mers la ginecolog si am fost depistata cu candida din pacate.Mi-a prescris o reteta,dar nu prea am inteles ce si cum ca vorbea prea repede.M-a diagnosticat cu valvovaginita candidozica.Si mi-a prescris sa iau fosigyn 500 th IV.Mi-a zis sa iau asta intr-o zi din 6 in 6 ore,4 pastilute.Cand am fost la farmacie, mi s-a spus ca nu se mai fabrica,ca nu se mai importa,asa ca mi-a dat tinizol 500mg si mi-a sp sa le iau pe toate 4 odata dimineata(la fel scrie si pe prospect).Ce fac? medicul mi-a zis de medicamente care nu se fabrica..le iau pe astea tinizol pe toate 4 odara maine dimineata?? Mi-a mai spus sa iau ovule Melcon(metronidazol si Clotrimazol) si tipa de la farmacie mi-a dat doar 12.Doctorul mi-a spus sa iau o luna si apoi sa vin la control.De ce nu mi le-a dat pe toate farmacista?? Apoi. daca e sa stau o luna, intre timp imi vine si menstra(in timpul asta nu iau) dar dupa continui pana la o luna,adica dupa 12.10.2007 pana pe 12.11.2007? Mi s-a mai spus de asemenea sa folosesc irigatorul,si habar nu am sa-l folosesc.Apa cat de calduta sa fie?in ce cantitate?si sa ma spal cu ceai de galbenele.
Am ramas foarte dezamagita de serviciul pe care domnisoara doctor mi le-a oferit..... De asta vreau macar voi sa ma ajutati intr-un fel

Publicitate

loading...

#25 2007-10-11 21:44:49

g!na
New member

vroiam sa va mai intreb... Prietenul meu trebuie sa-si faca si el control,nu? Ce analize trebuie facute pentru depistarea candidei?Doar control ginecologic? Lui ii este cam aiurea toata treaba,chiar daca ma sustine moral pe mine, lui ii e aiurea rau sa stie ca poate avea si el candida...

#26 2007-10-12 11:27:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

draga mea...in primul rind ca fasigynul nu trateaza candida...asadar habar nu am de ce ti-a fost dat
in al doilea rind, cum sa iti pui ovule o luna in fiecare zi...alea 12 pe care ti le-a dat farmacista sunt mai mult decit suficiente
nu folosi irigatorul, spala-te doar cu apa calduta(de temp pe care o folosesti si ca sa te speli pe corp) dar cu degetul propriu.
ia flagylul ala, daca tot l-ai cumparat, insa mai cumpara 4 pastile si pentru partener(trateaza trichomonasul care la barbat e asimptomatic)....
mai departe mai vedem....
daca pe prieten nu il supara nimic, lasa-l deocamdata in pace...oricum, barbatii nu merg la ginecolog si candida se ia foarte greu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2007-10-13 18:31:02

g!na
New member

doctoressa,dar nu am luat fasigym,ci tinizol,tot cu 4 pastilute.Le-am laut pe alea, si i-am spus si prietenului sa ia.Aseara am laut primul ovul,si dupa primele 5 min m-au luat niste arsuri, ursturimi groaznice,care au trecut pana la urma.Asa se va intampla de fiecare data? Si dupa ce iau cele 12 ovule ma duc la control?Si doctorita spunea dupa o luna...Nici nu mai imi vine sa ma duc la ea la cat de dezinteresata era de mine,de parca eram obisnuita cu procedurile..Ce fac? Multumesc mult

#28 2007-10-15 11:03:47

Al Pacino
Administrator

tinozol=tinidazol(substanta activa)=fasigyn...iarta-ma daca te-am incurcat...cu ovulele, nu stiu ce sa iti spun...nu e normal sa te usture atit de rau

#29 2007-10-15 13:37:02

g!na
New member

Am continuat cu ovulele,si nu ma mai ustura.M-a usturat doar in prima seara.Si eu iau doar cele 12 ovule data de frmacista,nu?Doctora nu a scris nimic pe reteta(in legatura cu nr ovulelor)doar ca sa vin peste o luna la control.Mie nu mi s-au facut nici un fel de analize. E nevoie de ceva?Multumesc mult doctoresse si ast rasp tau

#30 2008-02-15 13:08:37

luna_betyluna
New member
Inregistrat: 2008-02-13

doctoressa a scris:

draga mea...in primul rind ca fasigynul nu trateaza candida...asadar habar nu am de ce ti-a fost dat
in al doilea rind, cum sa iti pui ovule o luna in fiecare zi...alea 12 pe care ti le-a dat farmacista sunt mai mult decit suficiente
nu folosi irigatorul, spala-te doar cu apa calduta(de temp pe care o folosesti si ca sa te speli pe corp) dar cu degetul propriu.
ia flagylul ala, daca tot l-ai cumparat, insa mai cumpara 4 pastile si pentru partener(trateaza trichomonasul care la barbat e asimptomatic)....
mai departe mai vedem....
daca pe prieten nu il supara nimic, lasa-l deocamdata in pace...oricum, barbatii nu merg la ginecolog si candida se ia foarte greu

Doctoressa, am observat ca de cate ori ai avut ocazia, ai recomandat spalarea cu degetul si nu cu irigatorul. Care ar fi incovenientele irigatorului? Eu nu m-am spalat niciodata cu degetul, zice eu ca nu pot, avand unghii, ma tem sa nu ma ranesc.

#31 2008-02-15 13:17:25

Al Pacino
Administrator

sa vedem:
1 omoara mai mult timp, e mai complicat
2 excesul de zel in introducerea canulei cit mai adinc/ folosirea unor cantitati impresionante delichid eventual cu presiune cit mai mare, e des intilnit
3 trebuie sa investesti in el si sa il dezinfectezi

#32 2008-02-15 13:22:20

luna_betyluna
New member
Inregistrat: 2008-02-13

Da, ai dreptate. Daca as avea de ales, cu siguranta as alege degetelul si eu. Dar tot ma intreb cum oare procedeaza restul doamnelor/domnisoarelor? Ca doar nu cred ca sunt singura cu unghii, nu mari, dar atat cat sa arate mainile frumusele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.