|
Nu esti logat.
Cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?-17#305 2009-09-20 17:29:42
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?guess...dar tu nu iei harmonet? te-am tinut minte de la discutia cu paracetamolul. folosesti si prez sau vorbeai despre trecut? intreb ca la inceput cand luam anti bb foloseam si prez ca nu eram sigura 100% pe protectie, dar pe urma m-am lasat de prez Offline #306 2009-09-20 18:02:37
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?ah, eu iau harmonet. dar mai sunt zile in care nu pot sa ma duc la baie, cand o facem in masina de ex, si atunci fol preze zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #307 2009-09-20 22:06:26
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?imi place si cu insa fara e muuult mai bine Offline #308 2009-09-21 09:48:28
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?muuulllttttttt mai bn fara...cand am facut-o dupa ceva timp cu prezervativ,i-am spus lu ubu : "auzi ubu' ce naiba parca nu facem nimik..." era ca dracu..kiar nu simteam ca e acolo... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #309 2009-09-21 23:42:04
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?FARAAAAAA... si am tipat, da-ti-mi si ban Sunt intr-o pauza de antibebe dupa ce le-am luat f mult timp... notiunea de prezervativ era ceva dubios pentru mine. Si mi s-a parut absolut groaznic la inceput cu prezervativ... acum cat de cat m-am obisnuit cu un anumit fel de preze.. dar abia astept sa scap de ele Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#310 2009-09-21 23:44:53
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?
deci chiar se poate sa te obisnuiesti? Offline #311 2009-09-22 00:06:52
nu, eu sunt cealalta nebuna care se simte mai bine CU ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #312 2009-09-22 01:45:39
Sa ma obisnuiesc, adica sa pot sa termin Cand am incercat prima oara am zis ca-mi ingrop orgasmele pentru urmatoarele 3 luni Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #313 2009-09-22 09:01:00
subscriu.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #314 2009-09-22 11:26:17
nu stiu si nici nu ma intereseaza! eu incredere nu mai am in niciun barbat si nu-mi risc sanatatea sub nicio forma! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #315 2009-09-22 11:31:29
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?al meu de exemplu era obisnuit cu prezervativ si se simtea ok, l-am dezvatat eu el spune ca ii place si cu si fara, dar tind sa cred ca tot mai mult fara. Offline #316 2009-09-22 11:41:48
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?ce-i drept relatia mea nu e prea serioasa, in sensul ca nu suntem chiar asa de innebuniti unul dupa altul ....dar avem 6 luni de cand facem sex si nu s-a pus problema sa o facem fara prezervativ! tin minte ca o data el nu avea prezervativ la el si incepusem ceva...si a vrut sa ne oprim, dar eram la mine si aveam eu in sertar! plus ca el stie ca eu am luat anticonceptionale in trecut, dar nu a batut niciodata niciun apropo! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #317 2009-09-22 12:15:39
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?si mie imi place cu prezervativ. recunosc. e ok, chiar bine. el e de parere ca e mai bine fara, dar il accepta fara sa zica nimic. ma simt in siguranta, n`am treaba (si aici nu ma refer la boli, pt ca suntem fideli si suntem de mult timp impreuna, ci la sarcina). Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #318 2009-09-22 14:19:36
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?mie imi place clar mai mult fara...e o senzatie putin diferita sa ii simti pielea decat sa simti un invelis artificial, oricat de bun calitativ ar fi. desigur, sunt cazuri in care nu se poate decat cu si n-as risca pt nimic in lume Offline #319 2009-09-22 23:24:26
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?desi am o relatie serioasa, n`am voie sa iau anticonceptionale, deci asta e. imi place si cu. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #320 2009-09-22 23:28:17
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?Naspa.. Dar daca nu ai voi AC, a trebuit sa inveti sa iti placa si cu. When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute. Offline #321 2009-09-23 00:21:10
Corect E o apropiere mult mai mare cand e fara. Dar ca sa fie fara, trebuie sa fie o relatie serioasa si sa aveti incredere unul in celalalt. Which is our case ceea ce va doresc si voua. Offline #322 2009-09-23 23:22:20
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?Prietenul meu a zis ca-i place mai mult fara decat cu, iar eu i-am zis ca o sa o mai facem fara si deci o sa mai iau pastile cand si daca 1) o sa stam impreuna si 2) o sa facem sex mai des (si NU din vina mea nu facem sex mai des da asta-i alta poveste). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #323 2009-09-23 23:26:47
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?Fara..cu niciodata nu ma simt bine.Noroc de pastilute We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|