homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?-17

#305 2009-09-20 17:29:42

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?

guess...dar tu nu iei harmonet? te-am tinut minte de la discutia cu paracetamolul. folosesti si prez sau vorbeai despre trecut? intreb ca la inceput cand luam anti bb foloseam si prez ca nu eram sigura 100% pe protectie, dar pe urma m-am lasat de prez tongue

#306 2009-09-20 18:02:37

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

ah, eu iau harmonet. dar mai sunt zile in care nu pot sa ma duc la baie, cand o facem in masina de ex, si atunci fol preze tongue

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#307 2009-09-20 22:06:26

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

imi place si cu insa fara e muuult mai bine sexinpat

#308 2009-09-21 09:48:28

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

muuulllttttttt mai bn fara...cand am facut-o dupa ceva timp cu prezervativ,i-am spus lu ubu : "auzi ubu' ce naiba parca nu facem nimik..."  rotfl  era ca dracu..kiar nu simteam ca e acolo... chicot

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#309 2009-09-21 23:42:04

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

FARAAAAAA... si am tipat, da-ti-mi si ban rotfl Sunt intr-o pauza de antibebe dupa ce le-am luat f mult timp... notiunea de prezervativ era ceva dubios pentru mine. Si mi s-a parut absolut groaznic la inceput cu prezervativ... acum cat de cat m-am obisnuit cu un anumit fel de preze.. dar abia astept sa scap de ele

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#310 2009-09-21 23:44:53

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Lelaina a scris:

FARAAAAAA... si am tipat, da-ti-mi si ban rotfl Sunt intr-o pauza de antibebe dupa ce le-am luat f mult timp... notiunea de prezervativ era ceva dubios pentru mine. Si mi s-a parut absolut groaznic la inceput cu prezervativ... acum cat de cat m-am obisnuit cu un anumit fel de preze.. dar abia astept sa scap de ele

deci chiar se poate sa te obisnuiesti?
incurajeaza-ma lol

#311 2009-09-22 00:06:52

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

dea_di a scris:

va  sunt singura nebuna care se simte mai bine cu?

nu, eu sunt cealalta nebuna care se simte mai bine CU  happydance ...
Poate pentru ca asa mi-am inceput viata sexuala, la fel si respectivul tip, la fel si actualul meu prieten.

Fac sex de vreo 5 ani si pana acuma n-am ramas insarcinata (Thank God!!!). Poate pentru ca nu cred in metoda aia cu "hai sa incepem fara si-l punem numai la sfarsit" . Si pentru ca atunci cand am avut probleme cu el, am luat repede Postinor (de 2 ori, in total). 

In principiu, sunt impotriva anticonceptionalelor, dar le-am luat, de dragul lui, timp de 6 luni si a fost foarte nasol. Cel putin de 5-6 ori pe zi aveam momente de panica in care ma gandeam "oare, aseara cand mi-a piuit telefonul, am mers sa iau pastila sau nu?"

Plus ca, asa cum mai zicea cineva, mi-e greata de sperma si prefer sa n-am de-a face cu ea. Sa scape el de ea cand termina, de ce eu?  diablo 

La inceput am folosit de fiecare data alt sortiment de prezervative, de la durex si love plus ca sa vedem care ne plac. Alte marci "dubioase" never ever. Am ramas la Durex, cele ultra thin dar mai schimbam uneori. Cele cu buburuze si striatii nu mi-au placut deloc.
Nu cred ca prez. intrerup nimic, atata timp cat integrezi momentul in preludiu, ca sa nu mai vorbim ca poate fi chiar excitant pentru el sa il pui tu. 

DAAR, (exista un mare dar) dupa cum ii zic si lui cand ma intreaba cand mai iau, le-as lua daca am face  sexinpat  mai mult si mai des. As rezolva cumva si treaba cu sperma. Dar pentru regimul asta de "austeritate" chiar nu consider ca merita sa-mi otravesc ficatul si sa pun 4 kg pe an. Thanks, but no thanks!

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#312 2009-09-22 01:45:39

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

lady in black a scris:

Lelaina a scris:

incurajeaza-ma lol

Sa ma obisnuiesc, adica sa pot sa termin rotfl Cand am incercat prima oara am zis ca-mi ingrop orgasmele pentru urmatoarele 3 luni

Poor is the man whose pleasure depends on another

#313 2009-09-22 09:01:00

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

Lelaina a scris:

lady in black a scris:

Lelaina a scris:

incurajeaza-ma lol

Sa ma obisnuiesc, adica sa pot sa termin rotfl Cand am incercat prima oara am zis ca-mi ingrop orgasmele pentru urmatoarele 3 luni

rotfl  rotfl  rotfl subscriu.... rotfl  rotfl  rotfl

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#314 2009-09-22 11:26:17

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

Jessica_M a scris:

Am şi eu o curiozitate big_smile pentru fetele care preferă să facă sex cu prezervativ big_smile
Şi lor le place cu prezervativ? (nu ?ntreb cu răutate, ci doar sunt puţin curioasă tongue )

nu stiu si nici nu ma intereseaza! eu incredere nu mai am in niciun barbat si nu-mi risc sanatatea sub nicio forma!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#315 2009-09-22 11:31:29

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

al meu de exemplu era obisnuit cu prezervativ si se simtea ok, l-am dezvatat eu lol el spune ca ii place si cu si fara, dar tind sa cred ca tot mai mult fara.

#316 2009-09-22 11:41:48

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

ce-i drept relatia mea nu e prea serioasa, in sensul ca nu suntem chiar asa de innebuniti unul dupa altul lol ....dar avem 6 luni de cand facem sex si nu s-a pus problema sa o facem fara prezervativ! tin minte ca o data el nu avea prezervativ la el si incepusem ceva...si a vrut sa ne oprim, dar eram la mine si aveam eu in sertar! big_smile plus ca el stie ca eu am luat anticonceptionale in trecut, dar nu a batut niciodata niciun apropo!
mi se pare normal din moment ce avem amandoi un trecut sexual in spate sa fim precauti! eu una am facut-o si fara prezervativ mai demult cand luam anticonceptionale, poate ca si el a facut-o fara prezervativ cu altele....de ce sa risc aiurea? sa am incredere in el ca nu are nicio boala? pai poate are si nu stie, la fel cum si eu pot sa am fara sa stiu!
plus ca asa cum am spus, eu am ajuns la concluzia ca ma simt mult mai bine cu prezervativ decat fara...poate e sentimentul de siguranta si faptul ca sunt de parere ca in viata trebuie sa faci ce consideri ca e mai bine pt tine, chiar daca acel ceva nu e tocmai ceea ce-ti doresti!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#317 2009-09-22 12:15:39

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si mie imi place cu prezervativ. recunosc. e ok, chiar bine. el e de parere ca e mai bine fara, dar il accepta fara sa zica nimic. ma simt in siguranta, n`am treaba (si aici nu ma refer la boli, pt ca suntem fideli si suntem de mult timp impreuna, ci la sarcina).

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#318 2009-09-22 14:19:36

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

mie imi place clar mai mult fara...e o senzatie putin diferita sa ii simti pielea decat sa simti un invelis artificial, oricat de bun calitativ ar fi. desigur, sunt cazuri in care nu se poate decat cu si n-as risca pt nimic in lume

#319 2009-09-22 23:24:26

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

desi am o relatie serioasa, n`am voie sa iau anticonceptionale, deci sad asta e. imi place si cu.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#320 2009-09-22 23:28:17

pink T-shirt
New member
Inregistrat: 2009-09-14

Naspa.. Dar daca nu ai voi AC, a trebuit sa inveti sa iti placa si cu.
Mie nu imi place cu.. Mi se pare incomod.

When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment.  When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute. big_smile

#321 2009-09-23 00:21:10

Rays of Sunshine
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-09-17

Dienuk a scris:

mie imi place clar mai mult fara...e o senzatie putin diferita sa ii simti pielea decat sa simti un invelis artificial, oricat de bun calitativ ar fi. desigur, sunt cazuri in care nu se poate decat cu si n-as risca pt nimic in lume

Corect tongue E o apropiere mult mai mare cand e fara. Dar ca sa fie fara, trebuie sa fie o relatie serioasa si sa aveti incredere unul in celalalt. Which is our case hjarta ceea ce va doresc si voua. puss

Sper totusi ca fetele mai mici care citesc, sa nu ramana cu impresia ca trebuie fara. Asadar, pentru fetele care-si incep viata sexuala si nu-s prea inaintate in varsta si n-au garantia unei relatii serioase, recomand prezervativ. Restul sunteti zeite tongue stiti voi ce si cum tongue Va pup, fetele!!

#322 2009-09-23 23:22:20

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Prietenul meu a zis ca-i place mai mult fara decat cu, iar eu i-am zis ca o sa o mai facem fara si deci o sa mai iau pastile cand si daca 1) o sa stam impreuna si 2) o sa facem sex mai des (si NU din vina mea nu facem sex mai des da asta-i alta poveste).

Si mai e o chestie, cum ziceam si in celalat post eu nu simt nici o diferenta nici in bine, nici in rau. Adica nu pot sa am the big O vaginal (doar clitoridian) nici cu prez nici fara. Iar el poate indiferent cum facem. Deci, oricum e mai castigat decat mine, asa ca poate sa faca sacrificiul asta.
Iar daca incep sa-i citesc prospectul pastilelor cu toate bolile si reactiile adverse pe care le pot cauza si daca-i mai si zic de emisiunea aia de la Discovery despre o tipa care a murit din cauza lor, cred ca nu ma mai lasa sa le iau nici daca vreau.

Dar e adevarat ce ziceti voi ca se simte apropierea aia altfel, mai intima.

P.S. Apropo de emisiune, nu-i cazul sa va speriati, probabil ca sansele sunt f mici sa se intample asa ceva. Era emisiunea aia cu Dr. G - medic legist care investigeaza cazuri de morti in conditii suspecte si era o tipa tanara, aparent sanatoasa, care a murit din cauza ca facuse una dintre reactiile secundare ale anticonceptionalelor - ceva la sistemul circulator, dar nu mai stiu exact. Cert e ca m-a marcat, mai ales pentru ca-s cam ipohondra de felul meu.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#323 2009-09-23 23:26:47

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Fara..cu niciodata nu ma simt bine.Noroc de pastilute big_smile

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.