|
Nu esti logat.
Cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?-18#324 2009-10-01 09:47:38
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?Hey.Noi cand am inceput sa ne iubim am fol o perioada prezervativ,acum 1,5 ani...intre timp am inceput sa iau antibebe si am renuntat la el.Momentan avem ceva probleme si suntem nevoiti sa o facem cu prezervativ .Si am zis ca daca tot trebuie sa folosim prezervativul, sa fac si pauza la antibebe.Dar mai intai sa termin folia. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #325 2009-10-01 10:30:04
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?pe cutie scrie ca sunt mai fine, nu mai subtiri, deci protejeaza la fel. noua nu ni s-au rupt niciodata, dar cine stie... Offline #326 2009-10-01 11:16:58
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?Mc anca.Ca si asa primele dati n a gasit decat love plus, si i am zis k dk se intampla cv prezervativ il fac....ideea e ca ne protejam cu prezervativ pentru ca a prins o micoza si am reusit sa nu o aiu si eu.Si face tratament 2 saptamani.Acum stau linistita in privinta "bebe", pentru ca iau antibb..insa vreau sa iau pauza si atunci doar prezervativul o sa ne protejeze.El pare sa nu aiba mari probleme in ceea ce priveste acomodarea, la mine e un pic mai dificil.Mai am 2 saptamani de pastilute, incerc sa experimentez s avad care sunt ami rezistente:D Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #327 2009-10-03 23:42:11
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?In materie de prezervative, am incercat cam tot ce am putut dar nu din-alea dubios de ieftine. am incercat toate cele de la durex si de la love plus, plus ce-am gasit in strainatate si nu erau la noi, pt diversitate. La un moment dat aveam o colectie de cutii de prez, la el acasa pana cand mi le-a aruncat Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #328 2009-10-04 00:30:58
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?
vai cat am ras cand am citit partea aia Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-10-04 00:31:45) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline Publicitateloading...
#329 2009-10-04 11:28:07
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?
Offline #330 2009-10-06 02:03:56
Re: cum va place mai mult cu sau fara prezervativ?Faraaaaaaaaaaa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|