homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine greseste oare,eu sau ea??????????????????

#1 2007-10-08 20:49:11

tipu21
Full member
Inregistrat: 2006-11-24

cine greseste oare,eu sau ea??????????????????

Suntem impreuna de aproape 2 ani,ne iubim mult,daca ar fi dupa noi de maine ne-am muta impreuna....ok,doar  cand se ajunge la subiectul "sex" apar niste discutii,ea imi spune mereu ca daca vom trece pasul asta ii va dezamagi pe ai ei parinti,si tat de tare ma necajeste si mi-e frica sa nu reactionez intrun fel sau altul sa ne certam....sfatuitima ce sa fac,PLS!!!!!!!!!!!

Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali.

#2 2007-10-08 20:56:49

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????

pai ea cati ani are? Sa o obligi nu poti pt k se numeste viol.
Asta e singurul motiv pt care nu vrea sa faca sex? Pt ca parinti pot fi dusi cu zaharelul destul de mult timp....si chiar crezi k dupa 2 ani parintii aia nu banuiesc k intre voi ar putea exista si o relatie intima?

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-10-08 20:57:13

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

smile e de admirat ca ai rezistat 2 ani langa ea fara sa faceti sex... f rar mai vezi asa ceva. ncearca sa discuti cu ea, sa-i explici ca in relatia voastra sunteti implicati doar voi 2, fara parinti, fara nimeni altcineva. si daca ea simte nevoia si isi doreste sexul cu tine, n-ar trebui sa se gandeasca la parerea parintilor, pt ca e viata ei! parintii si-au trait viata lor, si sunt convinsa ca nici ei n-au cerut voie nimanui inainte sa faca sex wink
si, in fond, cine zice ca trebuie sa stie ai ei?! ca de obicei nu te duci acasa la mama sa-i spui "mama, am facut-o!". comunicarea e cheia, arata-i ca o iubesti si o sa vina de la sine totul...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-10-08 21:06:12

tipu21
Full member

o iubesc mult si nu-mi doresc acel contact propriuzis,ci sa o simt langa mine,corpurile ni le cunoastem,prindem momente libere o data sau de 2 ori p sapt singurei si ne jucam unul cu celalat,mai exact la inceput ne masturbam reciproc,apoi incet incet am convinso sa fie mai deschisa si am inceput sa o sarut in locurile intime pana am ajuns sa fac un sex oral p cinste:) toate bune eu ma simt bine ca o fac fericita ea ca este...dar sa faca ea chestia asta nu a putut niciodata a avut ceva tentative dar mereu o retine gandul k multa lume ea in deradere sex oral....

#5 2007-10-08 21:08:08

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sa inteleg ca nici vaginal nu vrea?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-10-08 21:10:00

tipu21
Full member

da ea in asta vede tot rau........................

#7 2007-10-08 21:10:36

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Eu cred ca ea nu e inca pregatita pt pasul asta,desi dupa 2 ani...Pana la urma dc veti face "pasul asta" nu e neaparata nevoie sa va si mutati impreuna,iar parintilor nu tb sa le dati raportul decat dc ea nu e prea mica
Oricum mai rar baieti rabdatori ca tine,se vede ca o iubesti.

Mamica de 2 pui scumpi

#8 2007-10-08 21:12:43

evilpink
Banat

dar totusi ce varsta are? nici vaginal nici oral hmmmm.sa zicem ca va casatoriti daca tot la fel reactioneaza ce o sa se intample cu ea? mie chiar mi se pare o problema serioasa la un moment dat o sa isi inceapa viata sexuala si imi este frica ca nu o sa simta nici o placere smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2007-10-08 21:15:53

tipu21
Full member

mersi o iubesc si ea ma iubeste,stiu asta,anul asta gata facultatea,are 21 ani ,eu sunt mai mare cu nici un an ca ea,eu  u sunt virgin si stiu ca daca am avea o viata activa am fi mult mai legati unul de altul......

#10 2007-10-08 21:31:06

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

referitor la intrebarea ta,tu ce vina ai avea sau ce,tu ar trebui sa multumesti asa?Intr-o relatie normala sexul e mai mult decat important.Si dc nici tu nu esti tipul care sa o astepti...

Mamica de 2 pui scumpi

#11 2007-10-08 21:33:08

tipu21
Full member

yasmina dar nu ii mai e rusine de goliciunea ei:) avem clipe intime in relatia noastra cu mangaieri,saruturi fierbinti,atingeri  dar problema ew de conceptia morala a ei................

#12 2007-10-08 21:33:21

yasmina
New member
Inregistrat: 2006-12-29

daca ati facut sex oral...mai ai putintica rabdare...la un moment dat ...va fi a ta,dar nu renunta la pasii mici si precisi,a fost o data,va mai fi ...nu te da batut wink

traiesc un vis...sunt indragostita!!!

#13 2007-10-08 21:36:42

evilpink
Banat

hmmm doar el ii face ,ea lui nu smile

puss puss puss

#14 2007-10-08 21:38:01

tipu21
Full member

ma doare inima de ce eu pot face totul pt relatia noastra iar ea are retineri

#15 2007-10-08 21:41:57

ivy
Hero member

cred ca trebuie sa lucrezi un pic la increderea ei in relatia voastra. nu in tine, ci in relatia voastra, in viitorul vostru impreuna. arata0i ca o iubesti, explica-i ca sexul e ceva normal, ca trebuie sa vina de la sine, fara sa intervina alte ganduri in mintea ei (ca nu e moral, ca sexul oral e comentat de unii si altii etc).
incearca sa-i explici ca n-o sa se schimbe nimic in rau in parerea ta despre ea, in relatia voastra, daca isi da frau liber dorintei si nu se mai cenzureaza asa... ba din contra, dupa parerea mea, sexul e liantul unei relatii. apropie, uneste, e cea mai buna cale de impacare, e ceva doar al vostru.

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-10-08 21:42:20)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#16 2007-10-08 21:42:01

evilpink
Banat

da chiar nu vrea nimic,nimic.incerca si tu dupa ce ii faci orar sa te joci putin cu ala mic prin zona big_smile.acum te invat si la prosti smile

puss puss puss

#17 2007-10-08 21:43:26

ivy
Hero member

ralucaelena a scris:

da chiar nu vrea nimic,nimic.incerca si tu dupa ce ii faci orar sa te joci putin cu ala mic prin zona big_smile.acum te invat si la prosti smile

da, dar nu s-o pacalesti! in nici un caz, ca dup-aia s-ar putea sa-i zdruncini si mai rau increderea. asigura-te k ii face placere joaca asta wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#18 2007-10-08 21:46:25

evilpink
Banat

pai nu am zis sa o pacaleasca.atinge si el putin zona fara fara sa intre ca doare fiind virgina.............. eu nu cred ca e vb. de lipsa de incredere in ea.pur si simplu facat nu accepta sexul.daca parintii i-au bagat si incap ca trebuie sa se marite virgina este clar si am o banuiala ca asa este smile

puss puss puss

#19 2007-10-08 21:46:38

tipu21
Full member

ii e foarte frica si nu vreau s-o necajesc........daca ii spun ceva spune ca e prinsa la mijloc intre mine si ai ei ,daca ai ei o judeca eu o judec ea ce sa faca...e o fata retrasa ar sta doar cu mine ,nu are o prietena mai apropiata,mi-ar placea sa vb cu cineva de partea mai retrasa a relatiei noastre poate va vedea cu alti ochi totul

Ultima oara a fost editat de tipu21 (2007-10-08 21:48:13)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.