|
Nu esti logat.
Daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?#1 2006-07-25 18:57:54
daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?buna tuturor.. cred ca am facut o mare prostie cam acum 1 luna.. ( shtiu ca am avut un contact sexual cu prietena mea fara prezervativ.. acum au trecut 30 de zile de la ultima sangerare.. ea mi-a spus ca ultima oara i-a venit menstruatzia dupa 33 de zile.. totusi eu imi fac griji din cauza acelui contact.. nu sunt prea sigur. Ea mi-a spus ca are aceleashi simptome de dinaintea menstruatiei.. oare sa mai fie posibila sarcina?? sunt disperat.. de 3 zile stau cu grija.. ( daca nu vine in 2 zile ne ducem la un control.. oricum spuneti si voi o parere sa mai mha linishtesc.. macar sa shtiu ceva.. off.. ( va multumesc mult »»©The Best© ۩ ♂ --- NU BETI APA!!!! PESTII FAC SEX!! --- ♀ ۩ ©The Best©«« Offline #2 2006-07-25 20:00:53
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?N-as prea crede ca e insarcinata. Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-07-25 20:01:21) Nobody home Offline #3 2006-07-26 08:32:37
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?thebest degeaba mergeti la control..pt ca o sarcina poate fi depistata la ginecolog(ecograf) dupa 6 sapt (cred). Poate un test de sarcina ar fi potrivit (daca e cazu)in momentul in care menstruatia intarzie mai mult de 7 zile My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #4 2006-07-26 16:29:42
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?da.. am zis ca maine mergem sa cumparam unul.. dar dupa cat timp se face acest test de sarcina? si cat de precis este el? Ultima oara a fost editat de thebest (2006-07-26 16:30:24) »»©The Best© ۩ ♂ --- NU BETI APA!!!! PESTII FAC SEX!! --- ♀ ۩ ©The Best©«« Offline #5 2006-07-26 16:40:01
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?thebest, pentru rezultate concludente testul il faci la 2-3 saptamani dupa contactul sexual fecundant sau daca te afli in situatia in care menstruatia intarzie mai mult de 7 zile. How good it is to live, even at the worst! Offline Publicitateloading...
#6 2006-07-26 16:42:13
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?testul se face la cel putin o saptamana de la data cand trebuia sa apara menstruatia, asa cum ti-a spus si Infinity. este destul de precis, dar daca iese negativ si menstruatia tot nu apare, se mai repeta dupa 10 zile. bafta sa iasa totul bine! va tin pumnii! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #7 2006-07-26 20:23:23
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?va multumesc mult.. oricum contactul cu pricina l-am avut acum 3 saptamani.. mai ashtept una apoi o sa faca testul.. eu zic ca e bine. Sper sa fie doar o intarziere oarecare a menstruatiei.. oricum are un ciclu neregulat.. cica variaza foarte mult.. odata i-a venit dupa 44 de zile.. apoi dupa 28.. e cam greu sa imi dau seama.. »»©The Best© ۩ ♂ --- NU BETI APA!!!! PESTII FAC SEX!! --- ♀ ۩ ©The Best©«« Offline #8 2006-07-27 07:53:53
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?gaaataaaa.. .yupeeee... va multumesc mult tutturor celor ce m-au ajutat.. gata cu problemele.. m-am ingrijorat aiurea nu e nimik a fost doar o intarziere ca de obicei.. # multumesc »»©The Best© ۩ ♂ --- NU BETI APA!!!! PESTII FAC SEX!! --- ♀ ۩ ©The Best©«« Offline #9 2006-07-27 08:09:16
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?Ne bucuram pt voi thebest..aveti grija pe viitor ! My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #10 2006-07-27 10:22:08
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?ganditi-va serios la antibebe,ca sa nu mai stati cu morcovelu.... A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #11 2007-01-09 21:50:26
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?sal tuturor avem si noi probl de astea cu intirziere cum se poate oare face sa nu intirzie ci sa apara la timp schimbul de ulei??? Offline #12 2007-01-09 22:09:57
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?hmmm io ai have a quetion..exista etestele alea.. "Dr Sigur" park care scrie k poate depista sarcinma dupa 24 de ore de la contactul sexual.. park asha...adik testu` ala nu`i bun.. sau era de la 3 zile..poate doctoressa shtie mai bn #13 2007-01-10 00:39:18
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?la 24 de ore dupa contactul sexual sigur nu poate sarcina. si nici dupa 3 zile. numai daca ne gandim ca postinorul isi poate face efectul luat dupa 3 zile atunci nu are cum un test de sarcina sa fie relevant dupa atat de putin timp. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #14 2007-01-10 10:45:37
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?csaby, intrebarea ta nu o ineleg... fii mai precis: are ciclu regulat, ia pastile, s-a intamplat ceva... Nobody home Offline #15 2007-01-10 10:58:42
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?blondutza, nici un test de sarcina nu e concludent la 24 de ore dupa contactul sexual. nu exista sarcina inca in acel moment asa cum a zis si sammy. Offline #16 2007-01-10 14:36:52
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?
mie mi se pare k ams cris cat se poate de normal.. #17 2007-01-10 14:49:03
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?
.....daca zici tu.....poate insa ca te-ai grabit si de aici multele litere in plus Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-01-10 14:56:25
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?offtopic : nu cred k "sarcinma" e o vorba de copil de 2 ani...pe alte topicuri poate k`am vb da` aici in nici un caz... Ultima oara a fost editat de blondutza18 (2007-01-10 14:57:45) #19 2007-01-10 15:10:33
Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?nu, intr-adevar nu....probabil ca nashira ramasese sub influenta altui post, din alta parte Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|