|
Nu esti logat.
Momentul vostru de fericire suprema...?#1 2007-10-08 22:56:31
Momentul vostru de fericire suprema...?Sper ca tema mea nu pare stupida... si sper ca nu a mai pus cineva inainte problema asta, aici pe forum.. As fi cautat, dar nu stiu cum as putea sa caut asa ceva, adica ce cuvinte-cheie sa folosesc... I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #2 2007-10-08 22:58:32
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?acum 20 de minute knd ma strangea puiu`n brate si ma pupa repede si des nu`sh dak ma intelegeti... am simtit k pocnesc de fericire.. tzoc tzoc http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #3 2007-10-08 22:59:38
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?eu am mai multe ... Offline #4 2007-10-08 23:00:37
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Cand s-a afisat lista cu admisii la facultate....Vroiam de la 7 ani sa intru la jurnalism la universitate....si toti ziceau k intru la taxa.... Si trebuiau sa se afiseze luni listele....Si eu duminica sear aimi facusem baie aveam masca pe fata si am zis hai sa deschid asa site-ul si erau afisate listele .....si intrasem a 49-a la buget. Si am dat un urlet de i-am speriat pe ceilalti si dupa aia am inceput sa plang si nu intelegea nimeni ce e cu mine You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #5 2007-10-08 23:03:10
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?
ce frumosss!! toate legate de bebe d`abea ashtept sa ma fac eu "mare" sa fac bebe ooof duoamne cred k e cel mai frumos lucru din viata unei femei...asta pana cand nu face copilu` 17-18-19-20 de ani...si te ia la bataie.. spun asta caci..curand am vazut o statistica si cam 38% park..sau 28% din tre copii isi maltrateaza parintii la varsta adolescentei.. http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-08 23:03:47
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?-de curand cand am aflat ca m-am vindecat de cancer; Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-08 23:20:34) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2007-10-08 23:07:27
Sunt covinsa ca tie aceste vesti ti-au umplut inima de fericire... pe mine ma cam fac sa plang... de emotie... Ma bucur enorm pentru tine si pentru parintii tai si sa va tina Dumnezeu sanatosi... I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #8 2007-10-08 23:08:14
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?cand am aflat ca am luat ex de licenta cu 10, desi nu ma asteptam.offtopic : vdaiana, dak nu te superi, ce fel de cancer ai avut? Offline #9 2007-10-08 23:15:19
chiar daca sint offtopi: baby pink mersi frumos, la fel iti doresc si tie si celor dragi. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-10-08 23:17:02
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?cand am vazut k mi`am bacu la istorie brrrrrrrrr #11 2007-10-08 23:32:09
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?sa fii sanatoasa vdaiana! Offline #12 2007-10-08 23:32:26Re: Momentul vostru de fericire suprema...?cand am vazut ca am luat 10 la romana scris la bac...a fost momentul de glorie... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #13 2007-10-08 23:55:00
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Au fost mai multe momente... dar nu-mi amintesc acum decat cateva: "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #14 2007-10-08 23:56:47
Asa sa faci! Este extraordinar sa poti sa lupti cu propriul tau corp si cu tradarea lui... I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #15 2007-10-08 23:59:27
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?offtopic : andrada79, spre rusinea mea, sau poate cu, nu stiu seminificatia orgasmului vaginal.cum e? Offline #16 2007-10-09 00:07:31
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?hmmm....dragutzo'...pai in primu rand cand am aflat ca o sa am o nepotica(tu ai uitat sa zici asta :-w )...si cand mi'a zis prima data ca ma iubeste...au fost cele mai frumoase cuvinte pe care mi le spusese cineva si era asa speriat de ce sentimente il trec... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #17 2007-10-09 00:26:44
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?nu prea sunt lamurita.mersi oricum de rasp Offline #18 2007-10-09 01:18:04
Detalii (am adaugat acolo ca sa nu ne lungim aici cu vorba) http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=8496 Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-09 01:20:26) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #19 2007-10-09 06:04:54
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Primul meu sarut cu Beby..a fost un moment... simteam ca mi se urca tensiunea la maxim de emotie si fericire.... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|