|
Nu esti logat.
Analizele si testele necesare unei sarcini-9#153 2009-10-26 20:40:54
Re: analizele si testele necesare unei sarciniam si eu doua probleme in urma analizelor specifice si multe, multe temeri Offline #154 2009-10-27 08:47:53
Re: analizele si testele necesare unei sarciniAnnabella, nu te supara pe mine, dar ... pisica in apartament ? Nu ca ai fi tu un caz singular, dar eu nu pot pricepe cum sa locuiesti intr-un spatiu atat de mic cu un animal cum e pisica. Par peste tot, caca, toate alea ... 35+ babyboy Offline #155 2009-10-27 09:57:47
Re: analizele si testele necesare unei sarcinipai apartamentul meu are 150 m2, asa ca nu spatiul a fost problema. plus ca aveam 14 ani cand am luat-o, eram copil si-mi doream sa am si eu ceva responsabilitati, sa am grija de un suflet! Offline #156 2009-10-27 17:35:02
Re: analizele si testele necesare unei sarciniannabella, relax... si, daca tot ai facuta toxo, n-are niciun rost sa renunti la biata matza... mai ales ca o ai de atata timp... mi s-ar rupe inima, n-as putea .................. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #157 2009-10-27 17:47:33
Re: analizele si testele necesare unei sarcinin-as fi renuntat niciodata la ea, dar a murit, avea 10 ani si crede-ma inca mai sufar si nu ma pot uita la pozele cu ea. dar se pare ca tot in perioada aia am contactat si virusul, deci are vechime Offline Publicitateloading...
#158 2009-10-27 18:00:25
Re: analizele si testele necesare unei sarcinicu placere. stiu cum e cu pisica... a mea e racita si asta noapte am "mosit-o" ca pe un copil, am ochii rosii de nesomn si acu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #159 2009-10-27 23:30:15
Re: analizele si testele necesare unei sarcinisa fie! Offline #160 2009-10-28 23:18:34
Re: analizele si testele necesare unei sarcinims, ms Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #161 2009-10-29 11:54:07Re: analizele si testele necesare unei sarciniToxo se mai face si dak mananci fructe/legume nespalate; eu cred ca depinde si cat de sensibila esti... eu am stat cu pisi in apartament vreo 3 ani; acum am 2, dar stau la curte si nu e problema, nu fac caca decat afara; oricum, cand tii un animalutz atata timp, nu e usor sa te desparti de el, eu nu as face-o.. as fi doar mai atenta cu igiena... Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #162 2009-10-29 12:42:28
Re: analizele si testele necesare unei sarcinieu am stat cu pisica in apartament vreo 10 ani si nu am avut toxoplasmoza;si da,asa cum zicea si Crssy,poti sa faci toxoplasmoza fara sa ai pisica,consumand fructe si legume nespalate. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #163 2009-10-29 15:08:39
Re: analizele si testele necesare unei sarcinin-am mancat niciodata nimic nespalat si oricum cat a trait pisicuta mea si am locuit acasa la ai mei, impreuna cu ea, am dormit noapte de noapte cu ea la piept, i-am schimbat numai eu nisipul si i-am curatat cutiuta
cum i-am spus si lui katami mai sus, pisica mea a murit pentru ca avea deja vreo 10 ani si ceva, altfel nu as fi dat-o, eventual o lasam la ai mei in apartament, unde a trait de cand avea o luna pana a murit Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-29 15:27:24) Offline #164 2010-02-01 14:55:09
Re: analizele si testele necesare unei sarciniBuna fetele, Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta. Offline #165 2010-02-01 16:29:13
Re: analizele si testele necesare unei sarciniSi eu am imunitate la toxoplasma, nu stiu cand am avut toxoplasmoza...am caine, dar pisica nu am avut niciodata si nici nu am fost fan pisici sa le pup in bot. Si totusi, se pare ca am avut. Poate sa fie si de la fructe/legume nespalate, intr-adevar... I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #166 2010-04-21 22:30:00
Re: analizele si testele necesare unei sarciniSunt in 21 de saptamani de sarcina, cosmarul meu a inceput dupa ce am primit rezultatul de la triplu test. Am 27 de ani doctoral meu nu mi-a recomandat sa fac triplu test avand in vedere ca este recomandat doar femeilor peste 35 de ani dar eu pt siguranta mea si a bebitei mele m-am hotarat sa-l fac si dupa ce am primit rezultatul a inceput cosmarul meu. Mi-a iesit risc crescut 1:213 sindrom Down, am crezut ca innebunesc cand am vazut rezultatul. Doctorul meu mi-a zis sa stau linistita, stiam ca testul reprezinta doar o probabilitate ca copilul meu sa aiba SD si nu un diagnostic dar nu am putut sa stau linistita eram prea stresata; am mers sa consult si alt doctor care dupa ce mi-a facut 4D mi-a spus ca bebita e ok ca nu se vede sa aiba nici o caracteristica pt SD dar pt orice evntualitate sa-mi mai repet triplu test si in alta parte. Am mers a doua zi si mi-am refacut din nou testul rezultatul l-am primit in aceeasi zi dupa vreo 4 ore si din nou mi-a iesit risc crescut de data asta 1:90 SD, asistenta mi-a zis ca cel mai bine ma duc sa ma programez la amniocenteza. Am inceput sa plang, eram disperata dar aveam nevoie sa stiu adevarul si dupa cateve zile am facut amniocenteza era singura modalitate de a afla un diagnostic si de a avea o certitudine ca o sa am o fetita sanatoasa. Procedura de amniocenteza nu e dureroasa, dureaza 1 minut pana iti recolteaza lichid amniotic si riscul de avort e f mic, efecte secundare majore nu apar eventual un mic disconfort in zona abdominala si cateva crampe.Am avut foarte mari emotii pana sa primesc rezultatul insa l-am primit dupa 3 zile de la procedura si mi-a confirmat ca totul este in regula si bebita mea este perfect sanatoasa. Va recomand sa nu va stresati daca rezultatele de la dublu, triplu test sunt pozitive sunt doar niste probabilitati( niste teste aiurea care nu m-i le-as mai face) nicidecum faptul ca bebeul dvs ar avea vreo anomalie cromozomiala dar pt siguranta amniocenteza este singura care o sa va arate daca bebeul dvs are vreo afectiune. Va doresc multa sanatate si bebei frumosi si sanatosi. Offline #167 2010-04-26 20:07:14
Re: analizele si testele necesare unei sarcinibuna, Offline #168 2010-04-26 20:12:47
Re: analizele si testele necesare unei sarciniai o candidoza pentru care vei primi tratament conform antifungigramei. nu e nimic grav Offline #169 2010-04-26 20:51:52
Re: analizele si testele necesare unei sarcinimultumesc frumos pt raspuns.... Offline #170 2010-04-26 21:03:29
Re: analizele si testele necesare unei sarcinicand doctorul iti va prescrie tratament va tine cont de faptul ca esti insarcinata astfel incat tratamentul sa nu-l afecteze pe bebe. Offline #171 2010-04-26 21:15:12
Re: analizele si testele necesare unei sarcinimultumesc mult gargarita....sunt cam ingrijorata....incerc sa nu ma ingrijorez prea mult dar vreau ca totu' sa fie ok pt bebe.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|