|
Nu esti logat.
Facultatea de psihologie#1 2007-10-09 21:51:11
Facultatea de psihologie- Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 14:56:46) Offline #2 2007-10-09 21:52:13
Re: Facultatea de psihologiesunt vreo cateva fete viitoare psiholoage acusi vine si raspunsul la intrebarea ta mami de minuni Offline #3 2007-10-09 22:00:59
Re: Facultatea de psihologiehi`hi..eu sunt primul an la psihologie ! dar pe site`ul facultatii mele nu arata materiile iar cursurile iti sunt date d profesori ! Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-10-09 22:01:55) #4 2007-10-09 22:11:55
Re: Facultatea de psihologie
pai n`ar trb sa te feresti d carti pt k sunt cele mai importante...o sa citesti intr`o sesiune carti cate n`ai citit in viata ta...asta dak intr`adevar vrei sa faci meserie...la curs iti povesteste...u scri cat apuci deci putzin...plus k o sa ai o bibliografie considerrabila... #5 2007-10-10 00:09:56
Re: Facultatea de psihologiefree, eu am pe calc manualele de la spiru haret...unele din ele din anii 1 si 2 si sintezele pentru anii 1,2 si 3. Dar nu stiu daca te-ar ajuta cu ceva, ca sunt facute de profii de la spiru haret. Daca vrei da-mi adresa ta de mail si ti le trimit... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-10 09:55:19
Re: Facultatea de psihologiecred ca daca ai citi/citit manualul din clasa aX-a de psihologie te ajuta mult.pe mine sigur m-a ajutat.sunt anul2 si pot sa-ti zic ca ce vei citi acolo vei aprofunda in facultate.sunt multi colegi de-ai mei care habar nu aveau ce vorbeste profa, iar ea saraca zicea niste lucruri asa banale...n-am crezut ca sunt atatia care vin la psihologie degeaba...in fine, eu nu am cum sa te ajut decat cu grilele de examene,nu am cursuri pe comp:( imi pare rau...oricum psihologia e frumoasa si usoara daca intrii la facultate cu ceva cunostiinte:) daca o sa fac rost de ceva cursuri ti le trimit. Offline #7 2007-10-10 22:31:44
Re: Facultatea de psihologiedepinde unde vrei sa dai...la care universitate...eu am de la faculta mea...din cluj(sper samai existe pe grup)...daca le vreiti le dau..dar multe nu cred ca vei intelege...daca te intereseaza mai bine ia ti atkinson-introducere in psihologie...e mai scumpa cei drept (aprox un mil)dar e f buna...si deloc greoaie... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-10-11 00:37:52
Re: Facultatea de psihologieO colega de-a mea din liceu a invatat la greu toata clasa a 12-a ca sa intre la psihologie (la universitatea buc) si a facut si meditatii de 2 ori pe saptamana. La examenul de admitere a luat 7 si ceva, deci cred ca e destul de greu... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #9 2008-03-31 21:22:58
Re: Facultatea de psihologiefetele ... ma gandeam sa dau la facultate la psihologie. sa o fac in paralel cu asistenta medicala. ce ziceti? merita sau nu? deocamdata, habar nu am cu ce se mananca. andreea te rog sa-mi trimiti si mie cartile alea ce le ai, macar sa-mi fac o parere Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-03-31 21:26:50
Re: Facultatea de psihologieeu sunt la psihologie in anul 2, daca te inscrii la fr sau id ai putea sa le faci pe amandoua in acelasi timp... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2008-03-31 21:29:31
Re: Facultatea de psihologiesuperrr nu am stiut ca se face la fr sau la id. oricum ma descurc cu amandoua ca a mea de zi ... zici ca fac la fara frecventa nu imi fac probleme de program ci cum m-as putea adapta la psihologie. faza e ca la noi se dau notele din burtometru si inspiratia e maxima si nu stiu daca m-as putea obisnui sa invat atat de multa materie cat ma gandesc ca se preda la psiho Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #12 2008-03-31 21:46:05
merge...de ce nu...mai ales dak mai apoi vrei sa te axezi pe parte clinica #13 2008-03-31 21:52:07
Re: Facultatea de psihologiedevine tot mai interesant numai caaaaa ... la anu am si licenta Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-31 21:54:14) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #15 2008-03-31 23:19:23
hey cum sa`l urasti Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-03-31 23:19:53) #16 2008-03-31 23:20:43
Re: Facultatea de psihologiecata cultura aici Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #18 2008-03-31 23:23:45
Re: Facultatea de psihologieaha Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-03-31 23:24:44) #19 2008-04-01 00:26:43
Re: Facultatea de psihologieramo...depinde si de faculta...si aici ma refer la oras...eu imi tocesc coatele in sesiune (in cluj) pe cand colegii mei din oradea merg fluierand la examene...oricum la timi din cate stiu sunt axati pe psihanaliza...am o prietena care e acolo si daca vrei sa sti ceva o intreb happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|