|
Nu esti logat.
Facultatea de psihologie-2#20 2008-04-01 00:34:03
Re: Facultatea de psihologiepai vreau sa stiu mai multe. la mine la faculta examenele se iau asa fluierand si mi-am pierdut din antrenament. daca ... DACA ... invat la o materie pe semestru, restul din ce-mi pica mie atunci. si nu am note sub 8 la examene. va dati seama ce faculta fac eu chestia ca la psiho ii mult de invatat si de analizat bla bla bla. cam asta imi imaginez eu ca ar fi. faza e ca nu stiu daca fac fata cu invatatul si toate cartile alea. la anu am si licenta la asistenta medicala, dar aia nu-mi fac probleme de ea. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #22 2008-04-01 00:39:24
Re: Facultatea de psihologiepai vad ca in mare te intereseaza daca e de invatat sau mg si pe ochi frumosi sau povesti...sau daca doar la unele...eu cand o prind pe mess o s o rog sa mi zica una alta...si te anunt happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-04-01 00:42:08
Re: Facultatea de psihologiemie`mi plac acuma nu le stiu eu pe toate da imi place de el Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-04-01 00:42:43) #24 2008-04-01 19:24:30
Re: Facultatea de psihologie
Si eu...sunt fan Freud. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-02 16:16:35
Re: Facultatea de psihologiedin exterior si atat: eu n-as da la psihologie in iasi... e amestec fifty-fifty cu "stiintele educatiei"... si mi se par foarte birocrati si foarte inchisi... asa, in general, nu zic ca nu gasesti si oameni faini pe acolo... dar majoritatea sunt profi universitari de aia "scortosi".. nush ce o fi de capul astora mai tineri... dar repet... parerea mea (preconceputa) e ca m-as lua in gura cu jumate din personalul didactic de acolo. am avut pe cativa la modulul pedagogic... aia tineri erau ok, cei batrani ingrozitor de tipicari. in locul tau m-as informa "de la sursa"... de la studentii de acolo. psihologie in general nu-i totuna cu fac de psihologie iasi. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #26 2008-04-02 16:23:19Re: Facultatea de psihologiela cj pot sa zic ca am profi super faini. si cei tineri si cei mai in varsta. de facultate sunt multumita, insa UBB-ul si sistemul Bologna ma dezamagesc pe zi ce trece.... Cu zambetul pe buze... Offline #27 2008-04-02 16:34:33
Re: Facultatea de psihologiece-i UBB? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #28 2008-04-02 16:42:34
Re: Facultatea de psihologieUBB = Universitatea Babes-Bolyai #29 2008-09-26 18:12:18
Re: Facultatea de psihologiesalut I handle fame by not being famous...I'm not famous to me. Offline #30 2008-09-26 18:20:32
Re: Facultatea de psihologiemate-info merita sa faci daca rezisti adica dupa ce am iesit din liceu am trecut ca gasca prin apa prin facultate (geografie), avand ca baza logica amtematica. e clar ca iti structureaza gandirea intr-un mod unic si utilizabil toata viata... chestie pe care filiera umana nu o face. pe de alta parte, la umana ai parte de m ai multa deschidere, de mai multa cultura... si de un program mai putin chinuitor. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #31 2008-09-26 18:34:11
ciudat...vrei mate info da te pasioneaza psihologia...chiar n`am mai auzit #32 2008-09-26 18:45:36
Re: Facultatea de psihologietocmai pt ca lucrurile se mai pot schimba e mai sigura mate-info.... de acolo te reprofilezimuuult mai uspr spre orice domeniu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #33 2008-09-26 19:00:55
Re: Facultatea de psihologienam nimic cu matematica...merge bine la mine...dar cu matematica care se preda in zilele de azi mi se pare fara sens. nu prea cred ca mi-ar folosi in viata sa stiu cat face 2007 la puterea 2007 sau ceva asemanator..insa ma gandeam sa fac mate-info pentru ca ma pricep la calculatoare si web design..dar clar nu as vrea sa fac asta in viata si doctor nu ma tine deoarece imi e frica de sange Ultima oara a fost editat de Destuldesimplu (2008-09-26 19:01:43) I handle fame by not being famous...I'm not famous to me. Offline #34 2008-09-26 19:05:00
Re: Facultatea de psihologieimi place caracterizarea ta realista si insensbila esti tare #35 2008-09-26 21:07:17
Re: Facultatea de psihologieeu am terminat liceul de informatica cu matematica si informatica intensiv...dar am urmat cu totul alta facultate..psihologie anul 3 acum...mi se pare o facultate pe intelesul meu si potrivita pentru cerintele mele in materie de obiecte de studiu...in tineretea mea am urmat si cursuri de pian...asa ca viata mea e un cocktail Offline #36 2008-09-26 21:57:03
pai de ce nu te duci la stiinte sociale? si eu vreau sa dau la psihologie dar acum sunt la profilul filologie si mi-ar fi folosit foarte mutl daca alegeam stiinte sociale.plus ca la filologie din clasa a XI-a nu mai afci deloc mate,fizica astea dar la celalalt mai baga cate o ora de mate, cat sa fie de ajuns Offline #37 2008-09-26 22:17:58
Re: Facultatea de psihologiesi eu am fost la liceu la profil mate info si am terminat facultatea de psihologie. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #38 2008-09-26 22:23:41
Re: Facultatea de psihologiesi eu tot stiinte sociale recomand ptc nu te freaca la cap cu nimic, nu faci nici o materie in exces si ai posibilitati dupa aceea .. Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|