homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea de psihologie-2

#20 2008-04-01 00:34:03

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Facultatea de psihologie

pai vreau sa stiu mai multe. la mine la faculta examenele se iau asa fluierand si mi-am pierdut din antrenament. daca ... DACA ... invat la o materie pe semestru, restul din ce-mi pica mie atunci. si nu am note sub 8 la examene. va dati seama ce faculta fac eu smile  chestia ca la psiho ii mult de invatat si de analizat bla bla bla. cam asta imi imaginez eu ca ar fi. faza e ca nu stiu daca fac fata cu invatatul si toate cartile alea. la anu am si licenta la asistenta medicala, dar aia nu-mi fac probleme de ea.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#21 2008-04-01 00:37:32

skumpi
Vizitator

ohh I love psihanaliza hjarta

#22 2008-04-01 00:39:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai vad ca in mare te intereseaza daca e de invatat sau mg si pe ochi frumosi sau povesti...sau daca doar la unele...eu cand o prind pe mess o s o rog sa mi zica una alta...si te anunt smile

si pt skumpi...psihanaliza sucks...atata pot sa rad de teoriile lu freud lol

happy with him...inlove with him...puss

#23 2008-04-01 00:42:08

skumpi
Vizitator

mie`mi plac smile acuma nu le stiu eu pe toate da imi place de el hjarta
de fapt mie`mi place toata psiho lol da mai ales chestiile astea interesante big_smile si psihanaliza e una dintre ele
chiar acuma citesc Nevroza la copil - Freud big_smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-04-01 00:42:43)

#24 2008-04-01 19:24:30

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

skumpi a scris:

ohh I love psihanaliza hjarta

Si eu...sunt fan Freud. rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-04-02 16:16:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

din exterior si atat: eu n-as da la psihologie in iasi... e amestec fifty-fifty cu "stiintele educatiei"... si mi se par foarte birocrati si foarte inchisi... asa, in general, nu zic ca nu gasesti si oameni faini pe acolo... dar majoritatea sunt profi universitari de aia "scortosi".. nush ce o fi de capul astora mai tineri... dar repet... parerea mea (preconceputa) e ca m-as lua in gura cu jumate din personalul didactic de acolo. am avut pe cativa la modulul pedagogic... aia tineri erau ok, cei batrani ingrozitor de tipicari. in locul tau m-as informa "de la sursa"... de la studentii de acolo. psihologie in general nu-i totuna cu fac de psihologie iasi.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#26 2008-04-02 16:23:19

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

la cj pot sa zic ca am profi super faini. si cei tineri si cei mai in varsta. de facultate sunt multumita, insa UBB-ul si sistemul Bologna ma dezamagesc pe zi ce trece....

Cu zambetul pe buze...

#27 2008-04-02 16:34:33

katami
Platinum member

ce-i UBB?
chestia cu bologna e o tampenia majora... se strica si scoala romaneasca cea bine cotata international... ma bucur ca-s ultimul an pe "stil vechi".

eu vorbeam strict de iasi... si, repet, dintr-o parere exterioara (nu-s la psihologie... plus ca, poate, unii considera fain ce altora nu le place... smile ). la mine la facultate (geogra) sunt obisnuita cu un sistem deshis, de comunicare prof-student, mai liber si mai panaramist... fara sa se neglijeze deloc scoala in sine. de asta ziceam...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2008-04-02 16:42:34

skumpi
Vizitator

UBB = Universitatea Babes-Bolyai

si pe mine sistemu Bologna...suck neutral

#29 2008-09-26 18:12:18

Destuldesimplu
Membru
Inregistrat: 2008-09-26

salut smile

eu sunt a8a si ma gandesc sa ma fac psiholg si sunt cam paralela.
nu stiu cam ce materii mi-ar trebui sau daca merita sa ma duc la mate-info.
altceva sigur nu vreau...deja psihologia e un hobby tummenupp
am citit carti pe tema asta
psihoanaliza imi place si mie

I handle fame by not being famous...I'm not famous to me.

#30 2008-09-26 18:20:32

katami
Platinum member

mate-info merita sa faci daca rezisti big_smile adica dupa ce am iesit din liceu am trecut ca gasca prin apa prin facultate (geografie), avand ca baza logica amtematica. e clar ca iti structureaza gandirea intr-un mod unic si utilizabil toata viata... chestie pe care filiera umana nu o face. pe de alta parte, la umana ai parte de m ai multa deschidere, de mai multa cultura... si de un program mai putin chinuitor.

eu, desi am urat liceul si specializarea mate-info, mi-as sfatui copilul sa o urmeze...

#31 2008-09-26 18:34:11

skumpi
Vizitator

Destuldesimplu a scris:

salut smile

eu sunt a8a si ma gandesc sa ma fac psiholg si sunt cam paralela.
nu stiu cam ce materii mi-ar trebui sau daca merita sa ma duc la mate-info.
altceva sigur nu vreau...deja psihologia e un hobby tummenupp
am citit carti pe tema asta
psihoanaliza imi place si mie

ciudat...vrei mate info da te pasioneaza psihologia...chiar n`am mai auzit big_smile
daka tot vrei sa faci psiho...in viitor eu zic sa mergi mai bine pe partea umana....  oricum pana apeste 4 ani lucrurile se pot schimba big_smile si eu in generala vroiam sa ma fac doctor lol in liceu am vrut psiho big_smile

#32 2008-09-26 18:45:36

katami
Platinum member

tocmai pt ca lucrurile se mai pot schimba e mai sigura mate-info.... de acolo te reprofilezimuuult mai uspr spre orice domeniu wink

dar repet... e a dracului viata 4 ani. cel putin cand si unde am facut eu liceul asa a fost

#33 2008-09-26 19:00:55

Destuldesimplu
Membru
Inregistrat: 2008-09-26

nam nimic cu matematica...merge bine la mine...dar cu matematica care se preda in zilele de azi mi se pare fara sens. nu prea cred ca mi-ar folosi in viata sa stiu cat face 2007 la puterea 2007 sau ceva asemanator..insa ma gandeam sa fac mate-info pentru ca ma pricep la calculatoare si web design..dar clar nu as vrea sa fac asta in viata si doctor nu ma tine deoarece imi e frica de sange smile

insa doar psihologia si arta ma pasioneaza
se poate face liceul de arta si facultatea de psihologie?...cineva chiar mi-a recomandat asta

nu cred ca as face fata la uman caci sunt o persoana realista si insensibila

Ultima oara a fost editat de Destuldesimplu (2008-09-26 19:01:43)

I handle fame by not being famous...I'm not famous to me.

#34 2008-09-26 19:05:00

skumpi
Vizitator

imi place caracterizarea ta lol realista si insensbila  tummenupp  esti tare big_smile

daaaa.... arta si psiho... combinatie buna... am o prietena care a terminat Lic d arte si acum e la psiho smile
iar in legatura cu matematica...asa ziceam si eu..la ce ma ajuta pe mine ? eh te ajuta f bine... pt k ajuta gandirea...te ajuta sa te descurci....sa privesti altfel probleme de viata ... sa le rezolvi altfel... crede`ma  wink asta e rolu matematicii

#35 2008-09-26 21:07:17

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

eu am terminat liceul de informatica cu matematica si informatica intensiv...dar am urmat cu totul alta facultate..psihologie anul 3 acum...mi se pare o facultate pe intelesul meu si potrivita pentru cerintele mele in materie de obiecte de studiu...in tineretea mea am urmat si cursuri de pian...asa ca viata mea e un cocktail big_smile

#36 2008-09-26 21:57:03

slit
New member
Inregistrat: 2008-09-25

Destuldesimplu a scris:

nam nimic cu matematica...merge bine la mine...dar cu matematica care se preda in zilele de azi mi se pare fara sens. nu prea cred ca mi-ar folosi in viata sa stiu cat face 2007 la puterea 2007 sau ceva asemanator..insa ma gandeam sa fac mate-info pentru ca ma pricep la calculatoare si web design..dar clar nu as vrea sa fac asta in viata si doctor nu ma tine deoarece imi e frica de sange smile

insa doar psihologia si arta ma pasioneaza
se poate face liceul de arta si facultatea de psihologie?...cineva chiar mi-a recomandat asta

nu cred ca as face fata la uman caci sunt o persoana realista si insensibila

pai de ce nu te duci la stiinte sociale? si eu vreau sa dau la psihologie dar acum sunt la profilul filologie si mi-ar fi folosit foarte mutl daca alegeam stiinte sociale.plus ca la filologie din clasa a XI-a nu mai afci deloc mate,fizica astea dar la celalalt mai baga cate o ora de mate, cat sa fie de ajuns smile

#37 2008-09-26 22:17:58

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

si eu am fost la liceu la profil mate info  si am terminat facultatea de psihologie. smile
Deci...se poate....mai sunt si fenomene din astea. rotfl Nu am idee daca ajuta cu ceva mate-info...in afara sa te oftici cand vezi ca fetele de la uman fac desen, muzica si alte ore placute si pe tine te tot bate la cap cu matematica...dar psihologia pot sa zic ca te ajuta in viata...chiar daca nu ajungi sa lucrezi in domeniu...tot imi deschide alte usi. Nu stiu...sunt lucruri care le mai observi...poti aplica oricand in viata de zi cu zi ce ai invatat la facultate.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#38 2008-09-26 22:23:41

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

si eu tot stiinte sociale recomand smile ptc nu te freaca la cap cu nimic, nu faci nici o materie in exces si ai posibilitati dupa aceea  .. smile

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.