homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou dificil !

#1 2007-10-13 19:55:22

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

cadou dificil !

fetellor se apropie ziua une prietene bune ...noi suntem un grup de 5 fete..si in curand va fii primul majorat....problemita este k ea e mai dificila asa in privintza cadourilor...(nu vrea papitzoaie bijuterii k are destule)i-am luat insa un parfum...(de la armani black code),,,insa..chiar nu stim ce am putea sa-i mai luam.noi ne gandeam la un tablou...asa in creion..cu ea in centru si marita....iar noi 4 in coltzuri[ ma gandeam pot s-o fac pe calc stie cineva un program? ]
ce alte idei imi mai putetzi da?? dispunem de 2 milioane smile
multzam anticipat..precizez k mai snt 2 sapt pana la majorattt :-ssssss idei rapide va rooggg:*pusspusspuss

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#2 2007-10-13 20:00:34

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: cadou dificil !

citeste aici, poate iti vine vreo idee
http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=9685

#3 2007-10-13 20:03:30

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

am citit....am dat cautare si m-am uitatt si pe akolo..nimik care sa am insipre...sad
vreun program cu care sa fac poza...dk e...photo shop.de unde il iau stitzi??
puss

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#4 2007-10-13 20:04:49

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

dak ai oDC sau dc++ ...sau scrie in google "photoshop download free" si gasesti pe acolo

bebe

#5 2007-10-13 20:05:19

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

uite si eu am pe prietena mea cea mai buna care nu sh ce cadoul sa ii fac la fel de dificila este si ea.sincer...e buna ideea aia cu taboul.sunt diferite magazine care se ocupa cu asha ceva.altceva nu sh ce sa va spun ca si eu is in aceeasi pana de idei.daca gasesc vreo idee va voi impartasii.daca mai stiti si voi una spuneti-mi-o si mie:P bafta

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

Publicitate

loading...

#6 2007-10-14 04:25:27

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Mie, de exemplu, imi place sa primesc carti. Altele decat cele de specialitate. Mi se pare cel mai inutil lucru util care exista big_smile Asa ca prietena mea cea mai buna, de ziua mea, mi-a cumparat carti smile
Eu i-am luat ei un portofel de firma (nu zic ce, ca fac reclama) si o bluzita tot de firma. Am fost cu ea in magazin si a vazut, i-au placut, a probat, iar eu am fost sponsorul.  Anul trecut, de ziua ei, stiam ca nu mai are fond de ten. Asa ca am fost in magazin, si-a ales ce fond de ten i-a placut iar eu i l-am platit. In felul asta, stiu sigur ca ii iau ceva ce ii trebuie si exact ce ii place, ce ii vine, si-asa mai departe...

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.