homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Semne de buna purtare!-2

#20 2007-10-15 17:42:39

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

Re: Semne de buna purtare!

eram la mare cu ai mei si m-am ars cu fierul de calcat pe piciorul drept lol era pus jos si cum nu l-am vazut.. am venit cu piciorul fix langa el.am o pata cat fieru ala big_smile
apoi.. de la 10 la 11 ani am tot avut permanent genunchii si coatele julite pansate din cauza cazaturilor de pe bicicleta - f f urate mai erau si dureroase
si ultima si cea mai "recenta" de la 14 ani .. m-a calcat tata cu masina pe laba piciorului stang rotfl din greseala bineinteles si din cauza mea pentru ca ma uitam dupa un baiat pe atunci :"> si tata intorcea. ghetutza mea era complet intoarsa si piciorul meu la fel lol m-am ales cu o entorsa si nici acum nu calc cu piciorul ala normal big_smile

#21 2007-10-15 17:44:48

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu am sarit de pe biserica(era in constructie,deci nu asa inalta,2metri tot avea..daca nu si mai mult).era zapada si noi ne distram sarind de acolo direct in zapada..era destul de mare..insa baietii sunt mai priceputi la d`astea..eu ma antrenam cu ei si era sa`mi rup piciorul..am schiopatat dar a fost bine..
alta..rupeam de pe scara sinele de plastic care acopereau cablul tv..si ma dadeam cu ele pe zapada..le foloseam drept schiuri..si am cazut pe mana si n`am mai miscat`o vreo 2saptamani..ma scotea invatatoarea la tabla si nu puteam sa scriu

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#22 2007-10-15 17:48:02

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

daaaamn lol sunt multe !!!
dar cea mai aiurea a fost .. hmm pe la 12 ani cand m`am suit f.jme` pe un deal , pe`o bicicleta fara frani neutral oooh si m`am dus la vale ffff.viteaza , fara maini, shuste chestii , mandra ca lasam lumea masca( se cruceau saracii ... ) anywaaaay si pe la jum.drumului zdrang zdrang zdraaaaaaaang buuuuuuuuf pe burta . picior rupt, mana rupta .... fatza julita ... stat in pat 1 luna big_smile
fain a fost ca n`am servit scoala cat am stat acasa , naspa`i acuma c`am semn in cot sad deci pot spune pe bune ca " ma doare in cot !!! " anytime lol

You can’t live a positive life with a negative mind.

#23 2007-10-15 18:06:49

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

si eu am cazut in nas! in clasa a 7-a. alergam cu o prietena si cand sa o depasesc, mi-am impiedicat de piciorul ei si am cazut. aveam tot nasul o coaja. bine ca n-a ramas semn...

si cu 2 zile inainte de incheierea clasei a 8-a m-am imbracat frumos, cu fustita, bluzita, dres de matase, o bluzita sext si am iesit la plimbare. cu inca 2 colege de clasa, prietene. si cum treceam noi o straduta pe langa un parc, se gasesc niste pusti cretini sa ne stropeasca cu apa. eu am dat sa ma feresc si am luat in brate un trabant duuuuuuuuupe acre am cazut pe un amestec de pietris si cioburi. de aici mi-au ramas semnele si amintirea a 2 saptamani in care mergeam ca teleghidata, ca ambii mei genunchi erau doar coaja (si durea daca indoiam piciorul, ca se crapa)
tuph...

Nobody home

#24 2007-10-15 20:35:17

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

un semn pe nas:(cand erami mika un baiat mi a dat cu o minge in fata/;(atata de rau inkat si acuma am semnu,iubitu zice ca e  farmecul meu:P

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#25 2007-10-15 20:56:53

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

unul langa nas, de la varsat de vant, unul pe genunchi de la un "cosulet" mai mare, unul pe mana, tot de la varsat, unul pe calcai(m-a impins frate-meu si am cazut in geamul de la camera noastra, l-am spart si m-am taiat in el), unul pe cele 4 degete de la mana stanga, m-am taiat cu o fiola de calciu, cand am vrut sa o sparg ca sa o beau, si nu ma vrut sa stau sa ma coasa.....sa mai zic si altele? smile

#26 2007-10-15 21:11:26

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

in obrazul drept am cazut de pe o banca,care avea numai scheletul din fier si am venit cu obrazul intr-un surub.am cazut pe scari si am semn in mijlocul fruntii.se vede mai tare cand ma incrunt.pe genunchi am o linie zici ca am fost taiata cu lama,m-am lovit de o bordura lol

expect the worst , hope for the best!

#27 2007-10-15 21:36:44

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

o taietura pe brat - m-am taiat intr-un gard, incercam sa deschid poarta cat mai repede, ca tocmai furasem mere big_smile si ma grabeam... eram mica tongue
taietura intre degetul mare si aratator - mi-am infipt cutitul in mana incercand sa tai o conserva neutral

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-10-15 21:36:53)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#28 2007-10-15 21:59:08

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

p la vreo 2 3 ani am cazut in ochi si am semn acum. mai am prin genunchi semne facute de la role :Pmai am un semn in interiorul cotului tot de la role. pe la vreo 7 ani a incercat bunicumeo sa ma invete sa sculptez si mi-a placut atat de mult incat am inceput sa sculptez si in mana si am un semnulet mic acum. nu am asa f multe semne pe mine, dar pe la 10 11 cel mult 12 ani eram plina de bube prin coate si genunchi, tot timpu cadeam cu rolele

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#29 2007-10-15 22:02:35

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

fallingstar a scris:

andrada79 a scris:

nicolle_rox, fallingstar, sa facem un club al celor cazuti in nas

big_smile rotfl2

ma bag si eu desi nu mai tin minte cum mi l-am strambat, daca oi fi cazut sau m-am batut cu vreun baiat (era activitatea  mea preferata tongue)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#30 2007-10-15 23:59:46

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Eram mica....si ma jucam cu niste copii la o masina parasita (o broscuta verde) si ruginita....si m-am urcat pe ea...si cand m-am dat jos m-am zgariat deasupra soldului rau.....si acum am cicatrice.

Iar od ata la munte....eu mica de vreo 8 ani ma dadeam pe un derdelus.....care era si in panta. Si se dadeau decat baietii mari pe el....si m-am dat si eu si nush cum pe gheatza m-am invartit de alunecam deja asa cu spatele....si am cazut fix in nas.....si de atunci am o mica deviatie de sept

Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-10-16 00:01:14)

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#31 2007-10-16 02:31:53

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Pai hai sa vedem:

1. o cicatrice pe frunte, la baza parului .. probabil mi-am spart inteligentu' .. nu cunosc detalii
2. degetul mare de la piciorul drept: taietura .. am dat cu piciorul in minge (aveam 6 ani si sandale). Am nimerit un ciob. Foarte mult sange
3. genunchi.. zeci de julituri, care s-au "sedimentat" acolo
4. cotul stang .. de fapt antebrat langa cot .. cicatrice... 12-14 ani .. am vrut sa merg cu bicicleta fara maini. Nu am reusit big_smile
5. nasul un pic "stramb". Clasa a X-a .. iarna, pe gheata. Am tras o colega pe "patinoar", am aterizat face down pe gheata. Groaznic de dureros. M-am ridicat plina de sange pe fata si o colega mi-a zis ca e nasul stramb spre dreapta. Ca tot durea de turbam, l-am prins in mana si l-am "fixat". Colega mai sa lesine. Am deci una mica deviatie de sept .. poate pun de o rinoplastie anii viitori smile

Alte mici julituri si taieturi .. nu punem la socoteala "ranile" din talpa (basici transformate in rani la antrenamentele de Karate .. antrenament desculti, cald in sala, sute de deplasari cu "shuffle' de talpi .. am niste talpi ca de elefant, culmea ca nu se vede big_smile), zgarieturi (de la cainii mei) etc.

Sunt o colectie de semne de genul, dar macar mi-am trait copilaria smile

#32 2007-10-16 10:58:19

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Cred ca am avut mainile rupte cel putin de 2 ori fiecare..julituri peste tot - chestia faina e ca la cate cazaturi si genunchi zdreliti am avut n-am nici un semn, foarte greu raman cu cicatrici..macar voi spuneti din copilarie, eu inca ma lovesc de toate cele. de Ex ieri mi-am facut 3 cucuie - am dat cu capul de chiuveta, ma aplecasem si cand m-am ridicat am dat cu sete in ea, apoi in pervaz- la 2 minute de prima ispava- dupa acelasi scenariu si putin mai tarziu la serviciu unde avem usi din sticla transprenta si evident ca am ratat intrarea si am dat cu capul in usa...toata lumea stie ca sunt repezita si ma impiedic in maree viteza de tot ce-mi sta in cale

#33 2012-05-20 19:30:31

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

niste urme de varsat de vant (vreo 2), abia daca se mai vad; zgarieturi adanci de pisica; urme de cutit pe maini

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-05-20 22:31:10)

#34 2012-05-20 21:05:08

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

in genunchi zgarieturi de la fotbal(jucam cand eram mica)

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#35 2012-05-20 23:06:04

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

in "frunce", am cazut in cap cand eram mica lol si m-au cusut

#36 2012-05-20 23:34:31

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

arcada sparta la fotbal ... cicatrice.

#37 2012-05-21 10:38:49

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

-soldul drept, cicatrice- o explozie a doua sifoane ciocnite intre mine si verisoara mea, soldata cu cioburi in sold si un drum la spital pentru a coase rana.
-degetul mic de la mana dreapta- o mare cicatrice-rezultatul alunecarii mele cu un teanc urias de farfurii, urmarea..o taietura a degetului pana la os, urmata de o mica operatie.
-o mica gaurica in spate- am avut un mic chist pe care in teribilismul meu, l-am stors si scos singura, m-am infectat, am fost tratata, am ramas cu o gaurica.
-pe laba piciorului drept, o cicatrice-cand eram mica, am dat foc la un plastic, care topindu-se, a curs pe piciorul meu.
-de maini rupte nu mai zic!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#38 2012-05-21 17:07:38

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

pe frunte o cicatrice de la varsatul de vant, undeva aproape de gura o mica taietura (nu cunoaste nimeni detalii) nu sunt sesizabile, dar eu le stiu acolo...
pe degetul mare de la mana dreapta un semn de la muscatura hamsterului
mana stanga rupta, dar asta nu are niciun semn nici nimic

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.