homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Semne de buna purtare!-3

#39 2012-05-21 18:15:48

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Re: Semne de buna purtare!

cateva semne de la varicela, dar sunt micute  sad si un semn pe frunte. M-a lovit fratele meu cu leaganul cand eram mici.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#40 2012-05-21 18:45:57

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu am multe semne de buna purtare
- semn pe fata, sub ochi -> invatam sa merg si intr-un moment de neatentie al mamei m-am lovit de o noptiera cu obrazul. Bine ca nu se vede rau
- capul spart -> m-am urcat pe vitrina bunicii si am alunecat si am spart vitrina cu capul
- genunchii -> amandoi plini de cicatrici de la fotbalul pe asfalt si piedicile cu baietii
- semn de varicela pe picior
- operatie la mana din cauza unui furunc pe care l-am zgarmat pana mi s-a inflamat tot antebratul
- cicatrice pe mana -> m-a muscat un caine cand am vrut sa-i iau mancarea din fata
- cicatrice in palma -> ma dadeam pe tobogan si cand am aterizat am aterizat direct pe asfalt
- mana stanga fracturata -> faceam "concurs" cu o vecina, care ajunge prima la etajul 7, eu pe scari sau ea cu liftul. la ultimele trepte m-am impiedicat si am cazut pe mana..

Cam asta imi amintesc acum.. stiu ca nu era zi sa nu vin acasa cu o julitura sau vanataie noua. Copilaria hjarta  cool

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#41 2012-05-24 11:13:16

andrada_faur
New member
De la: London
Inregistrat: 2011-03-24

-in partile laterale ale fruntii, cicatrici de cand mi-am spart capul(de 2 ori)
-cea mai recenta anul acesta inainte de pasti cand mi-a venit un raft in nas (ma mir ca nu m-i l-am spart)si am ramas cu o cicatrice de toata frumusetea(doamna de la buletine mi-a zis ca a crezut ca e semn din nastere, nu stiu cum ca doar inca era cojita acolo)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.