|
Nu esti logat.
Candida tratament +anticonceptionale-2#20 2007-10-20 17:48:32
Re: candida tratament +anticonceptionaleBuna! sunt noua p aici dar am aceeasi problema......CANDIDA. am fost la ginecolog si mi-a dat sa fac tratament cu ketoconazol 10 zile o pastila p zi si timp de 6 zile ovule gynazol si unguent pimafucin. in acelasi timp a facut tratament si prietenul meu(ketoconazol+pimafucin). si in aceasta perioada fara contact sexual. am terminat tratamentul si in momentul in care am avut contact cu prietenul meu am simtit o asturime destul de suparatoare. ce se intampla? nu mi-a trecut candida? k doctorul ginecolog m-a asigurat k dupa acea perioada de tratament nu vor fi nici un fel de probleme. tin sa mentionez k inainte de tratament nu aveam usturimi....doar acea secretie. ce sa fac acum? sa merg din nou la medic? voi ce-mi recomandati? multumesc anticipat si ast cu nerabdare rasp voastre! Offline #21 2007-10-20 17:59:25
Re: candida tratament +anticonceptionalela 2zile.....tb sa facem o pauza mai mare? asta sa fi fost cauza? Offline #22 2007-10-20 18:08:07
Re: candida tratament +anticonceptionalems frumos pt rasp! mai am o rugaminte.....tratamentul cu iaurt......in ce consta exact? iar bioclinul e unguent sau pastile? sorry da chiar n-am idee Offline #23 2007-10-20 20:58:56
Re: candida tratament +anticonceptionaleRevin si eu acum la subiectul meu. M-am dus la doctor pt a ma lamuri cu ceea ce scria pe reteta mea si mi-a zis ca imi scrisese gresit pe reteta "sa iau flucovin unul la 12 ore", deci trebuie sa iau unul la 4 zile (in total 2 pastilute). Pe langa ele mai am si 3 ovule de Gynofort, iar pt ovarele polichistice mi-a recomandat Yasmin. Cum zilele acestea astept sa imi vina ciclul, intrebarea mea este aceea daca e bine sa incep sa iau anticonceptionalele si in acelasi timp sa fac si tratamentul pt candida sau sa le fac separat si tocmai de luna viitoare sa incep sa iau antibebe? (intreb asta pt ca stiu ca antibebe si candida se cam "bat cap in cap", stiu ca anticonc. favorizeaza candida, daca nu gresesc) Offline #24 2007-10-20 23:11:05
Re: candida tratament +anticonceptionaleincepe linistita anticonceptionalele...e adevarat ca favorizeaza aparitia candidozei dar asta nu e motiv sa nu le incepi...nu la toata lumea se aplica "regula"... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-21 13:11:03
Re: candida tratament +anticonceptionalemultumesc crys_ty_na, chiar nu stiam ce sa fac, am intrebat doctorita daca nu interactioneaza cu antibebe si imi va trebui astfel protectie suplimentara si mi-a zis sa nu imi fac probleme, sa le iau linistita. Acum astept sa imi vina sa iau anticonceptionalele si dupa sa incep si cu tratamentul pt. candida. Offline #26 2009-06-18 10:31:59
Re: candida tratament +anticonceptionaleAm fost si eu la medic, mi-a zis ca este candida (am intrebat daca nu tb sa fac vreo analiza a secretiei si mi-a zis ca nu tbuie ca se vede cu ochiu liber ... cam ciudat mi s-a parut) ... si mi-a dat sa iau ovule macmiror + crema macmiror (ovulele 10 zile cred ca scrie si crema 15 zile), si inca un gel de dus am inteles, pt folosirea in zona, dar doar extern (nu stiu sa zic cum se numeste ca nu inteleg scrisul). Intrebarea mea este daca e bine sa iau anticonceptionalele in timpul tratamentului (iau de 9 luni, blisterul nou l-am inceput acum 1 sapt) ... pt ca am inteles ca intretine candida, atunci cum o sa mai treaca cu tratementul? Ultima oara a fost editat de kida (2009-06-18 12:00:02) Offline #27 2009-06-19 18:14:02
Re: candida tratament +anticonceptionale
si eu tot candida....si iau antibb de 8 luni....si am intrebat azi pe doc dak pot sa iau antibb odata cu tratamentul pt candida...si mi-a spus k e ok.....insa arfi trebuit sa-i dea si partenerului tau crema ..deoarece , chiar daca nu se manifesta la el ...te poate reinfecta....eu am fost la 2 doctori .. ..primul mi-a dat mie ovule, crema si pastile , iar l iubitu' meu doar crema si pastile .al doilea , ne'a dat doar crema la aman2 (canesten) si mie ovule..deci eu am inteles ca este obligatoriu sa ia si partenerul tratament. Ultima oara a fost editat de krisssstina (2009-06-19 18:14:16) Offline #28 2009-08-14 19:40:56
Re: candida tratament +anticonceptionalesper ca ma poate ajuta cineva.inca nu am mers la medic pt ca nu imi dau seama daca este candida.ca simptome nu am decat usturime la urinare si contact sexual,iar in interiorul vulvei mi-a aparut sub piele ceva asemanator unui nodul care doare la atingere.ce credeti ar putea fi candida? Ultima oara a fost editat de adg2009 (2009-08-14 19:44:57) Offline #29 2009-08-14 22:36:48
Re: candida tratament +anticonceptionaleva rog,poate sa-mi raspunda cineva?pt ca nu stiu ce sa fac. Offline #30 2009-08-15 20:56:17
Re: candida tratament +anticonceptionalechiar nu stie nimeni sa-mi dea un raspuns? Offline #31 2010-04-08 11:22:23
Re: candida tratament +anticonceptionalebuna tuturor... Ultima oara a fost editat de ralukutzza (2010-04-08 11:24:33) Cuvintele sunt lacrimile celor ce ar fi voit asa de mult sa planga si n-au putut...( L. Blaga) Offline #32 2010-04-08 11:31:00
Re: candida tratament +anticonceptionaleralukutzza eu nu iti pot spune daca esti insarcinata sau nu pentru ca eu n-am de unde sa stiu ce ai facut tu ...pentru asta poti face un test de sarcina ca sa te asiguri daca e OK ...nu cred ca este de la acel ovul de cotrimazol ...mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #33 2010-04-08 11:37:44
Re: candida tratament +anticonceptionale
multumesc..oricum asta am de gand sa fac daca nici azi nu imi vine Cuvintele sunt lacrimile celor ce ar fi voit asa de mult sa planga si n-au putut...( L. Blaga) Offline #34 2010-06-16 00:17:16
Re: candida tratament +anticonceptionaleBuna am si eu o intrebare daca stie cineva sa`mi raspunda ... Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... Offline #35 2010-06-16 10:23:16
Re: candida tratament +anticonceptionaleia un flucovim 150 in prima zi de antibiotic si cere la farmacie ceva gen biotics pentru protectia florei intestinale. si eventual foloseste bioclin actigel vaginal. Offline #36 2010-06-16 11:59:35
Re: candida tratament +anticonceptionalebioclin actigel vaginal - pentru antibebe te referi gargarita ? Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... Offline #37 2010-06-16 12:16:25
Re: candida tratament +anticonceptionalebioclin actigel este pentru a-ti ajuta flora vaginala sa reziste cu bine pe perioada administrarii antibioticelor Offline #38 2010-06-16 12:48:52
Re: candida tratament +anticonceptionaleAha ... ms mult gargarita ... Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|