homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida tratament +anticonceptionale-2

#20 2007-10-20 17:48:32

Myky
Membru
Inregistrat: 2007-10-20

Re: candida tratament +anticonceptionale

Buna! sunt noua p aici dar am aceeasi problema......CANDIDA. am fost la ginecolog si mi-a dat sa fac tratament cu ketoconazol 10 zile o pastila p zi si timp de 6 zile ovule gynazol si unguent pimafucin. in acelasi timp a facut tratament si prietenul meu(ketoconazol+pimafucin). si in aceasta perioada fara contact sexual. am terminat tratamentul si in momentul in care am avut contact cu prietenul meu am simtit o asturime destul de suparatoare. ce se intampla? nu mi-a trecut candida? k doctorul ginecolog m-a asigurat k dupa acea perioada de tratament nu vor fi nici un fel de probleme. tin sa mentionez k inainte de tratament nu aveam usturimi....doar acea secretie. ce sa fac acum? sa merg din nou la medic? voi ce-mi recomandati? multumesc anticipat si ast cu nerabdare rasp voastre!

#21 2007-10-20 17:59:25

Myky
Membru

la 2zile.....tb sa facem o pauza mai mare? asta sa fi fost cauza?

#22 2007-10-20 18:08:07

Myky
Membru

ms frumos pt rasp! mai am o rugaminte.....tratamentul cu iaurt......in ce consta exact? iar bioclinul e unguent sau pastile? sorry da chiar n-am idee sad

#23 2007-10-20 20:58:56

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Revin si eu acum la subiectul meu. M-am dus la doctor pt a ma lamuri cu ceea ce scria pe reteta mea si mi-a zis ca imi scrisese gresit pe reteta "sa iau flucovin unul la 12 ore", deci trebuie sa iau unul la 4 zile (in total 2 pastilute). Pe langa ele mai am si 3 ovule de Gynofort, iar pt ovarele polichistice mi-a recomandat Yasmin. Cum zilele acestea astept sa imi vina ciclul, intrebarea mea este aceea daca e bine sa incep sa iau anticonceptionalele si in acelasi timp sa fac si tratamentul pt candida sau sa le fac separat si tocmai de luna viitoare sa incep sa iau antibebe? (intreb asta pt ca stiu ca antibebe si candida se cam "bat cap in cap", stiu ca anticonc. favorizeaza candida, daca nu gresesc)

#24 2007-10-20 23:11:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

incepe linistita anticonceptionalele...e adevarat ca favorizeaza aparitia candidozei dar asta nu e motiv sa nu le incepi...nu la toata lumea se aplica "regula"...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#25 2007-10-21 13:11:03

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

multumesc crys_ty_na, chiar nu stiam ce sa fac, am intrebat doctorita daca nu interactioneaza cu antibebe si imi va trebui astfel protectie suplimentara si mi-a zis sa nu imi fac probleme, sa le iau linistita. Acum astept sa imi vina sa iau anticonceptionalele si dupa sa incep si cu tratamentul pt. candida.

#26 2009-06-18 10:31:59

kida
New member
Inregistrat: 2008-11-07

Am fost si eu la medic, mi-a zis ca este candida (am intrebat daca nu tb sa fac vreo analiza a secretiei si mi-a zis ca nu tbuie ca se vede cu ochiu liber ... cam ciudat mi s-a parut) ... si mi-a dat sa iau ovule macmiror + crema macmiror (ovulele 10 zile cred ca scrie si crema 15 zile), si inca un gel de dus am inteles, pt folosirea in zona, dar doar extern (nu stiu sa zic cum se numeste ca nu inteleg scrisul). Intrebarea mea este daca e bine sa iau anticonceptionalele in timpul tratamentului (iau de 9 luni, blisterul nou l-am inceput acum 1 sapt) ... pt ca am inteles ca intretine candida, atunci cum o sa mai treaca cu tratementul?
Si inca o intrebare, mi-a dat doar tratament local, nu ar tbui sa iau si vreo pastila ceva? si eu si partenerul? ca tot am cititi ca se ia si pastila, ca poate fi si in gat ...
Daca ma poate lamuri cineva, as aprecia f mult smile puss

Nu ma ajuta nimeni? Va rog mult puss

Ultima oara a fost editat de kida (2009-06-18 12:00:02)

#27 2009-06-19 18:14:02

krisssstina
New member
Inregistrat: 2009-02-28

kida a scris:

Am fost si eu la medic, mi-a zis ca este candida (am intrebat daca nu tb sa fac vreo analiza a secretiei si mi-a zis ca nu tbuie ca se vede cu ochiu liber ... cam ciudat mi s-a parut) ... si mi-a dat sa iau ovule macmiror + crema macmiror (ovulele 10 zile cred ca scrie si crema 15 zile), si inca un gel de dus am inteles, pt folosirea in zona, dar doar extern (nu stiu sa zic cum se numeste ca nu inteleg scrisul). Intrebarea mea este daca e bine sa iau anticonceptionalele in timpul tratamentului (iau de 9 luni, blisterul nou l-am inceput acum 1 sapt) ... pt ca am inteles ca intretine candida, atunci cum o sa mai treaca cu tratementul?
Si inca o intrebare, mi-a dat doar tratament local, nu ar tbui sa iau si vreo pastila ceva? si eu si partenerul? ca tot am cititi ca se ia si pastila, ca poate fi si in gat ...
Daca ma poate lamuri cineva, as aprecia f mult smile puss

Nu ma ajuta nimeni? Va rog mult puss

si eu tot candida....si iau antibb de 8 luni....si am intrebat azi pe doc dak pot sa iau antibb odata cu tratamentul pt candida...si mi-a spus k e ok.....insa arfi  trebuit sa-i dea si partenerului tau  crema ..deoarece , chiar daca nu se manifesta la el ...te poate reinfecta....eu am fost la 2 doctori ..  ..primul mi-a dat mie ovule, crema si pastile , iar l iubitu' meu doar crema si pastile .al doilea , ne'a dat doar crema la aman2 (canesten) si mie ovule..deci eu am inteles ca este obligatoriu sa ia si partenerul tratament.

Ultima oara a fost editat de krisssstina (2009-06-19 18:14:16)

#28 2009-08-14 19:40:56

adg2009
Full member
Inregistrat: 2009-06-26

sper ca ma poate ajuta cineva.inca nu am mers la medic pt ca nu imi dau seama daca este candida.ca simptome nu am decat usturime la urinare si contact sexual,iar in interiorul vulvei mi-a aparut sub piele ceva asemanator unui nodul care doare la atingere.ce credeti ar putea fi candida?

iar daca este candida,si folosesc anticonceptionale,am nevoie de protectie suplimentara cat timp am infectia?sau in general, tratamentul dat pt combaterea candidei influenteaza(scade) efectul anticonceptionalelor?
astept raspunsul vostru urgent pt ca nu stiu ce sa fac.

Ultima oara a fost editat de adg2009 (2009-08-14 19:44:57)

#29 2009-08-14 22:36:48

adg2009
Full member

va rog,poate sa-mi raspunda cineva?pt ca nu stiu ce sa fac.

#30 2009-08-15 20:56:17

adg2009
Full member

chiar nu stie nimeni sa-mi dea un raspuns?
macar daca aceasta infectie candida sau tratamentul pt ea influenteaza cu ceva efectul anticonceptionalelor?
intreb asta pt ca nu stiu daca ar trebui protectie suplimentara sau nu.
astept raspunsul vostru.

#31 2010-04-08 11:22:23

ralukutzza
Membru
De la: Arad
Inregistrat: 2010-04-08

buna tuturor...
va rog ajutati-ma si pe mine ...fiindca deja cred k o iau razna lol
in mod normal am ciclul de 28 de zile dar..deja luna asta LIPSESTE asta e a4a zii deja de cand trebuia sa imi vina..am luat marti un ovul de clotrimazol fiindca am o candida urata si nu am reusit sa scap de ea nici cum, dar nu am continuat tratamentul fiindca am citit apoi pe prospect ca nu e voie in timpul menstruatiei desi farmacista mi-a spus ca da...desi nu imi venise menstra am zis ca nu iau sa pot face apoi tratamentul cum trebuie...
am toate simptomele deja de luni ca trebuie sa imi vina menstra dar nimic, ma doare burta, sunt balonata, ma doare spatele, dureri de cap ...nush ce sa fac 1 data mi-e frica de o sarcina, si a2a ca deja nu mai suport durerile astea ...

(mentionez k nu am avut contact sexual de cam 1 luna si daca am avut am folosit prezervativ)

Ultima oara a fost editat de ralukutzza (2010-04-08 11:24:33)

Cuvintele sunt lacrimile celor ce ar fi voit asa de mult sa planga si n-au putut...( L. Blaga)

#32 2010-04-08 11:31:00

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

ralukutzza eu nu iti pot spune daca esti insarcinata sau nu pentru ca eu n-am de unde sa stiu ce ai facut tu lol ...pentru asta poti face un test de sarcina ca sa te asiguri daca e OK ...nu cred ca este de la acel ovul de cotrimazol wink ...mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#33 2010-04-08 11:37:44

ralukutzza
Membru
De la: Arad
Inregistrat: 2010-04-08

x_ynna a scris:

ralukutzza eu nu iti pot spune daca esti insarcinata sau nu pentru ca eu n-am de unde sa stiu ce ai facut tu lol ...pentru asta poti face un test de sarcina ca sa te asiguri daca e OK ...nu cred ca este de la acel ovul de cotrimazol wink ...mult succes!!

multumesc..oricum asta am de gand sa fac daca nici azi nu imi vine  supa

Cuvintele sunt lacrimile celor ce ar fi voit asa de mult sa planga si n-au putut...( L. Blaga)

#34 2010-06-16 00:17:16

doaroiluzie
New member
Inregistrat: 2010-06-15

Buna am si eu o intrebare daca stie cineva sa`mi raspunda ...
In luna februarie am avut candida .. am facut tratament , iar cam intr`o luna nu am mai avut probleme.. acum sunt ok ...
Problema mea este ca ieri am facut avort .. iar dna doctor mi`a prescris antibiotice si anticonceptionale ..
Chiar nu stiu ce sa fac in privinta ambelor ... deoarece mi`e frica sa nu fac iar Candida ...
Are cineva vreo idee ce ar trebui sa fac ? hmm Help !!!

Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; hjarta ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... hjarta

#35 2010-06-16 10:23:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ia un flucovim 150 in prima zi de antibiotic si cere la farmacie ceva gen biotics pentru protectia florei intestinale. si eventual foloseste bioclin actigel vaginal.

#36 2010-06-16 11:59:35

doaroiluzie
New member

bioclin actigel vaginal - pentru antibebe te referi gargarita ?
sau pentru amandoua ?
Scuze, dar sunt cam grea de cap tongue

Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; hjarta ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... hjarta

#37 2010-06-16 12:16:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

bioclin actigel este pentru a-ti ajuta flora vaginala sa reziste cu bine pe perioada administrarii antibioticelor smile
il poti folosi si dupa aceea la nevoie, nu are contraindicatii si este foarte eficient.

#38 2010-06-16 12:48:52

doaroiluzie
New member

Aha ... ms mult gargarita ...
Si pentru anticonceptionale ce ar trebui sa folosesc pentru a ma proteja de .. Candida ? neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.