homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida tratament +anticonceptionale-3

#39 2010-06-16 13:01:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: candida tratament +anticonceptionale

crezi ca faci candida de la AC?
poti folosi acelasi bioclin actigel, preventiv, dupa fiecare contact sexual.

#40 2010-06-16 13:25:27

doaroiluzie
New member
Inregistrat: 2010-06-15

Aha .. ms mult gargarita ..

Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; hjarta ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... hjarta

#41 2010-06-16 13:27:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cu placere

#42 2010-09-03 12:05:49

roxtyna
New member
Inregistrat: 2010-09-03

Buna! Eu sunt noua pe forum, dar v-am citit cu interes mesajele si am observat ca avem in comun aceasta boala (daca se poate numi boala). Eu ma impac foarte bine cu un tratament homeopat, pe care vi-l recomand si voua cu mare drag. La randul meu mi-a fost recomandat de catre o prietena din America. Eu va las mail-ul meu pentru a va da mai multe detalii: roxtyna@yahoo.com
Multa sanatate!

#43 2010-09-30 07:11:59

GrasPatrat
New member
Inregistrat: 2008-06-18

buna dimineata,am si eu o problema,sper sa ma puteti ajuta..am tot citit despre candida si mi-e teama sa nu am si eu ,stiu ca aceasta bacterie este permanenta in al nostru corp...eu folosesc anticonceptionale si am perioade in care secretiile vaginale par normale si perioade in care sunt albe si au o consistenta branzoasa insa nu cu un miros apasator,in cantitate mai multa deoarece imi murdaresc lenjeria..si nu inteleg de ce cateodata par normale si cateodata au acea consistenta,mentionez ca eu si prietenul meu avem relatii intime neprotejate insa nu am dureri,nu am mancarimi ,absolut nimic ,ma mai spal vaginal cu apa adica in interior inainte de actul sexual si dupa insa cu degetul doar,am citit ca sunt mai multi factori care imi pot influenta schimbarea secretiei vaginale,folosesc geluri,sapunuri,insa nu ma spal in interior decat la suprafata [am citit ca si sapunurile sau gelurile pot afecta]...ar mai fi si stresul,in ultima perioada am fost foarte depresiva si am cam neglijat si alimentatia ,si ar mai fi si faptul ca folosesc anticonceptionale...am citit ca imi pot trata sau macar ameliora aceste probleme prin spalaturile cu ceaiuri si bicarbonat de sodiu,si am sa incerc acestea insa tot cu degetul in speranta ca o revin la normal,mi se intampla de ceva vreme asta...astept un sfat,mentionez ca eu nu simt ca ar fi ceva neinregula cu mine decat ca probabil daca as avea mai multa grija de mine in ceea ce priveste alimentatia si starea de spirit ....insa as vrea sa aflu daca sunt ok aceste spalaturi cu ceai de musetel,galbenele si bicarbonat ,in multe cazuri asemanatoare mie au ajutat....am mai citit ca si crema de galbenele masat usor in interiorul vaginului...si in legatura cu aceste spalari cu ceaiuri are ceva daca le fac du degetul doar ,incluse si baile de sezut de 10-15 min...astept un raspuns...am scris cam mult,imi cer scuze

Publicitate

loading...

#44 2010-09-30 09:43:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu inteleg de ce cauti probleme acolo unde nu sunt... secretia se poate modifica datorita AC si e diferita pe parcursul ciclului
daca nu ai alte simptome eu zic ca esti ok, oricum un control ginecologic nu strica, iar leacurile babesti administrate preventiv pot sa faca mai mult rau, spalaturile alea iti distrug flora normala a vaginului si favorizeaza aparitia candidei sau a altor probleme

#45 2011-08-10 16:13:25

inescuvictor
Membru
Inregistrat: 2011-08-10

Intru pe un teritoriu interzis oarecum, dupa cum vad ca decurge discutia pe forum dar am nevoie de niste pareri tot legate de candida.
Prietena mea acuza ceva dureri in urma cu cateva zile in zona intern-vaginala , concluzia mea candida. De ce ? Pt ca eu in urma unui exudat faringian, am iesit pozitiv candida, ma gandesc ca am luat unul de la celalalt nu stiu in ce ordine dar nu conteaza. Facem sex oral ,mai rar, dar facem si daca ea avea ciuperca am luat-o si eu si am in gat. Asta este versiunea mea din moment ce la mine e confirmat de medic iar ea are simptome de mancarime intravaginala, usturime durere in timpul actului sexual si eliminare secretie. Intrebarile mele ar fi : ea daca merge la medic sapt viitoare dupa ce venim de la mare e tarziu? sa mai facem sex? Sa iau si ea dynofort sau sa ii spuna medicului ca a auzit de acest medicament ca e bun sa i-l recomande ? Mie medicul mi-a recomandat sa iau fluconazal  si glicerina braxata pentru candida faringiana si sa evit unele alimente, nici nu le mai stiu pe toate .

#46 2011-08-10 16:17:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ea trebuie sa fca analize de secretie, ca poate pe langa candida mai are si altceva; in orice caz, trebuie sa vada ce fel de candida are (ca sunt mai multe tipuri) si la ce medicamente e sensibila; de-abia dupa aia i se va recomanda un tratament particularizat pt problema ei; cu ocazia asta, sa-i transmiti sa se fereasca de doctorii care i-ar putea da tratament dupa ureche, sa ceara neaparat analiza de secretie.

sex puteti face, de preferabil protejat cu prezervativ, desi nu stiu ce importanta ar mai avea din moment ce sunteti infectati amandoi;

oricum va trebui sa faceti amandoi tratament concomitent (pe durata caruia ar fi bine, din nou, sa aveti contacte protejate cu prezervativ, sau si mai bine, abstinenta) pt a evita transmiterea bolii de la unul la altul si inapoi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#47 2011-08-10 17:56:18

inescuvictor
Membru
Inregistrat: 2011-08-10

Da diferenta intre ea si mine este ca ea are candida vaginal si eu faringian,din cate am citit ea acelasi tip de ciuperca candida,  dar daca ea are vaginal , pot sa iau si eu genital, nu ?

#48 2011-08-10 18:16:04

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

inescuvictor a scris:

Da diferenta intre ea si mine este ca ea are candida vaginal si eu faringian,din cate am citit ea acelasi tip de ciuperca candida,  dar daca ea are vaginal , pot sa iau si eu genital, nu ?

poate fi sau poate nu aceeasi tulpina, depinde. da, trebuie sa va protejati, ca sa nu iei si la nivel genital, presupunand ca ea chiar are candida. concluzia ta nu inseamna absolut nimic, cel mult o banuiala. pana una alta stiti ca tu ai candida si stiti ca ea trebuie sa mearga la medic.

sa nu ia nici un medicament fara recomandare. si nu stiu daca e chiar o idee buna sa mearga la medic sa ii spuna ca a auzit de un medicament ca e bun, teoretic stie si el despre e vorba, ca doar de aia e medic, nu? smile
daca ar putea sa mearga la medic inainte sa mergeti la mare ar fi foarte bine, daca nu, asta e, numai sa nu o deranjeze foarte rau simptomele.

succes si sanatate!

off topic: nu inteleg la ce te'ai referit cand ai scris teritoriu interzis si felul in care decurge discutia pe forum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.