|
Nu esti logat.
2 pastilute uitate....#1 2007-10-19 11:22:51
2 pastilute uitate....Am o intrebare, sunt disperata , e a doua pastila consecutiva pe care am uitat sa o iau, deci deja n-am mai luat de 2 zile pastila, sunt la jumatatea "foliei"... ce fac acum? daca uitam doar ieri, puteam sa o iau azi, acum, si pe cea de azi in mod normal la ora obisnuita, dar deja sunt 2 !!! continui? le opresc pana luna viitoare? PLS HELP (este vorba despre diane 35) Offline #2 2007-10-19 11:24:41
Re: 2 pastilute uitate....deci ai uitat 2 pastile sa inteleg? ia pastilele astea 2 cat mai repede si sa te protejezi 7 zile cu prezervativ VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-19 11:26:02
Re: 2 pastilute uitate....da, am uitat 2 pastile... deci le iau pe astea, si pe resul le iau ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? multumesc mult Offline #4 2007-10-19 11:29:30
Re: 2 pastilute uitate....da iei in continoare pastilele de pe restul foliei si pe astea uitate.si nu uita de alea 7 zile de protectie suplimentara VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-10-19 19:45:00
Re: 2 pastilute uitate....iei una din psatilutele uitate azi la ora cand trebuia sa le iei normal (adica iei 2 o data)...si maine la fel...tot 2 odata,ca sa iei si alea 2 pastilute uitate...parca asa zicea doctoressa atunci cand uitai mai multe pastilute...si apoi 7 zile de acum protectie suplimentara. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-19 19:56:23
Re: 2 pastilute uitate....mie mi-a zis ginecologul k dak uit pastila si trec mai mult de 12 ore sa o arunc si continui normal cu celelalte... asta depinde de ce antibb iei? Offline #7 2007-10-19 19:57:00
Re: 2 pastilute uitate....nu...poti sa faci si asa...dar risti sa ti vina menstra peste folie... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-10-19 19:59:49
Re: 2 pastilute uitate....pai si dak te supradozezi cu 2 pastile o data nu e mai rau? Offline #9 2007-10-19 20:01:18
Re: 2 pastilute uitate....nu...daca ar fi rau nu s ar practica si medici n ar recomanda o (inclusiv doctoressa)...dar asta poti face doar daca uiti 2 pastile...daca sunt mai multe nu se mai aplica regula asta... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-10-20 01:15:20
Re: 2 pastilute uitate....2 pastile e ok... daca uiti mai multe pastile le iei...dar pe rand... cum am zis eu...cate 2 pe zi pana cand le iei si pe alea uitate. In cazul asta 2 azi si 2 maine. Cel putin asa tin minte ca zicea doctoressa...sper sa nu spun prostii. Ma corecteaza fetele daca am gresit... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-10-23 14:37:19
Re: 2 pastilute uitate....si eu am o problema asemanatoare : ieri am uitat sa iau pastila, cum ar fi trebuio sa o iau duminica la 22:30 si am uitat . e bine daca am luat-o a doua zi dimineata la 7?se poate intampla ceva daca am uitato , avnd in vedere ca avusesem contact sexual in ziua aceea? Offline #12 2007-10-23 14:47:07
Re: 2 pastilute uitate....pai ai uitat ieri sau duminica sa iei pastila? Offline #13 2007-10-23 14:56:11
Re: 2 pastilute uitate....duminik seara am uitat , dar am luato luni dimineata. din cauza carui medicament este efectul mai scazut? Offline #14 2007-10-23 14:56:39
Re: 2 pastilute uitate....mami de minuni Offline #15 2007-10-23 19:21:22
Re: 2 pastilute uitate....ba da, este "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #16 2007-11-10 12:40:44
Re: 2 pastilute uitate....buna..ce se intampla daca inversezi pastiluta?adik joi seara am luat pastiluta de vineri,si vineri am luat pastiluta de joi..e vreo problema?si joi seara am avut contac sexual neprotejat...vreau sa mentionez ca pastiuta yasmin a fost luata la aceeasi ora ,doar ca le-am inversat.si azi sambata o veo lua pe cea care trebuie(adik cea cu "S" de pe blister..astept cu nerabdare un raspuns sigur.va multumesc Offline #17 2007-11-10 12:44:00
Re: 2 pastilute uitate....n-are importanta, pastilutele sunt notatae asa doar ca sa le poti tine tu sirul, sa-ti dai seama daca ai uitat vreuna... dar toate sunt la fel. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #18 2007-11-10 12:45:39
Re: 2 pastilute uitate....mu se intampla nimik daca le iei in alta ordine,toate au aceeasi concetratii!ele sunt numarotate cu zilele saptamanii ca sa nu uitam sa luam vreo pastiluta sau sa ne dam seama in cazul in care am uita-o!deci nu e abs nici o problema,poti sa le iei si in zig-zag daca vrei tu... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #19 2007-11-10 12:49:20
Re: 2 pastilute uitate....va multumesc foarte mult....si as mai avea o intrebare:daca prietenul meu este racit si face tratament cu antibiotice si aveam contact sexual neprotejat este vreun risc?sau nu conteaza ca el ia antibiotice?problema era daac luam eu,trebuia sa ma protejez 7 zile suplimentar si pe durata tratam. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|