|
Nu esti logat.
Laboratoare indicate sau de ocolit#1 2007-10-19 13:07:05
laboratoare indicate sau de ocolitma gandeam ca ar fi de ajutor sa ne spunem parerile legate de laboratoarele medicale cu care am avut de furca sau nu. in acest fel sa stim care sunt de incredere si care nu (sa nu mai aruncam banii degeaba). ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #2 2007-10-19 13:25:38
Re: laboratoare indicate sau de ocolitin iasi foarte bine vazut (si nu degeaba) este praxis. in cucu la fosta cofetarie bucegi. dureaza insa foarte mult statul la rand... mami de minuni Offline #3 2007-10-19 15:29:30
Re: laboratoare indicate sau de ocolit
a propos de Praxis ... Am fost si eu cu fiul meu acolo ca sa-i fac niste analize(la recomandarea calduroasa a 2 medici). Nu am stat mult la rand, dar ... mi s-a spus sa vin peste 3 zile dupa rezultatul de la o coprocultura pentru Candida. Am dat telefon a treia zi ... nu era gata analiza. Am dat telefon a patra zi si tot nu era gata analiza. Mi s-a spus in plus ca probabil a aparut o problema. Deja ma gandeam ca iar i-au gasit fiului meu Candida si ca ii fac antifungigrama. A cincea zi am sunat si mi s-a spus ca ma puteam duce dupa rezultat. S-a dus sotul meu si ... surpriza: scria ceva de genul : "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-10-19 19:54:23
Re: laboratoare indicate sau de ocoliteu am fost la o clinica in bucuresti,medline pe nume,la baba novac,pentru o candida(pe vremea aia habar nu aveam cu ce se mananca)iar ginecologul respectiv,m-a consultat si mi-a zis ca am candidoza dar ca trece singura si nu trebuie sa o tratez cu nimik si uite asa am stat eu cateva luni cu ciuperca care se cronicizase...... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #5 2007-10-21 20:13:30
Re: laboratoare indicate sau de ocoliteu mi-am cam pierdut increderea in marie stopes...singurul avantaj era ca rezultatele vin rapid, dar mi-au gasit chlamydia de mai multe ori decat aveam..acum am gasit o doctorita la Romar care e tare draguta, comunicam, si imi spune ce analize sa fac .. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-08 13:39:38
dupa ce andrada mi-a atras atentia ca nu e chiar asa ok experienta ei cu praxisul am aflat si de la medicul meu ginecolog ca intr-adevar mai nou au niste kit-uri mai dubioase si mai bine nu mai fac acolo (acelasi medic imi recomandase inainte laboratorul). acum ce analize am de facut le fac la maternitatea cuza-voda iar analizele uzuale la synevo, in galeriile de la cub pe stefan cel mare. mami de minuni Offline #7 2007-11-08 15:01:56
la ce doctorita de la Romar? acolo ma duc si eu si nu stiu daca sunt buni sau nu Offline #8 2007-12-08 16:01:43
Re: laboratoare indicate sau de ocolitm-am mutat recent in timisoara si chiar nu stiu incotro ar trebui sa ma indrept. imi poate recomanda cineva un laborator bun si poate chiar si un ginecolog? mi-e teama de incercari aleatorii nu dispun nici de bani nici de timp sa iau la rand toate cabinetele de la parterul blocurilor. (stiu ca e un subiect separat pentru recomandari medici, dar sper sa ma scuzati:D) Offline #9 2008-01-07 13:16:16
Re: laboratoare indicate sau de ocolitvreau si eu neaparat sa ma duc la un cabinet de ginecologie dar nu stiu lacare nu prea am incredere.am fost la marie stopes si nu sunt multumita.imi poate da cineva sfaturi va rog mult de tot? Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #10 2008-01-07 13:17:21
Re: laboratoare indicate sau de ocolitla cantacuzino. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-07 13:26:19
Re: laboratoare indicate sau de ocolitcum ajung acolo? te rog mult dc mi ai recomandat trebuie sa fie bun Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #12 2008-01-07 14:11:39
Re: laboratoare indicate sau de ocolitcauta pe net adresa.eu am luat un taxi pana acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-01-07 15:51:32
Re: laboratoare indicate sau de ocoliteste careva de aici din suceava care sa-mi recomande un medic ginecolog bun?am nevoie cam urgent.. Offline #14 2008-01-07 16:16:48
Re: laboratoare indicate sau de ocolitce tare ancutsa... eu tot din suceava sunt... dar momentan in cj, la fac. eu itit spun sa o eviti pe doamna Dominte. am fost la ea vara trecuta si nu mi-a placut deloc! Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #15 2008-01-07 16:22:35
Re: laboratoare indicate sau de ocolitaha..la mine ar fi cam primul control..si mii frica...aja cum ii prima oara..si nu as vrea sa nimeresc vreun doctor care sami spuna cine stie ce minuni....prefer sa ma "documentez" mai intai si apoi sa fac o alegere...ms mara21...am sa am grija sa o evit Offline #16 2008-01-07 16:33:29
Re: laboratoare indicate sau de ocolitsi la mine a fost primul control atunci... e o persoana destul de rece si conditiile nu's tocmai "bune"... sunt multe cabinete in suceava si bine faci ca te documentezi... :k?ra: Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-01-07 16:34:12) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #17 2008-01-07 16:39:58
Re: laboratoare indicate sau de ocolitmai astept poate mai apar persoane de prin suceava si au ceva"experienta"....ms mult Offline #18 2008-01-07 16:55:21
Re: laboratoare indicate sau de ocolitcu placere Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #19 2008-01-30 11:42:57
Re: laboratoare indicate sau de ocolitbuna vreau sa stiu si eu un cabinet bun in iasi in care sa pot avea incredere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|