|
Nu esti logat.
Cum ati reactiona daca....?#1 2007-10-19 19:40:27
cum ati reactiona daca....?iubitul v-ar cere pe neasteptate in casatorie?ati accepta,si daca nu,cum l-ati refuza?eu una nu as stii cum sa ii explic ca nu.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #2 2007-10-19 19:42:32
Re: cum ati reactiona daca....?ciudat...dar eu am acceptat deja dar i am zis ca va mai trebui sa ma ceara odata...cu inel si tot tacamul...e f simplu...daca vrei cu adevarat spui da...daca nu...spui nu...nu exista un mod frumos de a refuzao cerere in casatorie...exista eventualul "ma mai gandesc" sau "stai sa mai vedem cum decurge relatia"... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-19 19:57:02
Re: cum ati reactiona daca....?oricum ai formula, un refuz tot un refuz e. sunt sigura k poti sa alegi cel mai frumos mod de a-l refuza, si tot i-ai frange inima, daca el chiar vrea sa fii sotia lui. Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #5 2007-10-19 20:01:47
Re: cum ati reactiona daca....?si eu am acceptat deja... peste 6 veri Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-19 20:02:23
Re: cum ati reactiona daca....?ms frumos dana, dar mai e destul pana atunci... din pacate pt mine. avem doar 3 luni, deci... mai avem de asteptat Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #7 2007-10-19 20:09:33
Re: cum ati reactiona daca....?sa fim realisti...cati prieteni ati avut care v-a cerut in casatorie, ati acceptat si apoi v-ati despartit? Offline #8 2007-10-19 20:11:10
Re: cum ati reactiona daca....?sincer...eu am avut destui si nu m a cerut (pana acum) niciunul...dar nici n as fi acceptat daca o faceau... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-10-19 20:12:35
Re: cum ati reactiona daca....?
si eu la fel. Mamica de 2 pui scumpi Offline #10 2007-10-19 20:14:01
Re: cum ati reactiona daca....?eu am pus problema oricum pt cei cu relatii stabile,faza e ca o prietena de-a mea a fost ceruta recent in casatorie de prietenul ei(de 3 ani)iar ea nu a acceptat pe motiv ca nu e momentul potrivit,ca nu a terminat facultatea,bla bla si cu toate ca se iubeau enorm au decis sa se desparta in urma acestei cereri si mi s-a parut ca fost o decizie deplasata.....cea de a se despartii! Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #11 2007-10-19 20:14:12
subscriu... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #12 2007-10-19 20:17:42
Re: cum ati reactiona daca....?eu am acceptat deja si probabil la anul se va intampla Offline #13 2007-10-19 20:17:43
Nu cred ca se iubeau enorm dc s-au despartit din cauza ca el a intrebat-o lucrul asta si ea nu a acceptat pt ca nu ar fi momentul asta.Si eu cu al meu avem aproape 4 ani impreuna si de multe ori mi-a zis ca vrea sa fiu sotia lui si eu ii zic ca o sa vina si momentul ala dar pana atunci mai e destul. Mamica de 2 pui scumpi Offline #14 2007-10-19 20:19:50
corect... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-10-19 20:23:44
Re: cum ati reactiona daca....?Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa normal k as accepta. Dar m-as marita doar dupa ce termin facultatea. Adica la vara You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #17 2007-10-19 20:27:01
Re: cum ati reactiona daca....?din pacate aparentele inseala...de multe ori stam langa o persoana din comoditate...obisnuinta...frica de singuratate...dar cand vine clipa sa ne implicam mai mult...sa facem o demonstratie...da mi bir cu fugitii...ca ci constientizam ca nu e momentul...si nici persoana... happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-10-19 20:30:32
Re: cum ati reactiona daca....?eu am acceptat si cererea a fost cu totul si cu totul neasteptata...acum 2 ani si ceva...nici nu visam asa ceva..din pacate, cel mai probabil, casatoria nu va avea loc pt ca intre timp s-au intamplat anumite lucruri care o fac aproape imposibila desi ne iubim si ne vom iubi mereu si inca suntem impreuna. dar probabil a vom fi nevoiti sa ne continuam viata...la un mom dat..pacat ca iubirea nu e de ajuns....... Ultima oara a fost editat de mika (2007-10-19 20:32:21) Offline #19 2007-10-19 20:36:10
Re: cum ati reactiona daca....?as accepta dar ne-am casatori peste 6 ani expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|