|
Nu esti logat.
Cum ati reactiona daca....?-2#20 2007-10-19 23:27:09
Re: cum ati reactiona daca....?m'a cerut in casatorie si am acceptat dar ne vom casatori mai tarziu cand termin si eu facultatea . dar o sa o faca si mai tarziu cu inel si tot ce trb Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-10-19 23:46:05) Avem 1 an si 5 lunite Offline #21 2007-10-19 23:30:15#22 2007-10-19 23:43:57
Re: cum ati reactiona daca....?si pe mine m-a cerut, dar nu serios, adik nu cu inel si bla, bla...ne prosteam noi dar mi-a zis de multe ori k i-ar placea sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de mine. si mie mi-ar placea la fel de mult treaba asta, dar pana la nunte mai e cale lunga 29+ Offline #23 2007-10-19 23:44:15
Re: cum ati reactiona daca....?nu ne'am casatorit inca sorry, daca nu m'am exprimat eu bine .oricum ms pt urare Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-10-19 23:45:17) Avem 1 an si 5 lunite Offline #24 2007-10-20 01:10:58
Re: cum ati reactiona daca....?normal k as accepta....si noi am vb despre asta, bineinteles k trebe sa fie dupa ce termin eu cu scoala zice el(fac 3 ani+masteru 2 ) dar daca ar fi dupa mine, si maine l'as lua de barbat .Da l'am avertizat, fara inel si tot tacamu sa nu vina la mine Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-20 01:39:24
Re: cum ati reactiona daca....?dak cererea ar fi de la o pers pe kre sa o iubesc cu adevarat, si dak amandoi ne-am dori acest lucru, cu siguranta as accepta pe loc Offline #26 2007-10-20 02:27:56
Re: cum ati reactiona daca....?Depinde si de modul in care este facuta cererea in casatorie. Sotul meu a pomenit prima data de casatorie asa, din senin, pe strada, dar nu m-a obligat sa-i dau un raspuns pe loc. A fost o discutie de genul : "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #28 2007-10-20 14:49:00
Re: cum ati reactiona daca....?i as cere ceva ragaz..adik sunt o mie de intrebari.unde o sa stam?cum o sa traim?c m ar cere pe neasteptate:(pfuuu..el m ar cere oricakand asa mi a zis(insa distanta asta:()ne impiedica take me as i am or watch me as i go! Offline #29 2007-10-20 15:35:00
Re: cum ati reactiona daca....?eu nu imi pun momentan problama casatoriei. om trai si om vedea. probabil as accepta pe moment, dar planurile reale oricum le-as face cand as simti eu k e momentu, adica facultate terminata, un job ceva http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #30 2007-10-20 17:21:06
Re: cum ati reactiona daca....?deci... la 18 ani, primul meu prieten s-a gandit el ca dupa 2 saptamani ne iubim destul de mult incat sa primesca un raspuns afirmativ. si cum stateam noi la un pahar de cico (pe vremea aia nu puneam gura pe alcool decat la paste si craciun) ma intreaba daca vreau. eu credeam ca glumeste si i-am zis zambind "nu". si i-a cazut fatza. am inteles atunci ca vorbea serios, dar eu tot nu vroiam. nu doar ca nu-l iubeam destul de mult; nu-l iubeam deloc. relatia a mai durat 2 luni si i-am pus punct. Nobody home Offline #32 2007-10-20 18:14:33
Re: cum ati reactiona daca....?crezi tu? sa vezi ce tare e cand ti se intampla asta. pot spune ca intr-un an am primit 2 cereri. Nobody home Offline #33 2007-10-20 18:20:12
Re: cum ati reactiona daca....?si eu 1,dar nu de la prieten,de la un coleg de generala care a venit cu un inel si tot tacamul(ce am mai ras atunci) si avea lacrimi in ochi,saracul cred ca nici nu stia ce imi cere:))))a fost tare haios:P Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #34 2007-10-20 18:40:22
Re: cum ati reactiona daca....?
shi pe mn m-a cerut dar ashtept sa vina shi cu inelul..oricum ma voi muta la el dinainte sa ne casatorim k sa vdm shi cum ne intzelegem sub acelashi acoperish :Pabia ashtept Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-10-20 18:41:33) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #35 2007-10-20 18:47:27
Re: cum ati reactiona daca....?Eu as accepta, dar sa ne casatorim peste un an, minim. Da el zice ca abia dupa 25 asa.. deci nu prea-mi fac griji ca aoleu, ce zic daca ma cere #36 2007-10-20 21:45:40
Re: cum ati reactiona daca....?eu de abia astept sa ma ceara SERIOS in casatorie , intr-o seara in vorbea asa frunos de noi doi si ne spuneam ca de abia asteptam sa ajungem la casa noastra, mai glumim impreuna pe subiectul asta si stim ca vom fi impreuna toata viata cu ajutorul lui Dumnezeu. Mai avem un an de facultate, noi ne-am "programat" dupa facultate, dar pana la urma cine stie....poate mai devreme Offline #37 2007-10-22 03:36:05
Re: cum ati reactiona daca....?Cand eram cu primul, m-a cerut in casatorie dupa cateva luni de relatie. Deja vorbeam ca o sa avem 2 copii si chestii de genu Si dup-aia cand eram cu unu` de la mine din clasa faceam eu misto ca nu vreau sa muncesc niciodata, k o sa fiu un parazit care o sa stea pe banii altora si a spus ceva de genu "pai nu o sa fie nevoie sa muncesti ca eu o sa fiu arhitect si o sa am multi bani, tu o sa stai acasa si o sa faci ce vrei".. Deja vorbea ca si cum ar fi fost totul sigur si nu se putea altfel Si ex-ul mi-a zis ieri k daca ar fi castigat aia 8 milioane de euro la loto m-ar fi luat de nevasta tot asa, ca si cum aia 8 milioane de euro m-ar fi facut sa spun DA.. "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #38 2007-10-22 08:08:00
Re: cum ati reactiona daca....?eu astept inelul..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|