Dansez pentru tine!-33
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
Re: Dansez pentru tine!
micanarcisa a scris:cati bani se strang se dau cui care se dau nu conteaza important e ca astia ajuta cat pot pe cine pot...
NU zic ca nu sunt reale problemele copiilor. Dar PRO TV de FOLOSESTE de ei!!! asta zic, si asta e GRAV! Deci: fac si eu un CONT... il deschid diseara daca virati,,, Ma duc intr0un spital acum... de ex. la "Marie Curie"... sau la "Gr. Alexandrescu"... si-am sa va rog sa donati cate... 300 de eur pentru un copil care are nevoie pt o operatie ce costa 3000 Eur. CAZ REAL. Iau si rezultate CT/RMN, F.O. ... toata documentatia... Ipotetic: sa zicem ca sunteti bune la suflet si doneaza 25 dintre voi: 25 x 300 = 7500 Profit eu: 7500 - 3000 = 4500
micanarcisa a scris:de ce nu cereti nesimtitilor si porcilor alora care dorm in parlament pe BANII nostri sa infiinteze centrul ala pulmonar si cate si mai cate
PORCII zici? Apropo de porci. Ieri EU am fost la un mars ce-a plecat de la Univ., organizat de "Noii Golani" si "Asociatia 21 Decembrie 1989". Au fost cam 150 de oameni (DOAR). TU ai fost acolo? (daca tot zici ca te deranjeaza atitudinea lor) www.noiigolani.ro
- barbara_mori
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-26
nici eu nu inghit subiectul emisiunii....atatia copii amarati ii ti 2 luni cu o eminiune de rahat si la final castiga doar 1 si ceilalti raman dezamagiti..si la ce le-au folosit...sa ii dezamgseasca!? e clar ca delia o sa iasa in curand la fel si alex cu cristina,andra,crbl,iar dintre laura cosoi,smiley si andreea o sa castige andreea zic eu pt ca e cazul mai grav..acuma nu stiu exact...dar serios mi-i se pare o prostie emisiune..atat ca eu ma uit la ea doar pt cei care danseaza imi place mult sa ii vad dansand...insa ideea emisiunii mi-i se pare o porcarie...mai bine vine becali si le da la fiecare cate 50.000 euro si i-a linistit si p copii si p aia cu emisiunea lor,care cu siguranta a fost copiata din alta tara..
Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
Leo a scris:Nu ma uit, nu ma intereseaza, nu stiu cine mai danseaza... Dar uite cum o vad eu: Sunt niste oameni pentru care se danseaza (Acum copii, nu?). Cati sunt la inceput? 10? In fine... 5-8-10-whuteva... Cat isi iau copiii aia? Cate 10.000 eur gen? cate 20.000? Si aia din donatii... Cum poti fi atat de cacanar incat pe seama unor copii amarati sa incerci sa storci lacrimi... si mai ales sa storci BANI? "Don Pepe" din Filantopica zicea in film "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste NIMIC!"... eh... se pare ca domnu' Sarbu a invatat din asta... si se foloseste de niste copii "vai steaua lor" pentru a stoarce - cum am zis mai sus - lacrimi si bani. 1. 1 sms vot e ... 1 euro gen... zic bine? Cate sms-uri credeti ca se dau pe seara? 2. Emisiunea are audienta mare.. audienta atrage publicitate... publicitate inseamna bani... aveti idee cat costa 30 de secunde de pub in "prime-time"???
Ce se castiga din emisiunea asta... o infima parte se duc la copii... restu? Sarbu, Banica, Vantur, Delia... mortii lor... SI LUMEA PUNE BOTU'... SI TOT PUNE... SI-O SA MAI PUNA...
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
Leo a scris:PORCII zici? Apropo de porci. Ieri EU am fost la un mars ce-a plecat de la Univ., organizat de "Noii Golani" si "Asociatia 21 Decembrie 1989". Au fost cam 150 de oameni (DOAR). TU ai fost acolo? (daca tot zici ca te deranjeaza atitudinea lor)
as fi fost daca locuiam in bucuresti...dar eu de abia am benzina sa vin la munca si sa merg la cluj la institutul oncologic cu sotul la control o data pe an...dara sa mai vin in bucuresti de cate ori as avea chef...aaa si nu, nu fac parte din cei care trimit sms-uri cu suprataxa...absolut deloc singura mea metoda de a ma revolta este aceea de a nu mai merge la vot....
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- Leo
- Sr. member
- Site
micanarcisa a scris:singura mea metoda de a ma revolta este aceea de a nu mai merge la vot....
asa am facut si-o sa mai fac... deh... la noi se mai organizeaza marsuri si manifestatii... Nu stiam ca nu esti din Buc, scuze... ar fi fost stupid sa-ti zic sa vii din alt oras... la o manifestati la care din 2-3.000.000 de bucuresteni au fost doar 150.
- micicutza
- Banat
sincer daca s-ar organiza aici as merge la cat sunt de revoltata contra lor...si daca la alegerile de referendum faceam galerie pe forum sa mergem la vot sa schimbam ceva acum m-am lasat la mana mea...nu mai merg de acum inainte...as veni eu si in alt oras dar asta e...deplasarile noastre sunt socotite dinainte
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
micanarcisa a scris:multe mai auziti voi dar nu sunt confirmate...vb andrutei nu poate o televiziune sa ajute mii...si nu nu cred ca acei copii unul surd unul fara mana e baiatul lui banica sau varul iuliei sau fratele lu sarbu...hai sa fim seriosi copiii chiar au probleme si nu cred ca joaca teatru...cel putin ala fara mana nu cred ca i s-a trucat mana aia doar sa stranga bani din sms-uri..sau cel care merge in carje sau se chinuie sa mearga sa joace teatru ca sa adune bani din publicitate...eu as zice ca sunt cazuri reale..hai fiti seriosi si nu mai credeti tot ce auziti...important e ca e o emisiune caritabila...acte pe care parlamentarii nu le fac...cati bani se strang se dau cui care se dau nu conteaza important e ca astia ajuta cat pot pe cine pot...de ce nu cereti nesimtitilor si porcilor alora care dorm in parlament pe BANII nostri sa infiinteze centrul ala pulmonar si cate si mai cate stiti ce chiar si Becali e de admirat pt ce face, asa idiot si porc cum e el...macar face ceva...dar nu poate ajuta mii...
Sunt de acord... Data trecuta stiu ca dadeau la toti care ieseau din concurs 1000 euro, si la primele 3 locuri mult mai mult... Acum vad ca au iesit copii si parca nu a zis nimic de bani. Banuiesc ca pana la urma tot sunt ajutati (tin minte ca inainte, la celelalte editii cei care ieseau erau chemati la teo si in emisiune le agseau sponsori si pana la urma li se rezolva cazul tuturor). Oricum, unii nu au cazuri atat de grave...de ex copilul pentru care dansa Cristina...pana la urma era sanatos...se ducea la scoala...problema era doar daca mureau bunicii lui ca nu mai avea cum sa ramana la scoala...deci cu 10-20 milioane pe luna problema lui era mai mult decat rezolvata (ma indoiesc ca bunicii lui aveau atatia bani din pensie sa-i dea lui 10 milioane pe luna, dar am zis si eu...). Iar daca Cristina s-a atasat atat de mult de copil, nu cred ca i-ar fi greu sa-i dea niste bani lunar...pana termina scoala si se angajeaza. Poate ar fi gasit alte cazuri care intr-adevar erau grave si aveau nevoie de ajutor urgent (ca doar romania e plina de copii bolnavi, care au nevoie urgenta de operatii prin alte tari...dar probabil aceia sunt prea bolnavi ca sa poata veni in emisiune in fiecare saptamana). Cazuri intr-adevar grave sunt cele a baiatului fara mana, baiatul pentru care lupta Andra si nu poate merge, fetita fara un picior care are nevoie de o proteza la fiecare 6 luni (banuiesc ca nu e atat de ieftina o proteza), fetita care nu aude... Oricum banuiesc ca toti copii vor fi ajutati pana la urma...ori de pro tv...ori se gasesc altii care au fost impresionati de cazul lor si-i ajuta...ori daca nu pot cei care au dansat pentru ei sa le dea un mic ajutor lunar. Si nu mi se pare ca sunt chinuiti copii. De exemplu baiatul care nu are curent acasa...sunt sigura ca e foarte fericit la hotel...sa stea pe banii pro tv-ului...banuiesc ca le da si mancare buna....are lumina, apa calda non-stop....probabil se simte mult mai bine decat acasa. Si ei nu se chinuie cu nimic...nu danseaza...pentru ei probabil e un fel de mini vacanta...plus posibilitatea sa duca o viata mai buna de acum inainte. Tot e bine ca sunt ajutati si copii asta...e mult mai mult decat fac altii. Nu le putem cere acum sa ajute toata Romania...e totusi o simpla televiziune, nu Dumnezeu. Tot e bine ca fac si atata. Iar oamenii care dau sms-uri...bravo lor...decat sa dea banii la sms la concursuri din alea gen descoperiti cuvantul, e mai bine sa ajute niste copii care au nevoie...
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- iony
- Sr. member
- De la: stres
- Inregistrat: 2007-09-11
- Leo
- Sr. member
- Site
Andreea86 a scris:Iar oamenii care dau sms-uri...bravo lor...decat sa dea banii la sms la concursuri din alea gen descoperiti cuvantul, e mai bine sa ajute niste copii care au nevoie...
Da, p-asta cu sms-urile ai zis-o Eu ma tot intreb uitandu-ma la retardatele alea, cine dracu' suna sau da sms la ele? Offf... Ma... ce mai... atata timp cat vor exista prosti, vor exista si cei care sa le ia banii
Apropo de ajutor si astea... Da, ii ajuta pe ei, alesi pe spanceana, pentru ca nu pot ajuta toata Romania. Perfect de acord. DAR... problema e ca PRO TV scoate de zeci/sute de ori mai multi bani de pe urma lor decat premiile care se dau.
Zici ca ala fara curebt acasa sta la hotel 2 luni, are TV si se uita la Dexter, are apa calda... stii cat costa asta? 100 Eur x 30 de zile = 3000 eur pe luna... PE SEAMA COPILULUI, in 4 editii pe luna, se scot din sms si RECLAME de 10 ori pe-atat... poate 20... CEL MAI JOSNIC mi se pare ca dintre doua drame, tu ca telespectator, esti pus in situatia de a alege intre cei doi. Stai si plangi pe canapea... si nu stii daca vrei sa iasa ala fara mana... sau sa iasa fata fara parinti. E ca si cum ai alege pe cineva, condamnand-ul pe celalalt...
Uite, Antena 1 va face sambata la 20:30 un TELEDON... e mult mai corect. Dau cat vreau 1 eur/ 5 eur/ 10 eur sau ce sume mai au ei acolo... iti prezinta cazurile, poti sa donezi cui vrei... poti sa donezi si la 10 copii, nu tre' sa votezi DOAR cu unul din ei... asta daca esti mai cu dare de mana. In fine...
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-04-22 09:49:31)
- micicutza
- Banat
Leo oricum votul telespectatorilor nu conteaza...tu votezi acolo ca sa se adune banii...ca ei nu au cum sa iti dovedeasca tie ca telespectator cati au votat pt ala si cati pt ala...nu au cum sau nu vor...castiga duelul tot cine vrea protv-ul...eu asa cred...corect ar fi sa se contorizeze la vedere cumva
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
asa e...ai dreptate mica... si cred ca in ciuda gravitatii cazurilor alex o sa castige...nu o sa lase protv-ul sa le iasa echipa cea mai buna
oricum eu sper ca in final a balan si petrisor sa castige....chiar dc mi-e antipatica rau tipa
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
andra a fost votata last time?
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
Leo a scris:Andreea86 a scris:Iar oamenii care dau sms-uri...bravo lor...decat sa dea banii la sms la concursuri din alea gen descoperiti cuvantul, e mai bine sa ajute niste copii care au nevoie...
Da, p-asta cu sms-urile ai zis-o Eu ma tot intreb uitandu-ma la retardatele alea, cine dracu' suna sau da sms la ele? Offf... Ma... ce mai... atata timp cat vor exista prosti, vor exista si cei care sa le ia banii
Tin minte ca am vazut o emisiune unde a fost invitata o tipa din asta de la teleshopping (la Teo...sau o emisiune de genul...in fine). Prezentatoarea a intrebat daca lumea chiar suna...si tipa a zis ca nu-si poate imagina cati bani se strang de la o singura emisiune (mii de euro), dar apoi a zis ca mai multe detalii o sa ii dea in pauza publicitara, ca nu are voie sa zica pe post...dar oricum se strang extrem de multi bani. Multa lume se pacaleste...e usor cuvantul, sau numarul...sau cu ce o fi concursul...vad ca alea se tot "roaga" de lume sa sune ca "vor sa dea premiul" si chiar crede ca nimeni nu suna si cum vor suna ei intra in direct si castiga marele premiu.
Cat despre dansez pt tine...nu prea au cum sa dovedeasca sms-urile...ca asa sunt rezultatele cum zic ei. Chiar daca ar arata in timp real cate sms-uri se primesc...tot nu ai de unde sa stii ca e chiar asa sau mai baga ei de la ei. Si asa nu e doar la emisiunea asta....peste tot e la fel...la sfarsit ei anunta rezultatul voturilor...dar nu au cum sa dovedeasca. Oricum, pana acum am observat ca au castigat concursul cazurile mai grave (cand a fost in concurs Andreea si cu Laura...nu au castigat ele...desi era clar ca una din cele 2 perechi erau mult mai bune decat perechea care a castigat concursul, mama fetitei cu autism...). E posibil ca pro tv-ul sa fi aranjat tot, sau lumea chiar a votat cazul cel mai grav si nu dansul. Si apropo de voturi...ma uitam la editia trecuta din Megastar...si era acolo o tipa care tot lua note mici de la juriu (gen 1,2,4...) si tot ii ziceau cei din juriu ca nu are ce cauta acolo...ca nu emite nici o meotie nimic....si era votata in prostie de telespectatori...pe primurile locuri chiar...si nu aveau ce sa-i faca. La un moment dat chiar au fost la duel (sau cum se numeste la ei) Andreea si Catalin...care erau cei mai buni de acolo....dar oamenii nu i-au votat...si juriul a decis sa nu-i dea afara pe nici unul ca sunt prea buni si chiar nu merita sa plece...si pana la urma ei doi au ramas marii finalisti si Catalin a castigat Megastarul...se mai voteaza si aiurea...cine are mai multe rude si cunostinte care voteaza ca nebunii...sau pur si simplu au spectatorii alte pareri fata de juriu.
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- kimy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-05
- Site
eu acum aprind tv-ul si ma uit cu mama
- andrutza
- Vizitator
eu ma uit...ce bine arata mihai petre
- kimy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-05
- Site
da.. dar mie mi-au placut cum s-au miscat...interesant
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
cred k o sa ma uit si eu.cine e la duel azi?
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- persifona
- Vizitator
andrutza a scris:eu ma uit...ce bine arata mihai petre
Ahaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Si eu salivez de fiecare data cand ma uit E interviul cu el in In Style da inca n-am apucat sa-l citesc.
Mi-au placut super mult Andreea si Petrisor la Dans Contemporan
- andrutza
- Vizitator
ia sa-l vedem pe smiley cu frumoasa adriela
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|