|
Nu esti logat.
Contabilitate primara...#1 2007-10-23 14:12:42
contabilitate primara...Aveti idee cam cu cat e platit un job in genul acesta?...eventual si fara experienta.... Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-10-23 14:26:05) To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #2 2007-10-23 15:04:25
Re: contabilitate primara...Era pe site-ul neogen unde puteai sa-ti calculezi salariul in functie de nivelul calificarii, domeniu si localitate, dar parca nu mai e. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-10-23 16:14:12
Re: contabilitate primara...http://bestjobs.neogen.ro/content ..inca mai e Offline #4 2007-10-23 16:15:55
Re: contabilitate primara...pai tre sa aiu atestat dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #5 2007-10-23 17:36:21
Re: contabilitate primara...
Asta era! mersi micaella4. Doamne cat de distrata/distrasa pot fi uneori "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-24 00:19:15
Re: contabilitate primara...multumesc frumos fetelor..... pupici multi!! To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #7 2008-09-03 18:52:46
Re: contabilitate primara...fetelor care va pricepeti la contabilitate, ajutati-ma si pe mine cu cateva lamuriri. Offline #8 2008-09-03 21:41:21
Re: contabilitate primara...pai din ce mai tin eu minte, trebuie sa stii conturile cat de cat...sau sa-l gasesti pe cel mai apropiat de ce-ti trebuie...planul de conturi te ajuta, trebuie sa lucrezi mult cu el ca sa inveti pe unde gasesti conturile ce-ti trebuie...Iar inregistrarile au logica lor - dau ex numai una simpla, ca atata mai tin minte de acu 6 ani Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-03 21:44:44) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2008-09-03 21:45:45
Re: contabilitate primara...Contul de furnizori scade cand achiti datoria fata de furnizor. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-03 21:48:36) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2008-09-03 21:50:07
Re: contabilitate primara...cand cumperi marfa e %=401 "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2008-09-03 22:40:09
Da, cam asa. Pt o anumita operatiune se folosesc numai conturile respective. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #12 2008-09-03 23:04:22
Re: contabilitate primara...:f?rv?nad: :f?rv?nad: Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #13 2008-09-03 23:07:05
Re: contabilitate primara...Mie mi-e dor de astea...nu mai fac de vreo 3 ani, ma ocup numa de hartii, situatii si tabele. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-03 23:07:51) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #14 2008-09-03 23:22:49
Re: contabilitate primara...eu intru anul 3 la contabilitate....si unde incerc sa ma angajez contabil nu ma accepta nimeni k n-am experienta...i hate ploiesti.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #15 2008-09-03 23:36:14
Re: contabilitate primara...La inceput cred ca asa e peste tot. Nu te angajeaza pt ca n-ai experienta; dar unde sa acumulezi experienta daca nimeni nu vrea sa te ia nici macar sa te tina de invatacel. Asa am patit si io. Pana la urma m-am angajat ca secretara si dupa 2 ani am avansat la contabilitate in aceeasi firma. Experienta am capatat-o pe parcurs ca am stat pe langa colegii de la conta si am invatat din zbor. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2008-09-03 23:59:00
Re: contabilitate primara...pai atunci ar trebui sa invat cat de cat fiecare cont in parte, despre ce e vorba, cand se debiteaza/crediteaza etc. si abia apoi sa fac probleme? Offline #17 2008-09-04 00:13:04
d'apoi o trecut mult din anul intai de fac.... si de profesat n-am profesat in domeniu...cu atata am ramas si eu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2008-09-04 08:44:49
pai la inceput n-o sa te plateasca nimeni sa te invete meserie , cred ca o sa trebuiasca sa faci putina munca voluntara :f?rbryllad: Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #19 2008-09-04 08:58:10
Re: contabilitate primara...cam asa e, intai esti angajat pe un job de secretara si apoi avansezi in aceeasi firma, nu prea angajeaza nimeni pers. fara experienta There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|