|
Nu esti logat.
Comportament dubios-3#39 2007-10-23 20:51:25
Re: Comportament dubiosPai sa nu-l mai accepte daca e convinsa ca el nu se poate adapta unei situatii, eu ce am zis? #40 2007-10-23 20:58:18
Re: Comportament dubiosAuzi iubita....ia mai da-l drq pe imbecilu ala. Numai pustii de 15-16 ani se mai imbraca asa.....si chiar nici aia. pana si astia mici au descoperit hanele astea mai funky, mai trendy....si au lasat in urma hainele de genul asta...in care arata toti k niste debili care nu fac altceva decat boschetaresc toata ziua. K doar esti femeie si vrei sa arati si tu bine, langa un barbat care arata la randul lui bine. Vb aia una e sa admiri un fund bombat de barbat printr-un blug normal sau pantaloni de stofa....si alta e sa te chinui sa-i distingu fundu prin hainele alea. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #41 2007-10-23 21:03:48
Re: Comportament dubiosMitzili, sunt si unii carora le sta bine in haine de-alea. Am mai avut un prieten rapper si se imbraca tot in blugi largi, hanorace largi, etc. Mah da-i statea bine. Al meu arata de zici ca le-a capatat, va jur. Pe unii ii prind anumite haine, pe altii nu, el nu intelege.. cred ca a vazut prea multe filme cu negrii si prea multe videoclipuri hip-hop, altfel nu-mi explic. #42 2007-10-23 21:08:44
Re: Comportament dubiospersifona...nu stiu dc inclin eu sa cred ca nu din cauza ca l stresai cu hainele ti a dat papucii... happy with him...inlove with him... Offline #43 2007-10-23 21:14:09
Re: Comportament dubiosEu nush unde e perfectiunea asta pentru tine... Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-10-23 21:15:08) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-23 21:14:29
Re: Comportament dubiosNu stiu ce sa zic, eu sunt convinsa ca de-asta. Sper sa se iveasca ocazia sa avem o discutie si sa ma lamuresc si eu. #45 2007-10-23 21:16:55
Re: Comportament dubiosEu cred persifona ca e barbatul ideal, dar poate asa il credeai u, cine stie ce ascunde de fapt...poate e altul motivul pt care s-a purtat asa, sigur e mai mult de atat. Din cauza asta nu iti da explicatii pt ca fuge de responsabilitati.....eu zic sa lasi lucrurile asa momentan, eventual poti sa-i spui doar ca constientizezi faptul ca ai exagerat cu preferinta ta pt schimbarea lui de look si atata tot. In rest lasa-l in pace. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-10-23 21:18:14) #46 2007-10-23 21:24:56
Re: Comportament dubiosDe vreo 10 luni suntem impreuna si nu ne-am mai certat decat o data mai nasol pana acum. Credeti-ma, ca n-am niciun interes sa-i iau apararea cand eu cu .. degetele mele v-am spus cat de nesimtit a fost azi, pana acum nu a fost asa! Si cand ne-am certat data trecuta nu m-am mai inteles cu el, o luase razna ca ne despartim, etc, da pana seara se calmase. Ce-i drept atunci am si lasat eu de la mine, dar de atunci nu au mai fost probleme. Ca ne-am mai ciondanit pe ici pe colo sunt fleacuri. Cu fostul aveam certuri ca asta de acum zilnic, acum ca s-a intamplat acum juma de an si ca s-a mai intamplat acum nu mi se pare un capat de tara, oameni suntem, ne mai si enervam, se mai intampla sa trecem printr-o perioada mai nasoala amandoi din diferite motive, asta e.. dar dar nici nu-mi vine sa renunt la atata timp in care ne-am inteles excelent din cauza unui rahat. #47 2007-10-23 21:28:52
Re: Comportament dubios
Uneori tind sa cred k mai bine certuri mici si dese dekt rare si mari....nush persifona,dar yo cu al meu nikiodata in 2 ani nu m-am certat asa....sa-mi faca o asemenea faza...de ziua lui ce draq...sa se poarte asa... pey cred k-l zburam de-l lua mama naibii... Aku u faci cum crezi..dar in kz k va impacati,eu zik sa-i castrezi piticii aia de pe creier (mai ales asta de aku) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #48 2007-10-23 21:31:05
Re: Comportament dubiosSunt total de acord ca s-a purtat execrabil astazi #49 2007-10-23 21:40:44
Re: Comportament dubiospersi n'am citit decat primele posturi si sincer...mi'ai amintit de relatia mea intr'o oarecare masura...doar ca eu sunt el.....Iubitul ma critica mereu(am inteles ca tu nu mereu..ci doar cand vine vorba de haine) dar el de la inceput imi tot gaseste cate ceva...e foarte perfectionist...singuru lucru care'mi vine acum in minte: cu mancarea.....el mananca f sanatos si eu numai junkuri si uscaturi...ma critica mereu si mie'mi sare tzandara...chiar daca imi explica ca e pt binele meu sa imi schimb putin felul de a manca(care e si ala ingrozitor..mananc cand imi aduc aminte) si cu hainele se mai ia...imi zice imediat ca nu'mi sta bine..si multe chestii..ca nu prea am grija de mine cateodata...ca de ce uit sa nush ce...nu sunt atenta deloc....s'a scapat o data cu o chestie urata...ca nu shtiu sa fac nimic(in fine a zis mai urat..nu vreau sa'mi amintesc)aluzie la faptu ca nu ma omor cu curatenia si n'am aprins aragazu decat de 10 ori toata viatza mea:P ) Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-10-23 22:31:59) 6 ani de dragoste Offline #50 2007-10-23 21:49:07
Re: Comportament dubiossti unu din lucrurile pe care i deranjeaza e faptul ca vre-i sa-l schimbi.....eu cred ca asta e,,,,:-|eu am patit-o Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #51 2007-10-23 22:29:53
Re: Comportament dubiossi eu ii mai sugerez unele mici skimbari iubitei mele uneori, dar ea imi zice mereu k asa e personalitatea ei si cine o place o place asa cum e... dak nu a skimbat-o nimeni in 20 de ani nu o s-o skimb eu kre o cunosc de aproape 1 an! eu ii vreau doar binele!!! Offline #52 2007-10-23 22:31:03
Re: Comportament dubiosNu, culmea ca nu are prieteni la fel. asa macar ar fi avut o scuza. #53 2007-10-23 22:41:09
Re: Comportament dubioste inteleg perfect...tu pana la urma ai suportat chestiile astea atata vreme...se pare ca lui i'a ajuns ca tie sa nu'ti placa,si sa'i zici! ooff..si cand ma gandesc ca scriai mai ieri ca faceti 11 luni...imi pare rau iubita!! rau tare! sa te gandesti ca poate nu a fost sa fie...daca sunt incompatibilitati dinastea poate oricum se termina..dar shtiu..e urat...nici nu'mi inchipui ce'i in sufletul tau...aprope un an cu cineva...ati trait clipe frumoase! ai tot dreptul sa plangi cateva zile! dar itzi va trece..I mean..toti avem un instinct de supravietuire...intr'o saptamana o sa fi ca noua!! poop..si gandeste'te ca n'a fost sa fie,erati diferiti si gata! 6 ani de dragoste Offline #54 2007-10-23 22:43:50
Re: Comportament dubiosDecat sa se intample cand era prea tarziu, mai bine sa se intample acum cand nu ati stat fff mult impreuna. E pacat cum a procedat, putea sa-ti dea o explicatie stiu ca asta te deranjeaza cel mai tare, dar poate afli singurica adevarul, de cele mai multe ori iese la iveala cand nici nu te astepti. #55 2007-10-23 22:44:34
Re: Comportament dubioseu sincer nu as face asa ceva! dak iubi mi-a zis k nu-i plac anumite lucruri am incerkt sa ma skimb pe kt posibil si sa-i fiu pe plac si sa mearga totul bine intre noi! Offline #56 2007-10-23 22:45:56
Re: Comportament dubiostoate astea ma fac sa ma gandesc.....la cum atarna totul de un fir de atza...poate d'aia s'a inventat vorba "traieste clipa".Observ ca nimic...absolut nimic nu poate fi cert! 6 ani de dragoste Offline #57 2007-10-23 22:49:10
Re: Comportament dubios
asta asai ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|