|
Nu esti logat.
Comportament dubios-4#58 2007-10-23 22:51:12
Re: Comportament dubiosCRBL, zau ca mi-ar placea si al meu sa gandeasca asa cum gandesti tu. #59 2007-10-23 22:51:28
Re: Comportament dubios
Exact asta ma gandeam si eu acum.. si eu am impresia ca am langa mine un baiat de milioane.. dar n-am de unde sa stiu cum i se taie si lui intr-o zi si devine un baiat de nimic... Unii nu pot fi josnici.. dar n-ai de unde sa stii :-S Offline #60 2007-10-23 22:55:01
Re: Comportament dubiosalexia eu am incercat sa'i spun altceva...pt ca nu prea'i bine sa speri asha!(poate'n van) mai bine uita trece peste..isi vede de viata ei...si asha va reusi sa fie indiferenta...si cum indiferentza doare...el va veni la ea!(strategic,nu?)il uitzi dar nu'l uitzi...il uitzi cu'n scop! 6 ani de dragoste Offline #61 2007-10-23 22:56:04
Re: Comportament dubiosPlus ca a mai fost ceva aiurea. Ca i-am zis eu de cadou ca sa ne vedem sa i-l dau si n-a zis nu. materialist nu e, da nici nu e normal cand te desparti de cineva esti negru de furie bla bla, sa nu-i zici "lasa-l incolo de cadou" sau ceva. De-aia inclin sa cred ca nu erau judecate dinainte bucatile astea. Cadoul oricum i-l dadeam, nici gand sa nu i-l dau, da nu asta esti tentat sa zici cand te desparti de cineva? Ca nu mai vrei nimic (cadoul) de la ea? Ultima oara a fost editat de persifona (2007-10-23 23:01:01) #62 2007-10-23 22:57:19
Re: Comportament dubiosda, cel mai bine e sa fii indiferenta, cand va vedea ca nu ii dai nici un semn, nu vb cu el, nimic nimic o sa moara...isi infige unghia-n gat, asa ca lasa-l in pace, chiar daca simti ca nu poti, asa e la inceput esti f agitata te gandesti la fel si fel de chestii, icerci sa-ti dai singura explicatii, pe care de fapt el tb sa ti le dea, dar o sa treaca faza asta, depinde si u cat de puternica esti si cum treci peste.. Publicitateloading...
#63 2007-10-23 22:57:40
persifona,iubirea nu consta in schimbatul hainelor...sunt lucruri mai importante care o intretin,cum ar fi comunicarea,respectul... Offline #64 2007-10-23 22:59:31
Re: Comportament dubiosDa mah ionela, da cand atatea luni iti racesti gura de pomana, te mai si enervezi, nu? #65 2007-10-23 23:00:45
Re: Comportament dubioseu sunt total de acord cu tine,persi,cred ca ai procedat foarte corect.nu i-ai cerut nimic imposibil,decat ceva care asa cum ai spus si tu,la un moment dat,vrea nu vrea,va trebui sa faca.nu va putea sa fie toata viata tipul "baietzashului de cartier",care face numai ce-i trece prin cap si nu tine cont de parerea nimanui.s-a purtat foarte urat si foarte imatur si ,sincera sa fiu,daca mie mi-ar fi facut asta un barbat(si nu stiu de ce,cred ca e cam mult spus barbat in cazul lui,mai bine zis un copil mare)pai nici nu m-as fi gandit sa-l caut eu sa-mi cer scuze...sunt constienta ca s-au intamplat multe lucruri frumoase intre voi in aceste 10 luni,dar daca tine atat de mult la orgoliul lui,poti sa fii sigura ca faze de genul acesta se vor repeta destul de frecvent. http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #66 2007-10-23 23:02:57
categoric...iti mai ajunge cutitul la os,dar respiri adanc si mergi mai departe!pana la urma el asa se imbraca cand te-ai indragostit de el! lasa-l in pace,o sa simta pe pielea lui ca in viata mai reusesti si dupa cum esti imbracat...ca doar nu o sa se duca la birou in pantaloni cu turul pana la genunchi...asta daca e destul de responsabil,dar eu cred ca daca nu e,o sa devina! Offline #67 2007-10-23 23:03:16
Adaugasem si asta, dar cred ca n-ati vazut. #68 2007-10-23 23:07:21
Re: Comportament dubiospersi nu shtiu ce sa zic in legatura cu faza cu muntele..si cadoul 6 ani de dragoste Offline #69 2007-10-23 23:08:20
Re: Comportament dubiosDegaj o multumire in suflet caci dreptatea a fost de partea mea in urma rabdarii contestate . Sfaturile nu isi au rostul data fiind persoana in cauza dar principiul danselor n-a dat roade mai deloc . Offline #70 2007-10-23 23:12:31
Re: Comportament dubiosIar tu? Da mai du-te si lasa-ne You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #72 2007-10-23 23:16:20
Re: Comportament dubiosFetele nu va precipitati pls! Eu una nu=l mai suport pe acest individ... dar nu vreau sa iau nicio decizie.. astept sa vad ce zice si doctoressa. Offline #73 2007-10-23 23:19:39
Re: Comportament dubiosStai calma, eu nu zic nimic mai mult decat ce-am zis mai sus. #74 2007-10-23 23:20:36
Re: Comportament dubiosOff asa e.....daca lui ii place sa se bage ca musca in......... You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #75 2007-10-23 23:26:30
Re: Comportament dubiosasa Ultima oara a fost editat de alexia (2007-10-24 06:19:58) Offline #76 2007-10-23 23:31:45
Re: Comportament dubiosgata gata scuze!!! e chestia ca eu nu am fost martora la alte discutii pe marginea....lb....am evitat pana acum si d'asta! 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|