|
Nu esti logat.
Must have-urile sezonului-2#20 2007-10-25 22:19:06
Re: must have-urile sezonuluieu zic k blugii skinny merg cel mai bine cu pantofi cu toc. nu-mi place cum arata cu adidasi 29+ Offline #21 2007-10-25 22:26:24
Re: must have-urile sezonuluieu am vreo patru perechi de blugi skinny... dar numai o pereche imi mai vine acum m-am ingrasat... si nu vreau sa imi mai cumpar nimic pana nu slabesc mi-am luat si eu botine o pun pe mama si pe bunica sa imi mai tricoteze si anul asta cateva bluze si gata Offline #22 2007-10-25 22:27:03
Re: must have-urile sezonuluiA venit toamna! Acum e sigur, nu mai putem sa plecam fara umbrela, fara trenciul calduros pe care ni l-am cumparat dupa ce am rascolit prin toate noile colectii, si fara cizmulite sau botine. Insa ce facem cu parul? Cum ni-l aranjam? Cred ca e de la sine inteles ca updo-ul nu mai este o alegere demna de luat in considerare. Numai la gandul ca rafalele de vant ar fi libere sa-si faca de cap, intrandu-mi pe dupa gat, ma trec fiorii. Deci, TUNSORILE SCURTE IES DIN PEISAJ. PARUL LUNG E LA PUTERE. Dar cum sa-l tundem? Cum se mai poarta parul lung? La intrebarile acestea am incercat eu sa gasesc raspuns. Iata cu ce variante ma prezint in fata ta, draga cititoare. Ultima oara a fost editat de adriana18 (2007-10-25 22:29:33) """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #23 2007-10-25 22:27:39
Re: must have-urile sezonuluimie-mi plac cum arata cu adidasi tinuta face parte din stilul meu vestimentar. skinny legs cu big shoes Offline #24 2007-10-25 23:37:30
Re: must have-urile sezonuluimie nu imi plac blugii skinny....pe mine .....nu am nimic cu ei....dar ma enerveaza ca acum numai dastia se gasesc.... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-25 23:49:35Re: must have-urile sezonului
subscriu.....si fetelor inca o chestie, stiti ca ce-i frumos si lui D-zeu ii place da pana mea cand mai vezi una de-aia cu fundu cat America cu blugi de genul asta si eventual si cu o bluza de-aia scurta de i se vad toate suncile iti vine sa vomitzi...unii oameni chiar nu se uita in oglinda inainte sa iasa din casa? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #26 2007-10-25 23:51:19
Re: must have-urile sezonuluidap chiar sunt unele nasole rau....au fundu' urias si 2 bete in loc de picioare.....mai isi pune si daia stransii.... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #27 2007-10-26 00:17:54
Re: must have-urile sezonuluiam observat si eu! am vazut ca se poarta acum blugii skinny cu talia foarte inalta, aproape sub sani! cred ca cu o camasuta bagata inauntru ar venii super frumos! dar merg la fetele mai slabute, ca zilele trecute am vazut o fata cu blugi de genul si nu era tocmai slaba, si nu o avantajau deloc!! la cat m-am ingrasat eu, nici mie nu cred ca mi-ar veni bine... Offline #28 2007-10-26 00:20:26
Re: must have-urile sezonului
sa stii wildhoney si eu ma crucesc cand mai vad pe strada asemenea specimene Avem 1 an si 5 lunite Offline #29 2007-10-26 00:26:04
Re: must have-urile sezonuluiaaa si stiti ce am mai vazut super tare??? o curea gen posetuta, super super draguta! am vazut-o pe loredana groza la o emisiune si arata super!e curelusa simpla pe sold, gen borseta, mult mai fancy,cu un buzunarel am vazut la teranova, dar nu era asa de tare ca a loredanei Offline #30 2007-10-26 01:05:08
despre ce botine vb ? #31 2007-10-26 01:09:00#32 2007-10-26 07:47:13
Re: must have-urile sezonuluieu sunt deja slaba si am si eu o pereche de blugi skinny mama imi zica ca imi sta foarte bine dar eu am impresia ca ma face si mai slaba,dar acum ce sa fac trebuie sa ii port,sumculite va dati seama ca nu am deci merge si o bluza mai scurta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2007-10-26 11:28:22
Re: must have-urile sezonuluiNici mie nu imi plac blugii skinny,nici botinele ...dar cred ca nu am incotro si imi voi lua niste botine ca am nevoie.Imi placeau mai mult cu botul ascutit,parca arata mai bine.Cel putin din punctul meu de vedere. Ultima oara a fost editat de Andra123 (2007-10-26 11:29:16) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #34 2007-10-26 13:07:05
si eu mi-am luat o pereche de botiine gri exact cum sunt cele krool gri de pe site ala numa ca ale mele sunt de la zara...f misto si mai au si o funda intr-o parte care aia face toti banii:D sunt f mandra de ele,atat ca trb sa imi cumpar si o geanta...bluzite gri si chiar si o pereche de blugi f stramti care sa mearga...ca asta-i un gen pe care nu il mai imbracam pana acum:( Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #35 2007-10-26 13:08:13
Re: must have-urile sezonuluimie imi plac botinele sunt lesinata dupa ele............ abia astept sa imi cumpar si eu o pereche VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-10-26 13:12:41
Re: must have-urile sezonuluias purta si eu blugi skinny...imi place moda asta...dar nu-mi permit sunculitele, din pacate. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #37 2007-10-26 13:15:26
ba eu consider ca orice putem purta...chiar daca suntem micutze de intaltime,grasute sau fff slabe...prea inalte...etc...orice putem purta atat timp cat noua ne place cum ne sta..mai grav e cand habar nu ai cum s te imbraci si iti iei lucruri pe care constati ca nu iti plac de fapt si zac in sifionier degeaba..in cazul meu...vai ce dim stresata am pe tema asta:(((( Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #38 2007-10-26 13:15:41
Re: must have-urile sezonuluihttp://www.papucei.ro/botine/ take me as i am or watch me as i go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|