|
Nu esti logat.
Must have-urile sezonului-3#39 2007-10-26 14:10:55
Re: must have-urile sezonului
eu sunt destul de complexata cum arat...nu sunt grasuta, dar nici slaba pe cat mi-as dori...am haine in care ma simt grasa si haine in care ma simt slaba...nici nu am curajul sa probez niste skinny jeans, pt ca daca nu-mi stau bine ma deprim, ma enervez, zic ca-s grasa, ca niciodata nu o sa pot purta ce-mi doresc etc....colegele mele zic ca-s slaba, dar eu nu stiu de ce zic asta, eu nu ma vad asa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #40 2007-10-26 14:34:28
Re: must have-urile sezonuluiiarna asta aveti habar ce se poarta pe cap?bascute?sepcute?caciulite?eu mi as lua ceva insa nu sh spre ce sa tind take me as i am or watch me as i go! Offline #41 2007-10-26 14:37:40
Re: must have-urile sezonuluiapropo de asta am vazut mai multe fete ca au pe urechi niste............ nu stiu cum se numesc .hai sa le zicem casti alta comparatie nu imi vien in minte presupun ca tin de cald si sunt si misto vreau si eu sa imi cumpar dar nu stiu de unde asa ca fetelor daca ati vazut pe undeva sa imi ziceti si mie unde anume VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2007-10-26 14:54:49
Re: must have-urile sezonuluiaaa si eu vreau dintr-alea si nu stiu unde as putea gasii...eu vreau dintr-alea pufoase,parca-s din blanitza..eu le vreau ca-s funny.. Offline #43 2007-10-26 14:56:26
Re: must have-urile sezonuluida din blanita sunt eu am fazut pe la fete,negru si roz.vreau si eu ....... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-26 15:18:41
Re: must have-urile sezonuluieu nu ma imbrac dupa ce se poarta. imi iau ce imi place si in ce arat bine. mi-am luat si eu blugi skinny(da nu f rau jos k sunt mai grasuta ) pt k nu gaseam altceva si am vazut k chiar imi sta bine si acu imi plac de mor si chiar daca nu s-ar mai purta tot la destia as ramane un tip. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2007-10-27 12:35:30
Re: must have-urile sezonuluichestii din alea pentru urechi sunt in Iasi la Raversshop de la Animal.. Adio ... de firma si sunt in jur de 700 de mii Offline #46 2007-10-27 12:36:40
Re: must have-urile sezonuluieu sunt din bucuresti si chiar nu am vazut pe nicaieri .dar sunt cam scumpe dupa parerea mea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-10-27 13:00:28
Re: must have-urile sezonuluiiar eu sunt din Cta si nu am vazut prin magazine,desi am vazut pe cap la fete... Offline #48 2007-10-27 18:41:25
Re: must have-urile sezonuluiFetelor se mai poarta camasutzele alea cu maneca scurta si putin fronsata din saten? merg diseara intr-un club si nu stiu ce sa-mi pun pe mine, am camasautza asta de anul trecut care e neagra n-am imbracat-o niciodata, dar nu stiu daca se mai poarta Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-10-27 18:42:02) #49 2007-10-27 18:50:12
Re: must have-urile sezonuluinu conteaza, ia-o sunt frumoase camasutele alea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #50 2007-10-27 18:57:40Re: must have-urile sezonuluisi mie imi plac blugii si pantalonii conici..acum mi-am luat o pereche de pantaloni negri...imi plac cum vin si cu adidasi dar depinde si de adidasi trebuiesc sa fie finuti ...le poate sta bine si fetleor mai plinute cu blugi skinny cum ziceti voi daca ii asorteaza cu o bluzita lunga ca si asa se poarta si pantofi cu toc sau botine cred ca le-ar face mai subtirele...in materie de culori am vazut ca se poarta f tare movul, veredele care mie imi place:D...in rest nu mai stiu:D Offline #51 2007-10-27 19:15:51
Re: must have-urile sezonuluiio tot p rosu raman de verde m-am cam saturat dar mai am haine verzi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #53 2007-10-27 19:18:37
Re: must have-urile sezonuluiprefer culorile pastelate......... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #54 2007-10-27 19:18:59
Re: must have-urile sezonuluiEu ador movul, rosul, negrul, combinatia alb negru, albastru marin si verdele praz.....astea sunt culorile care imi plac cel mai mult. Urasc galbenul nu am purtat niciodata. #55 2007-10-27 19:21:22
Re: must have-urile sezonuluinici mie nu imi place galbenul, dar daca s-ar putea m-as imbraca numai in rosu. hmmm...bine poate si putin albastru si negru, dar rosu e cel mai frumos Offline #56 2007-10-27 19:29:47
Re: must have-urile sezonuluiin ultimul timp m-am axat pe verde,gri,negru,alb,roz Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-10-27 19:29:58) expect the worst , hope for the best! Offline #57 2007-10-27 19:31:43
Re: must have-urile sezonuluigri cu roz arata f frumos http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|