homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat colposcopie-5

#77 2007-12-12 21:13:27

briella
New member
Inregistrat: 2007-10-28

Re: rezultat colposcopie

ok deci ce scrie pe foicica mea : Cervicita cronica ulcerativa cu endem si hiperplazie vasculara, pe versantul scuamos displazie simpla si moderata ( CIN I - CIN II) realizata prin hiperplazie de strat bazal si acantoza.
Ami ntrebat-o pe doamna doctor daca e HPV  si a zis ca NU big_smile. Insa cred k o sa'mi fac si eu testul HPV doar k sa fiu sigura sigura. Interventia a vindecat rana, a mai ramas o zona rosie care se poate trata prin ovule sau eventual ink o interventie mica, cu bila. A trecut o luna si cateva zile si am inteles k de sarbatori am unda verde tongue.... Acum imi dau insa seama k nu am intrebat'o ce anume a cauzat rana....mereu imi raman intebari....sad

Tu ce ai facut lavinia_tia, cum a fost ERAD'ul?( park trebuia sa il faci p 30, nu?)

#78 2007-12-12 23:12:57

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

am avut o menstruatie la numai 12-14 zile dupa cea anterioara ei si evident ca mi s-au dat toate calculele peste cap.

acum incerc sa ma hotarasc unde sa merg pentru erad.

in timp ce citeam postul tau mi-a venit in cap: "pai daca nu e HPV de la ce e??".
si cat de normal e faptul ca a ramas o zona rosie? oricum banuiesc ca nu foarte grav avand in vedere ca ti-a spus ca se vindeca cu ovule sau prin interventie aceea. ti-a dat tratament cu ovule sau ce urmeaza sa faci?
bafta multa si astept vesti de la tine in legatura cu evolutia posterad.

de curiozitate: ce inseamna tot rezultatul acela? ti l-a "tradus" si in cuvinte mai simple?

Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2007-12-12 23:14:33)

#79 2007-12-14 01:05:27

briella
New member
Inregistrat: 2007-10-28

A ramas sa mai iau o cutie de ovule sau cca o saptamana, oriqm menstra tb sa inceapa pe 18 asa ca am sa urmez tratamentul pana atunci ( tot cu ovule macmiror ca si pana acum), appo spalaturile le fac cu ceaiuri de galbenele si de pelin, poate iti sunt de ajutor si tie.

In legatura cu pata rosie, rana mea a fost destul de maricica si ma gandesc k poate a ramas ceva ce nu a putut sa ia in timpul interventiei, dar doctora mi'a spus sa nu ma sperii deci incerc sa....sa nu ma sperii tongue.

In cuvinte mai simple, era grav daca era vorba despre displazie CIN III, atunci ar fi fost suspecte celulele de cancer...sau asa am inteles, nu am insistat asupra aspectului pentru ca nu era cazul smile.

Dupa sarbatori o sa urmeze o colposcopie de control si eventual ink o mica interventie cum spuneam si mai sus, cu bila, dak nu se vindeca cu tratament. Pana atunci mai e..hmmm...anul nou big_smile

#80 2007-12-15 00:23:33

Lavinia_tia
Sr. member

am auzit si eu de ceai de galbenele si pelin, doar ca nu as putea face, pe mine irigatorul ma stresa ca naiba. dupa 3 zile simteam de parca mi-l bagam direct in carne. ma durea ingrozitor (il introduceam in aceleasi conditii/pozitii) si aveam impresia ca ceva era inflamat pe acolo (in nebuneala mea aveam impresia ca nu mai are loc de col... asa simteam eu). asa ca tratament cu ovule mai lung de 6 zile nu cred ca am rezistat, noroc ca mai exista si ovule care nu necesita spalaturi interne

numai bine si sa ne tii la curent cu evolutia ta.

#81 2007-12-17 15:26:54

Lavinia_tia
Sr. member

am si eu o rugaminte: fetele care ati facut testul HPV la Cantcauzino, ii puteti spune si mie pretul?
am intrat degeaba pe site-ul lor, nu il gasesc, iar la telefon cred ca am sunat de 10 ori si ba nu stie nimeni, ba sun la laborator unde nu raspunde nimeni.

multumesc.

Publicitate

loading...

#82 2008-01-24 12:35:26

Lavinia_tia
Sr. member

Briella cum te mai simti? Ai mai facut interventia cu bila?

#83 2008-01-24 12:36:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

vine tarziu raspunsul meu dar la cantacuzino testul e 4 milioane dar incep recoltarea dupa 1 feb cica dar nici ei nu sunt foarte siguri

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#84 2008-01-24 13:04:45

Lavinia_tia
Sr. member

stiu... am sunat si eu la ei mai acum cateva saptamani.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.