homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mic bazar-133

#2509 2010-02-25 18:27:03

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: mic bazar

raluk de unde esti m-ar interesa si pe mine absorbantele.

#2510 2010-02-25 18:36:36

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

#2511 2010-02-25 20:27:00

persifona
Vizitator

love_t a scris:

camysh a scris:

love_t nu stiu ce a vazut ea si ce nu
poate nu a apucat sa citeasca in urma, nu stiu

Primul post in care m-a jignit, de pe pagina 83 a stat acolo o noapte intreaga.
a doua zi de dimineata Persifona a postat pe acel topic... un mesaj ingrosat nu cred ca trece cu vederea.

Eu vad asta ca pe o greseala a voastra pe care as vrea sa o remediati prin ridicarea warn-ului pe care l-am primit pe nedrept.

Love_t, am ridicat problema sanctionarii dupa ce am vazut mesajele voastre. Ca nu am impartit atunci warnuri asta nu inseamna ca nu v-ati aruncat posturi acide si nu schimba cu nimic situatia, un warn e la fel daca-l dam eu sau camysh sau mai stiu eu cine. Te-am rugat sa incetezi si nu ai facut-o.

Va rog sa anuntati un moderator si tu si pink_martini daca mai aveti si alte probleme de discutat, pt ca avem colt de certareti pe care-l puteti folosi pentru a va rezolva neintelegerile odata pentru totdeauna si sa terminam si cu circul de la subiectul asta.

love_t a scris:

camysh a scris:

love_t nu conteaza cine a inceput sau nu. ati jignit amandoua, ati fost sanctionate amandoua

shine, ma fac nu ti-am citit mesajul...

Cum sa nu conteze? Ce care a jignit trebuia sanctionata de la inceput si nu se mai ajungea aici. Punct!

Tu ai inceput discutia cand te-ai luat de ce a postat ea, desi nu ti se adresa. Oricum, asta este mai putin relevant, faptul ca ea ti-a raspuns va face responsabile in egala masura.

#2512 2010-02-25 21:37:13

Raluk_
Hero member

fetele am uitat sa va zic...la 1 pachet de absorbante aveti si testul...de ex daca vreti 3 pachete(50 lei) aveti 3 teste

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2513 2010-02-25 22:24:04

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Ce test ? Sunt eu luda si n-am vazut sau n-ai scris ?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#2514 2010-02-25 22:24:51

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

scria in siteul ala de pe pagina din urma...eu acolo am vazut.

#2515 2010-02-25 22:27:33

Raluk_
Hero member

de test scrie mai jos...
uite aici http://ladyanion.ro/gama_Lady_ANION.html

#2516 2010-02-25 22:40:03

brunettik
New member
De la: aleea cu trandafiri
Inregistrat: 2008-08-11

ti-am trimis un mail raluk_. wink ma intereseaza si pe mine absorbantele

#2517 2010-02-25 22:50:24

Raluk_
Hero member

ti-am si raspuns la email si ti-am dat add pe mess

#2518 2010-02-25 23:22:05

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Am de vanzare produse cosmetice de la Capra Nera si Deesse: cosmetice cu ingrediente naturale (pentru fata, corp, par etc., gama destul de mare), produse pentru curatenie (lavete foarte bune, prosoape super fine si absorbante, halate etc.), cateva textile din materiale ecologice si cateva suplimente alimentare. Produsele nu le gasiti in magazine, doar prin reprezentanti. Preturile nu sunt mici, dar nici exagerat de mari. Pentru detalii, imi puteti scrie pe mail.

E bine asa, Raluk?  big_smile

Ultima oara a fost editat de schumiholic (2010-02-25 23:22:46)

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#2519 2010-02-25 23:30:27

Raluk_
Hero member

e super asa...acum stiu si eu cu ce se mananca...pe site nu pot intra si de asta...
sper sa nu te superi puss

#2520 2010-02-25 23:31:43

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Nu, cum sa ma supar...

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#2521 2010-02-25 23:38:53

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Am inteles Raluk.. O sa te caut cand o sa am bani si n-o sa mai am pe ce sa-i dau big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#2522 2010-02-26 09:01:13

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

ShineOfBlood a scris:

Ba l-a incalcat. smile Am si spus in raportul ala cum si ce a incalcat.

Asaaaa... am gasit postul meu,care are acelasi text ca si raportul:

12. Postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi este interzisa. Cei care incalca aceasta regula vor primi ban permanent fara a fi atentionati anterior, iar topicul sau postul in cauza va fi sters de catre moderatori.

Cer banarea permanenta a lui extra. De cand este pe forum,face propaganda religioasa iar lucrul asta este interzis dpdv legal SI incalca drepturi fundamentale ale omului (respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti este impusa prin lege).

(Pactul internaţional privitor la drepturile civile şi politice prin art. 19 alin. (3) stabileşte că exerciţiul libertăţii de exprimare presupune ?ndatoriri şi responsabilităţi speciale şi că pot exista anumite restricţii. Includem aici limitele ce se impun pentru respectarea drepturilor sau a reputaţiei altora, asigurarea siguranţei naţionale, ordinii publice, sănătăţii sau moralei publice. Acelaşi Pact stabileşte prin art. 20 că legile trebuie să interzică: propaganda ?n favoarea razboiului, apelarea la ura naţională, rasială sau religioasă care constituie o incitare la discriminare, ostilitate, violenţă. De aici rezultă că existenţa unor limite ?n acest domeniu este consacrată, pentru a se pre?nt?mpina abuzul ?n exerciţiul libertăţii de exprimare.)

Shine, desi nu cred ca e cazul sa ne explicam deciziile, iti dau un citat din Constitutia Romaniei. Care, pana una alta, primeaza in fata tuturor tratatelor europene.

ART. 30 CONSTITUTIA ROMANIEI
Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a g?ndurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare ?n public, sunt inviolabile. Cenzura de orice fel este interzisa!

Si cu acest post, gata cu offtopicul. Cine va mai posta offtopic, va lua warn, fara alte discutii.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2523 2010-02-26 13:54:08

Raluk_
Hero member

blackberry ti-am trimis email smile

#2524 2010-02-26 19:57:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

ARTICOLUL 20
(1) Dispoziţiile constituţionale privind drepturile şi libertăţile cetăţenilor vor fi interpretate şi aplicate ?n concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care Rom?nia este parte.

(2) Dacă există neconcordanţe ?ntre pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care Rom?nia este parte, şi legile interne, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului ?n care Constituţia sau legile interne conţin dispoziţii mai favorabile.

Tot din constitutia Romaniei. Si in cazul asta e favorabil pentru majoritatea un ban macar care sa atraga atentia. Ma rog, acum nu are sens, ca dupa ce a primit un warn pe tema asta a scris numai la Credeti in Dumnezeu, deci nu mai deranjeaza, dar ziceam asa, in principiu.

Si acum ontopic: Intereseaza pe cineva carti de pregatire pt CAE? Am 2, una pt gramatica si una pt vocabular, 50 lei fiecare, titlurile cand mi le trimite mama lol

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-02-26 20:24:05)

#2525 2010-02-26 20:18:21

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Si acum ontopic: Intereseaza pe cineva carti de pregatire pt CAE? Am 2, una pt gramatica si una pt vocabular, 5 lei fiecare, titlurile cand mi le trimite mama lol

5 lei?!

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#2526 2010-02-26 20:23:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

50 lei, scuze

#2527 2010-02-26 22:21:31

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

PillBlast a scris:

ARTICOLUL 20

(2) Dacă există neconcordanţe ?ntre pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care Rom?nia este parte, şi legile interne, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului ?n care Constituţia sau legile interne conţin dispoziţii mai favorabile.

Cu asta mi-ai dat dreptate. Si cu asta am incheiat orice discutie pe tema asta.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.