homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mic bazar-135

#2547 2010-03-01 12:10:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: mic bazar

Da, e o intreaga teorie a conspiratiei aici  hmm

Femeia a vrut sa cumpere mai multe produse, in valoare de cateva milioane bune... era normal sa dea feedback-uri pt fiecare in parte, nu?  lol

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- … age=2&

Ultima oara a fost editat de love_t (2010-03-01 12:10:30)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2548 2010-03-01 12:11:42

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu are ea produsele ...face comanda si le vine cumparatorului prin posta
dropshipping

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-03-01 12:12:31)

#2549 2010-03-01 12:14:18

sunshine16
Banat
Site

Modalitati de livrare si plata
LIVRARE

* - predare personala in Bucuresti
    * - Romania: Cost 10 RON

Pai si ce legatura are asta cu feedback-ul?

#2550 2010-03-01 12:24:52

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Love, cred ca a inteles lumea avertismentul.Care vor totusi sa se riste treaba lor....Nu va mai certati, nu se merita, acusi vine camish si da warn-uri.Bv ca ai avut rabdare sa ti demonstrezi spusele,insa oameni neseriosi se gasesc la tot pasul din pacate.

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#2551 2010-03-01 12:30:28

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

putea sa spuna ca nu ii place produsul poate sa il returneze si sa primeasca banii?
Nu te doare gura,mana sa ii spui asta ...nu inteleg oamenii care pun feedback si nici macar nu cumpara produsul...oleaca ca voi aici.

Publicitate

loading...

#2552 2010-03-01 12:32:53

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Calificativele Sabinezei la adresa lui pinkmartini vad ca au fost anulate. Cred ca s-a intamplat ceva acolo...

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#2553 2010-03-01 13:15:38

sunshine16
Banat
Site

dya20 a scris:

Love, cred ca a inteles lumea avertismentul.Care vor totusi sa se riste treaba lor....Nu va mai certati, nu se merita, acusi vine camish si da warn-uri.Bv ca ai avut rabdare sa ti demonstrezi spusele,insa oameni neseriosi se gasesc la tot pasul din pacate.

Macar cineva a inteles  tummenupp

#2554 2010-03-01 15:04:22

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Love te rog sa incetezi. Nu are nici un rost circul pe care il faci aici. Pana la urma nu te obliga nimeni sa cumperi de la ea.

Si in plus mi se pare foarte ciudat ca acele feed-back-uri au aparut dupa ce te-ai luat tu de ea aici.

Urmatorul offtopic aici are warn.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2555 2010-03-01 15:10:11

sunshine16
Banat
Site

spranceana  Nu vrei cumva sa insinuezi ca eu am fost in spatele acestei povesti?

I-am propus lui Pink, aici pe forum sa cumpar orice bijuterie de la ea, sa ii demonstrez ca e fake si nu e din argint.
Asa ca te rog frumos, mai usor cu acuzatiile.

Nu fac niciun circ! am postat ce am avut de postat, nu am voie sau cum? Ma vezi ca ma cert cu cineva?

#2556 2010-03-01 15:12:41

sunshine16
Banat
Site

si eu m-am luat de ea pe 23 februarie, feedback-urile sunt date pe 22, asa ca data viitoare fii mai atenta!

#2557 2010-03-01 15:16:01

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

andreea_andy2 a scris:

Love te rog sa incetezi. Nu are nici un rost circul pe care il faci aici. Pana la urma nu te obliga nimeni sa cumperi de la ea.

Si in plus mi se pare foarte ciudat ca acele feed-back-uri au aparut dupa ce te-ai luat tu de ea aici.

Bai deja e ridicol ce se intampla aici. Eu nu am mai intrat de cateva zile si cand intru vad o intreaga discutie lansata ca de obicei de love-t care vorbeste fara sa stie datele problemei.
Cu Sabineza am avut colaborare. A cumparat de la mine o bratara, mi-a lasat calificativ pozitiv si dupa doua zile imi zice ca sa ii dau banii inapoi pentur ca a vazut aceleasi bijuterii mai ieftine la alti useri. Am refuzat si a inceput sa ma ameninte ca daca nu ii dau banii inapoi va licita de la mine doar ca sa imi lase calificative negative si sa imi saboteze "afacerea"
Si asa a si facut ... a licitat la 4 produse si s-a dus sa lase negative. Se poate vedea ca a licitat si in aceeasi zi a si lasat calificativele negatice . Ori eu lucrez numai pe comanda care dureaza 2-3 saptamani
calificativele au fost suspendate de care echipa okazii. ro pentru ca le-am explicat situatia si le-am aratat mail-urile cu amenintarile ei.
Deci calificativele acelea au fost anulate de catre echipa okazii.ro

Stiu ca ai spus ca urmatorul cu offtopic la lua warn dar s-a ajus muuult prea departe. Nu mai vorbiti daca habar nu aveti. Dar asa e romanul .. in orice tara ar locui , tot moare de grija altuia
Nici nu stit cate persoane de genul asta sunt pe okazii - cumparatori care lasa calificative din razbunare.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2558 2010-03-01 15:23:26

sunshine16
Banat
Site

Ok, vreau sa cumpar o bratara de la tine.

#2559 2010-03-01 15:24:42

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Deci, love_t ai warn pentru off-topic. Fiind al doilea warn in decurs de trei luni, ai ban o zi.

Gata. E topic de bazar. Daca nu vindeti sau nu cumparati nimic, sau nu aveti intentia de a cumpara ceva, nu aveti de ce sa postati aici.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2560 2010-03-01 15:25:05

pink_martini
Hero member
Site

love_t a scris:

Ok, vreau sa cumpar o bratara de la tine.

OF  Doamne . Tu nu intelegi ca pentru mine nu existi ... ce sa cumperi de la mine ?!?!?
Gaseste-ti alta ocupatie ... serios

Eu abandonez topicul ... puteti discuta ce doriti si cat doriti

#2561 2010-03-01 15:39:29

loveee
Banat
Inregistrat: 2010-03-01

andreea_andy2 a scris:

Deci, love_t ai warn pentru off-topic. Fiind al doilea warn in decurs de trei luni, ai ban o zi.

Gata. E topic de bazar. Daca nu vindeti sau nu cumparati nimic, sau nu aveti intentia de a cumpara ceva, nu aveti de ce sa postati aici.

Auzi, tu stii macar ca inseamna ala off topic???????????

E MIC BAZAR! Se vorbeste despre obiectele care se vand aici, unde vezi tu off topic??????????

Pink, cu asta ai dovedit ca iti e frica si sti ff bine ce vinzi!

#2562 2010-03-01 15:55:59

loveee
Banat
Inregistrat: 2010-03-01

pink_martini a scris:

andreea_andy2 a scris:

Bai deja e ridicol ce se intampla aici. Eu nu am mai intrat de cateva zile si cand intru vad o intreaga discutie lansata ca de obicei de love-t care vorbeste fara sa stie datele problemei.
Cu Sabineza am avut colaborare. A cumparat de la mine o bratara, mi-a lasat calificativ pozitiv si dupa doua zile imi zice ca sa ii dau banii inapoi pentur ca a vazut aceleasi bijuterii mai ieftine la alti useri. Am refuzat si a inceput sa ma ameninte ca daca nu ii dau banii inapoi va licita de la mine doar ca sa imi lase calificative negative si sa imi saboteze "afacerea"
Si asa a si facut ... a licitat la 4 produse si s-a dus sa lase negative. Se poate vedea ca a licitat si in aceeasi zi a si lasat calificativele negatice . Ori eu lucrez numai pe comanda care dureaza 2-3 saptamani
calificativele au fost suspendate de care echipa okazii. ro pentru ca le-am explicat situatia si le-am aratat mail-urile cu amenintarile ei.
Deci calificativele acelea au fost anulate de catre echipa okazii.ro

Stiu ca ai spus ca urmatorul cu offtopic la lua warn dar s-a ajus muuult prea departe. Nu mai vorbiti daca habar nu aveti. Dar asa e romanul .. in orice tara ar locui , tot moare de grija altuia
Nici nu stit cate persoane de genul asta sunt pe okazii - cumparatori care lasa calificative din razbunare.

Singura a spus ca nu eu i-am lasat calificativele alea, asa ca data viitoare, draga Andy... tine-ti scenariile de filme politiste pt tine.

#2563 2010-03-01 16:32:07

pink_martini
Hero member
Site

loveee a scris:

andreea_andy2 a scris:

Auzi, tu stii macar ca inseamna ala off topic???????????

E MIC BAZAR! Se vorbeste despre obiectele care se vand aici, unde vezi tu off topic??????????

Pink, cu asta ai dovedit ca iti e frica si sti ff bine ce vinzi!

nu am dovedit ca mi-e frica. Dar te consider penibila, situatia asta mi se pare penibila si mi se pare si mai penibil sa iti demonstrez tie, neica nimeni, anumite lucrurri despre bijuteriile mele, avand in vedere ca nu am nici o legatura cu tine.
Eu zic sa folosesti perioada asta in care ai fost banata sa te relaxezi si sa iti vezi de viata ta si ce te preocupa direct proportional.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-01 16:32:34)

#2564 2010-03-01 16:40:42

camysh
Moderator

pink_martini ai si tu ban 1 zi pt jignire

#2565 2010-03-01 19:49:53

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

www.ladyanion.ro

Absorbantele sunt asa:
ciclu de noapte, cate 8 buc in fiecare pachet
ciclu de zi mai abundent, cate 10 absorbante in fiecare pachet
zilnice pentru tanga, cate 20 absorbante in fiecare pachet
zilnice pentru slip normal, cate 30 absorbante in fiecare pachet

1 pachet=17.5 lei
3 pachete=50 lei

La fiecare pachet de absorbante achizitionat primesti si testul care consta in:

Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate
Se distribuie in fiecare pachet cu absorbante. Este un instrument simplu si eficient pentru determinarea starii de sanatate.
Este compus din cardul cu culori de control, bagheta cu vata pentru recoltarea de secretie vaginala si cardul cu reactiv pentru determinarea sanatatii.
Dupa depunerea secretiei vaginale pe reactivul cardului se asteapta cca. 30 de secunde dupa care se compara culoarea reactivului cu culorile cardului de control.
Este un sistem de evaluare simplu si eficient.

Pt intrebari,nelamuriri nu ezitati sa le adresati la adresele de email:
    scumpica_1_5@yahoo.com       sau      raluca_labontu@yahoo.com

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.