|
Nu esti logat.
Mic bazar-16#286 2008-01-10 12:45:23
Re: mic bazarmp4, 1 G, baterie din litiu si ieftin. bunaaaaaa oferta Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-10 12:45:53) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #287 2008-01-10 12:49:24
Re: mic bazarstiu ca e buna, pe net am vazut de la 2 milioane in sus...strange... eu nu vreau sa ma imbogatesc de pe urma lui...de ce sa stea degeaba sa se puna praful pe el? Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-01-10 12:50:07) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #288 2008-01-10 12:50:49
Re: mic bazar
nicolle,da'mi te rog mai multe detalii despre el M'ar interesa tare de tot. Offline #289 2008-01-10 12:51:58
Re: mic bazarva dau detalii diseara cand ajung acasa, sa va scriu toate specificatiile tehnice de pe ambalaj. eu nici macar nu l-am scos din cutie, asa ca e "virgin".... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-01-10 12:52:26) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #290 2008-01-10 12:52:56
Re: mic bazaratunci te asteptam sa il dezvirginezi Offline Publicitateloading...
#291 2008-01-10 12:54:03
Re: mic bazarok...diseara cam dupa ora 18-19. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #292 2008-01-10 15:08:59
Re: mic bazar
vorbim pe mess. daca spui ca am mai vorbit inseamna ca trebuie sa te am in lista. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #293 2008-01-10 15:18:15
Re: mic bazarok. referitor la pret, persoana care mi l-a facut cadou il prinsese la o oferta, de aceea e mic pretul... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #294 2008-01-10 15:23:18
Re: mic bazarflrramona21,facem o licitatie ceva? Ca ne "batem" pe el Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-01-10 15:27:06) Offline #295 2008-01-10 15:29:00
Re: mic bazar facem. oricum eu nu ma pot hotari pana maine. trebuie sa imi calculez finantele. si poate ai mai multe sanse ... eu sunt la tm acuma si pana ajung la iasi dureaza. nu am mutatie pe timisoara ... asa ca poate fi vorba de un pachet doar daca vorbesc cu o prietena sa ... bla bla bla intelegi tu. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #296 2008-01-10 15:33:28
Re: mic bazarnu va bateti va rog! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #297 2008-01-10 15:35:51
Re: mic bazarpai si la mine dureaza,ca sunt din bucuresti Bani as avea,trebuie doar sa vad cat este de buna marca asta de mp4 player'e.O sa ma sfatuiesc cu iubi,dar in ptincipiu,este destul de ieftin,asta daca nu este o copie. Offline #298 2008-01-10 15:40:34
Re: mic bazarpai nu conteaza cat costa taxele postale. ca doar nu or fi o avere. doar ca la mine e problema ca nu am buletin de timisoara si nu pot primi pachete prin posta. dar las ca vedem noi cum facem. oricum pe mine m-ar interesa chiar pentru iubi asa ca nu ma pot sfatui cu el de marca si alea alea. ma pricep eu ceva asa ca stiu ce cumpar. daca o fi vreo copie nu stiu, dar merita. eu am dat in italia 25 de euro pentru un mp3 hyunday de 2 g. asa ca daca e adus din afara e posibil sa fie luat la oferta. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #299 2008-01-10 19:15:21
Re: mic bazarCum am promis, revin cu detaliile tehnice: aparatul functioneaza ca si Mp4 player, mp3 player, Digital Voice Recorder, Photo Browser, E-book reader, USB Flash Disk. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-01-10 19:15:47) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #300 2008-01-10 20:19:33
Re: mic bazareu iti dau raspunsul maine. trebuie sa imi calculez finantele in seara asta dar ma intereseaza si facem cum ai spus tu. prin posta cu ramburs sau iti trimit banii pe un card Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #301 2008-01-10 21:19:41
Re: mic bazarscumpa,o poza ceva,poti pune? sau un link.. Offline #302 2008-01-10 22:40:47
Re: mic bazarscuze, nu eram la pc... asa arata din ce am gasit poze pe net, desi asta o fi alt model ca e mai scump, dar arata exact la fel ca si design "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #303 2008-01-10 22:40:54
Re: mic bazarnu pot sa il iau pt ca nu am bani pana saptamana viitoare. daca nu il dai pana atunci, eu raman interesata. numa bine ca vine sf valentin curand Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #304 2008-01-10 22:42:49
Re: mic bazardraguta, eu nu ma grabesc nicaieri, ca daca nu-l vrea nimeni la mine ramane...si l-oi da pana la urma cadou mai departe Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-01-10 22:44:29) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|