|
Nu esti logat.
Mic bazar-18#324 2008-01-11 13:53:08
Re: mic bazarnici noi nu stim dar eu il vreau si il vrem toate. licitatie mare aici va rog sa nu stricati oferta Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #325 2008-01-11 13:55:29
Re: mic bazareu zic sa faca nicole biletele,si sa traga la sorti Ca altfel nu se poate.. Offline #326 2008-01-11 13:57:40
Re: mic bazardeci ii clar ca nu castig ca is mare ghinionista. oricum m-am hotarat si il vreau. numa bine pana ajunge primesc si eu banii de la mama. si asa nu o mai lungesc prea mult. si daca o sa castig eu licitatia atunci o sa fie mare bucurie pe iubi. cred ca nu as rezista sa i-l dau de sf valentin ... Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #327 2008-01-11 14:03:29
Re: mic bazarramona lucrezi la sentimente Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #328 2008-01-11 14:05:27
Re: mic bazar
asa e Offline Publicitateloading...
#329 2008-01-11 15:58:47
Re: mic bazarfetele, eu nu ma pot hotari...si eu as avea nevoie de banuti sapt viitoare, mi-ar prinde bine ca vine ziua mea pe si o sa am nevoie de ei. eu pot merge pe trasul la sorti daca sunteti toate de acord si aveti incredere in mine. daca ar fi la sentiment, ramona ar fi castigatoare ca deh...chestii de "corazon"... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #330 2008-01-11 16:09:36
Re: mic bazareu zic ca este corect sa tragi la sorti. Mergem pe incredere,sunt sigura ca si fetele sunt de acord Offline #331 2008-01-11 16:25:16
Re: mic bazarbun, deci daca am ok-ul de la toate, facem asa. garamteaza eu_vreau pentru mine ca sunt fata buna, ca ma cunoaste . (nu-i asa, ana?) Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-01-11 16:25:57) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #332 2008-01-11 17:30:01
Re: mic bazarpoti sa tragi la sorti. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #333 2008-01-11 21:01:09
Re: mic bazarbuna seara. exista service in bucuresti, in timisoara si in jud. constanta (tulcea). "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #334 2008-01-11 21:02:57
Re: mic bazarsi cand tragi la sorti? Offline #335 2008-01-11 21:03:31
Re: mic bazardeci ... intrebarea e ... cine il ia pana la urma? eu il vreau hotarat. asa va fi primul cadou pe care i-l fac si nu de alta dar adora cadourile scumpe. daca vrei sa vorbim da-mi un add pe mess flrramona (desi ai zis ca am mai vorbit noi 2 pe mess dar nu iti stiu id-ul) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #336 2008-01-11 21:07:13
Re: mic bazaravand in vedere ca il vrem hotarat 3 persoane..nicole o sa aleaga prin tragere la sorti,daca constiinta nu ii dicteaza altceva.Sunt sigura ca nu se va supara nimeni daca ea decide sa il dea uneia dintre noi in mod special Offline #337 2008-01-11 21:11:44
Re: mic bazaram scris mai sus ca poate sa traga la sorti. (daca la asta te refereai) dar nu vreau sa fiu negativista. cand fac asta pierd tot timpul Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-11 21:12:22) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #338 2008-01-11 21:14:29
Re: mic bazar
nu ma refeream la nimic Am raspuns la intrebarea ta :Cine il ia pana la urma:.Si mi'am spus parerea potrivit careia nu m'ar deranja daca nicole ar alege pe cineva fara sa traga la sorti Offline #339 2008-01-11 21:17:13
Re: mic bazarpai licitatie nu a fost...ca daca era va bateati la care da mai mult... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #340 2008-01-11 21:18:50
Re: mic bazarbai, mi s-a ars si puiul in cuptor cu agitatia asta... vi-l facturez in plus? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #341 2008-01-11 21:28:45
Re: mic bazaram tras la sorti. a iesit anka_lala, daca il mai vrea. imi pare rau fetili... ((( "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #342 2008-01-11 21:30:12
Re: mic bazarsa ii fie de bine,norocoasa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|