|
Nu esti logat.
Mic bazar-19#343 2008-01-11 21:32:52
Re: mic bazardintre voi toate, eu ies cel mai prost...ca ma mustra constiinta...oooofffff... as vrea sa fi avut unul pentru fiecare... Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-04-02 14:55:20) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #344 2008-01-11 21:36:56
Re: mic bazarpai de ce sa te mustre constiinta? Daca ai tras corect(si ai tras corect,ca esti fata de incredere..nu'i asa ana? ) ai facut tot ce depindea de tine..Mai departe a depins de ursitoarele care au venit la noi Stai linistita,e ok din partea tuturor..cel putin asa sper.Eu una,sunt impacata Offline #345 2008-01-11 21:41:53
Re: mic bazarpai daca nu vroiam sa decida sortii, alegeam eu pe una dintre voi, nu, ce rost are sa zic ca iesit cutare la sorti cand puteam sa zic ca am ales sa i-l dau lui cutare? ma mustra constiinta ca stiu ca il doreati toate...si nu pot sa va multumesc pe toate... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #346 2008-01-11 21:45:26
Re: mic bazarplang dar o felicit pe castigatoare Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #347 2008-01-11 21:49:30
Re: mic bazar
nu ma amari ti rooog... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#348 2008-01-11 22:13:51
nu te amarasc deloc. las ca ii iau o minge de fotbal. caut una din aia misto din piele naturala. poate gasesc pana vine el saptamana viitoare. o sa ma uit si la mp3 prin magazine, numa ca la noi is numa prostii. Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-11 22:14:12) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #349 2008-01-11 22:15:04
inseamna ca pot dormi linistita la noapte "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #350 2008-01-11 22:17:30
poti dormi linistita. acu rad cand vad cate pagini am umplut numai noi cu mp4 player-ul Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #351 2008-01-11 22:19:31
Re: mic bazarapoi de asta am zis sa n-o mai lungesc atata, ca parca ar fi fost cine stie ce chestie frate... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #352 2008-01-11 22:44:07
Re: mic bazarmi-am luat o bustiera de la tarafashion si mi-e mica(marimea s);o vand la pretul de pe site.predare personala in buc.http://www.tarafashion.ro/romana/rezultate2/ Offline #353 2008-01-12 10:46:55
este prima data cand castig ceva...ca si eu sunt f ghinionista de fel. ms mult si imi pare rau fetelor Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #354 2008-01-12 10:53:16
Re: mic bazara mai vazut-o careva pe lee pe aci?.... mi se termina de-al binelea rezerva de parfum.. Offline #355 2008-01-12 10:58:52
dar nu ti-o schimba daca vb cu ei? mami de minuni Offline #356 2008-01-12 12:32:54
Re: mic bazarba da. am vb cu ei si ai la ispozitite 10 zile sa o schimbi.am sunat si o donisoara pe care se pare k o deranjasem mi-a spus sa iau legatura prin mail.le mai scrisesem un mail dar nu raspunsesera, de aceea sunasem. in cele din urma mi-au raspuns la mail si mi-au zis sa revin marti cu un telefon.... deci o sa-mi expire termenul si nu am ce face cu ea Offline #357 2008-01-12 12:38:44
Re: mic bazarintelesesem ca sunt ok...ciudat...daca nu reusesti sa o dai cred ca poti bate cu pumnulk in masa si sa le spui ca le-ai dat mail, etc. daca e companie serioasa ar trebui sa lupte sa nu te piarda de client... mami de minuni Offline #358 2008-01-13 14:18:14
anka, ti-am lasat mesaj si pe mess, cand poti intra. o sa am nevoie de adresa ca sa trimit coletul. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #359 2008-01-13 19:55:23Re: mic bazarEu am de dat un telefon Samsung SGH E530, cumparat in iulie 2006. Ultima oara a fost editat de bliss (2008-01-13 19:56:07) Offline #360 2008-01-18 18:37:31#361 2008-01-18 19:47:56
Re: mic bazarimi cer mii de scuze...eu am tot intrat pe site dar abia de 2-3 zile am reusit sa intru pe asta nou "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|