homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iar candida?????

#1 2007-11-01 12:57:57

g!na
New member
Inregistrat: 2007-10-07

iar candida?????

Buna,fetelor.Poate mai stiti de mine.Am fost la ginecolog,si am fost diagnosticata cu candida pt prima data.Mi s-a dat tratament cu ovule Melcon(metronidazol,clotrimazol) si Tinizol 500.Am urmat tratamentul(10 ovule si tinizolul),tinizol a luat si prietenul meu.Dupa prima saptamana,deja eu nu mai aveam nici un simptom de candida,nici secretii,(nici pe deget,cand il introduceam in vagin,nu mai aveam nimic).Oricum am continuat tratamentul.Asta a fost pana acum vreo sapt jum.menstra mi s-a terminat duminica.Am inteles ca simptomele candidei se amplifica in special in timpul menstrei.E, la mine nu a fost nimic ciudat,totul a decurs ca si inainte sa am candida. Si marti seara(alaltaieri) m-am intalnit cu prietenul(dupa 2 sapt sad )si am avut contact sexual,in ciuda recomandarilor voastre,sa nu am contact in timpul tratamentului.Dar eu am avut contact sexual dupa o sapt jum dupa ce am terminat cu tratamentul,cand eu nu mai avem nimic.Prietenul meu nu a avut nici el nimic suspect,nici inainte sa ia Tinizol,nici dupa...Si acum ma trezesc cu o mica secretie alb-branzoasa,in cantitate mica,nu am prurit,nici roseata,mirosul nu este ca inainte sa incep tratamentul... Mi-a revenit candida??? Eu nu pot sa ma duc acum la doctor,ca nu am timp,am fff mult de invatat,si doctorul este in alta localitate,ca aici la mine in oras nu am deloc incredere....Ce fac? Ma gandeam sa folosesc in continuare ceaiul de galbenele.Mai iau un alt tratament?? Ce imi recomandati? Va rog mult.Multumesc

"Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea;
cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!"

#2 2007-11-01 13:03:00

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: iar candida?????

Cred ca era mai bine sa postezi in ac loc problema ta,sa nu mai deschizi alt topic pt acelasi subiect.Doar tu iti poti da seama dc a revenit sau nu,dar dc nu ai alte simptome eu zic ca nu.Tb sa iti faci o analiza sa vezi dc mai iese ceva.In ce nu ai incredere in medic sau in laborator de analize?

Mamica de 2 pui scumpi

#3 2007-11-01 13:07:05

g!na
New member

Pai cand m-am dus la doctor si m-a diagnosticat cu candida, nu mi-a facut nici o analiza.Dar era clar ca era candida.Din cate am citit eu despre candida indeplineam toate conditiile.Aveam o secretie detul de puternica atunci.Si laboratorul de analize il gasesc tot in orasul respectiv,ca la noi bate vantul...Mie imi e de doctorul de aici.Tin mult la igiena si la caracterul doctorului.Recomandari,ceva?

Ultima oara a fost editat de g!na (2007-11-01 13:09:14)

#4 2007-11-01 14:26:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

deci sa nteleg ca tot ce ai e o secretie umpic mai abundenta...asta nu e motiv sa te impacientezi...stai sa vezi daca mai apar si alte simtome...daca nu atunci inseamna ca n ai nimic...are miros deranjant?

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-11-01 17:32:39

g!na
New member

nu este deloc abundenta.e putin mai mult ca o secretie normala(cantitativ).mirosul nu mi se pare prea asemanator cu cel de dinainte sa incep tratamentul.Suspect este aspectul secretiei,-transparent-albicios(dar nu transparent ca o secretie normala),si in interiorul vaginului mici si putine grauncioare albe(daca le pot spune asa).Asa secretie aveam,dar in cantitate mai mare,cand m-am dus la doctor,si pe mine asta m-a alarmat.
mai vroiam sa va intreb inca ceva.doctora mi-a spus sa-mi fac niste analize la sange,sa vada daca trebuie sa-mi schimb ac.Ce analize trebuie?au o anumita denumire?

Publicitate

loading...

#6 2007-11-01 20:43:10

crys_ty_na
Platinum member

analizele uzuale...dar in special timpul de coagulare...dc n ai intrebat o ce analize trebuie sa faci?

#7 2007-11-01 23:13:35

g!na
New member

Pentru ca a fost pentru prima data cand mi s-a spus sa fac o analiza de genul,si din necunostinta de cauza am luat de bun tot ce mi-a spus,incercand sa asimilez toate informatiile pe care mi le spunea...Vorbea foarte repede,si incercam sa retin cate ceva din tot ce-mi spunea.Ca doctor nu mi-a placut,si de asta vreau sa o schimb...
Pe de alta parte,de astazi dupa amiaza,parca nu am mai avut secretiile alea.M-am spalat si cu ceai(cu degetul),si nu am mai avut secretii ca de dimineata si ieri.Poate imi trece...Sper:D
Si in ce constau analizele uzuale la sange?Ma gandesc ca,asa cum ac sunt defapt niste hormoni,ar trebui facute anumite analize ale sangelui,nu orice...Sau cand ma duc la spital sa intreb acolo,si ele sa stie ce sa-mi faca????

#8 2007-11-01 23:17:28

crys_ty_na
Platinum member

esential e timpul quick...pt ca anticonceptionalele pot crea probleme de coagulare daca esti predispusa la asa ceva...de asemenea trebuie investigat si ficatul...caci din nou...pot aparea probleme daca esti predispusa...iti va spune maine doctoressa exact ce analize trebuie sa faci...si cumparati maine niste biotics si ia l...

#9 2007-11-01 23:19:49

g!na
New member

biotics??? Mai multe detalii,te rog

#10 2007-11-01 23:22:17

crys_ty_na
Platinum member

sunt lactobacili (care sunt intalniti natural in flora ta vaginala)...si previn aparitia candidozei...daca simti ca te paste poti lua o cutie...preventiv...eu asa fac...cand am impresia c o sa ma procopsesc cu o candidoza (secretie mai abundenta...senzatii la urinat) iau cateva pastilute si imi trec senzatiile...poate e si in capul meu...dar pe mine ma ajuta tongue

#11 2007-11-02 11:38:10

ankas
Full member
Inregistrat: 2007-03-12

Candidoza trece de la sine? Am urmat tot felul de tratamente plus biotics, iaurt, bioclin si alte trat naturiste... Ce imi mai ramane de facut??? sad

Ultima oara a fost editat de ankas (2007-11-02 11:38:31)

#12 2007-11-02 11:41:54

crys_ty_na
Platinum member

sa faci un tratament medicamentos...si doar apoi cel naturist...iti spun eu din experienta ca doar cu cel naturist nu trece...

#13 2007-11-02 11:45:59

ankas
Full member

crys_ty_na a scris:

sa faci un tratament medicamentos...si doar apoi cel naturist...iti spun eu din experienta ca doar cu cel naturist nu trece...

ASA AM FACUT! sad

#14 2007-11-02 11:47:44

crys_ty_na
Platinum member

care trat l ai facut? si ce simtome mai ai? si pls nu striga la mine...cama doare capul tongue

#15 2007-11-02 11:53:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ankas ai warn. pe forum nu se tipa! ai citit de curand regulamentul?

mami de minuni hjarta

#16 2007-11-02 13:38:42

ankas
Full member

Am scris cu majuscule! Asta inseamna ca am tipat? O prostie... in fine...

Sa revin la oile mele... Am luat gynozol, flucovim, lomexin, crema si unguent, cervugid, orungal, tergynan, clotrimazol crema, flagyl ovule ... nu toate odata, ci pe rand, asociate cu tratamentul naturist, sau bioclin gel. Dupa tratament mai puneam si iaurt sau spalaturi cu galbenele sau ceai ginosept.

Am candida de cel putin un an si niciun medic nu mi-a prescris tratamentul corect pana acum, asa se pare.

Am auzit de antifungigrama, dar aici in oras la mine nu se face asa ceva.. sad

Ce mai ramane de facut?

Ultima oara a fost editat de ankas (2007-11-02 13:41:12)

#17 2007-11-02 13:42:01

crys_ty_na
Platinum member

ankas...megi si fa un test pt clamydia...ca prea multe tratamente si nici un rezultat...

#18 2007-11-02 13:44:59

ankas
Full member

crys_ty_na a scris:

ankas...megi si fa un test pt clamydia...ca prea multe tratamente si nici un rezultat...

Sunt aceleasi simptome ca si la candida? Eu am o secretie alba trasparenta cu miros usor sezizabil si... mancarimi...

La testele facute pana acum nu a aparut clamydia. Se face separat? Trebuie sa cer eu?

#19 2007-11-02 13:58:38

crys_ty_na
Platinum member

nu...de obicei chlamydia e asimtomatica...dar intretine candidoza...si mi e sa nu ai si de aia...si din cauza ei nu scapi de candidoza...fati si testul ala...si daca n ai cautam problema in alta parte...folosesti ob uri sau pantyuri?
si da...testul pt chlamydia se face separat...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-02 14:00:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.