|
Nu esti logat.
Iar candida?????-2#20 2007-11-02 14:01:02
Re: iar candida?????Fara ob-uri, igiena fff stricta si ...nimic.. Offline #21 2007-11-02 14:03:06
Re: iar candida?????fa ti si testul asta...si daca e negativ ne mai gandim unde poate fi buba...si cesa mai faci...ce simtome ai acum? happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-11-02 14:04:04
Re: iar candida?????
Exista scurgerea alba transparenta vascoasa si mancarimile... un disconfort total. Offline #23 2007-11-02 14:07:00
Re: iar candida?????ok...pai mai pune odata gynozol 400 + flucovim 150...fara spalaturi si da i si la iubit...calcati ude chilotii pe care i porti si prosoapele cu care te stergi in zona intima...doar chiloti din bumbac...si fa si testul ala intre timp... happy with him...inlove with him... Offline #24 2007-11-02 20:31:25
Re: iar candida?????... nu stiu ce am... m-am speriat... am foarte multa secretie... nu foarte vascoasa.... nu miroase urat... se usca si arata mai galbuie... ma gandeam ca poate e candida dar nu ma ustura... ma deranjeaza doar cantitatea asta mare de secretie... oricum nefireasca. Sa fie doar inceput de candida? ce sa spun... poate fi de la cauterizare, ceva scurgeri? poate din cauza ca de n-spe luni nu am mai facut dragoste? abia in 13 sunt programata sa mrg la doctor sa vada cum e cu vindecarea ranii in urma cauterizarii si sapt viitoare vine ciclul... Help iubesc+Camelia+Matei Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-02 20:52:35
Re: iar candida?????daca nu e ciudata n ai dcsa ti faci griji...si eu am avut o perioada cand era mai abundenta...fara nici un motiv aparent...si a trecut...eu zic sa nu te agiti...si sa vezi daca apar si alte simtome...daca nu e pur si simplu secretia ta... happy with him...inlove with him... Offline #26 2007-11-02 20:57:52
Re: iar candida?????multumesc cristina, dupa atatea medicamente imi doresc sa fie secretia mea. dar nu mai stiu ce e normal si ce nu. oare poate sa afecteze zona cauterizata? iubesc+Camelia+Matei Offline #27 2007-11-02 23:57:02
Re: iar candida?????buna sunt aurelia am 33 de aniam fost la ginecologie si miam facut testul papa nicolau si mia iesit colpita mixta am facut tratamentul si nimic tot aceleasi simtome la am ce sa fac mia dat doxicilina 1 la 12 0re atrican, stamicin ,meclou ovule ,pimafucin unguientsi femingin pliculetepentru irigati si nimis si sotul meu a facut tratamentul nu mai sti ce sa fac ma patimesc degeaba ca tot usturimi am un raspuns va rog daca puteti Offline #28 2007-11-03 14:16:24
Re: iar candida?????aurelia...pune 3 ovule de gynozol 400...ia si tu si sotul tau cate o pastiluta de flucovim 150...si folosete clotrimazol crema...la finalul acestui tratament pune si 3-4 zile iaurt...si ia o cutie de biotics...daca nici asa nu trece ar trebuifacut un test de chlamydia...sa vezi daca nu ai si asaceva...se face separat de cel de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #29 2007-11-03 14:26:25
Re: iar candida?????E posibil sa apara candida si de la ob-uri? Cand ma analizez ma sperii, cand ma compar ma linistesc! Offline #30 2007-11-03 14:27:58
Re: iar candida?????da...ob urile si panty urile favorizeaza aparitia candidozei... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|