|
Nu esti logat.
Pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuri-3
#39 2007-04-04 11:18:07
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurisalutare la toata lumea!si eu am inceput sa iau logest la indrumarea unui medic ginecolog .acum sunt la a doua folie.la prima nu am avut nici un fel de reactie adversa.nici macar una mica mica.la a doua folie pe la jumatate,am inceput sa am scurgeri de singe,mai maroniu,mai rosu,in cantitate variabile(cateva picaturi -->10 ml)/zi.se intimpla chestia asta de 7 zile.am cititi pe prospect ca pot exista singerari pina se obisnuieste organismul cu pilula....dar e normal sa fie chiar de 7 zile?eu ma ginedam ca 3-4 zile e suficient.menstrele pe care le am avut inainte de a lua logest erau abundente si se intindeau pe 4-5 zile.acum,de 2 luni dureaza mazim 4 zile si nu mai sunt asa de abundente.oare isi ia revansa organismul cu singererea asta extra menstruala? Offline #40 2007-04-04 11:20:17
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurieste spotting poate sa apara in primele 3 luni de ac.stai linistita nu este nimic grav:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2007-04-17 22:21:35
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuriBuna!!Am si eu o intrebare:iau de 4 luni yasmin la recomandarea medicului endocrinolog;inainte sa mi le recomande mi-am facut niste analize si aveam prolactina 346.3 (interval de referinta 64.0 - 395.0 / mUI/L ).Acum dupa 4 luni mi-a dat sa fac din nou analize sa vedem dc sunt modificari ceva si acum am prolactina 450.3 . E de rau?octora e in concediu si pana vine ea nu mai am rabdare ...ma tot intreb Offline #42 2007-04-19 14:25:22
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurisub anticonceptionale creste prolactina. nu e musai de rau, atita vreme cit scade dupa ce le intrerupi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2007-10-07 17:19:02
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuribuna fetelor... sunt mai mult decat noua pe forum si am nimerit la subiectul asta.. si nu pot sa spun decat ca la mine efectul asupra libidoului a fost exact invers de ceea ce de scrie la "studii".. eu de cand iau (sunt dupa prima folie) am simtit ca o iau razna din punctul asta de vedere .. am pofta tot timpul.. poate o sa spuneti ca exagerez dar asa e.. nici mie nu mi-a venit sa cred.. tocmai de-asta mi-a atras atentia subiectul asta pt ca eu eram ferm convinsa ca "pilula" creste libidoul.. nu citisem pana acum nimic legat de subiect.. Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-07 17:24:00
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuriOdata ce scapi de stresul sarcinii e si normal sa fii mai dornica, mai pofticoasa, zic eu. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #45 2007-11-06 19:42:38
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuriAm o problema maaaaaaaaaareeeeeeeeee!!!!!! Offline #46 2007-11-06 20:52:00
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuriJade...poti sa mergi sa faci acele teste pt a fi tu sigura...dar nu stiu cat te vor ajuta...trebuia sa stai macar 3 luni dupa ce le ai schimbat...pt ca aceea e perioada de acomodare...trebuia sa le dai o sansa pilulelor...dar sa sti ca poate fi si pe fond psihic... happy with him...inlove with him... Offline #47 2007-11-07 01:31:39
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuriMa indoiesc ca e pe fond psihic,intre mine si prietenul meu totul merge super,am un job usor,cu putine ore si fara stres iar in copilarie nu am avut drame sau probleme si faptul ca de indata ce renunt la ele corpul meu incepe sa reactioneze total diferit la stimuli imi da de inteles ca e clar ceva in neregula cu anticonceptionalele(si da am stat cel putin 3 luni cu pastilele doar iau de 2 ani si am incercar doar 3 tipuri).Acuma spre exemplu nu mai iau pilule de o luna si totul e diferit,eu si partenerul meu avem o viata sexuala normala si 80% din timp eu sunt cea care sare pe el pe cand inainte treceau 2-3 saptamani si eu nu simteam nevoia iar el saracu abia se incumeta sa zica ceva. Ultima oara a fost editat de Jade (2007-11-07 03:38:55) Offline #48 2007-11-07 07:50:23
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurieu cand am zis "pe fond psihic" ma refereamla ultimele 2 dati...deoarece se poate instala expectanta...in principiu analize hormonale trebuiesc facute...dar totul trebuie stabilit cu medicul tau...pt ca el e cel care te monitorizeaza si care va urma sa ti prescrie pilulele...din pacate nu stiu mai multe...am trecut si eu printr o situatie ca a ta...dar la inceputul administrarilor...si a durat cateva luni...dar intr un final lucrurile au revenit la normal... happy with him...inlove with him... Offline #49 2007-11-07 12:00:53
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuriJade, nu sunt de vina pastilele...libidoul fie creste de la inceput, fie scade de la inceput...povestea ta cu o saptamina super chef si apoi nimic nu exista(decit daca doar atit pot pastilele sa se lupte cu lipsa ta de chef a carei cauza trebuie sa o cauti si sa o combati)...a...si fie ca iti convine sau nu sa auzi asta, faptul ca te intelegi bine cu colegul de apartament(chiar foarte bine) nu inseamna musai ca esti si atrasa sexual de el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #50 2007-12-05 00:21:05
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurieu iau logest si n-am probleme... ma simt la fel de doritoare Offline #51 2007-12-05 08:26:28
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurideja ai postat ...in 3 locuri?!?!?!?!? Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-12-05 08:27:13) Offline #52 2007-12-05 09:07:22
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuripai daca nu e nimeni logat ..... cine sa-ti raspunda...eu ti-am raspuns intr-o parte. sterge posturile de aici. si te rog inca o data...citeste regulile forumului! Offline #53 2008-02-15 18:56:20
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuribuna fetelor!din experienta mea pot sa va spun ca anticonceptionalele afecteaza libidoul.am luat mycroginon 1 an si a fost groaznic din acest punct d vedere apoi la indicatiile med.am luat yasmine si aceeasi probema...apetitul meu sexual disparuse.am intrerupt anticonceptionalele si fol prezervativul.totul este normal acum dar vreau sa iau incontinuare anticonceptionale...c sa fac? Offline #54 2008-02-15 18:59:28
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurisa mergi la un medic de planning...sa ti recomande alte anticonceptionale...si sa incerci sa nu te autosugestionezi...daca acele nu ti au fost bune asta nu inseamana ca si cu urmatoarele va fi la fel... happy with him...inlove with him... Offline #55 2008-02-15 19:03:27
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamurimultumesc pt incurajare!sper sa pot rezolva cat mai repede proplema mea Offline #56 2008-02-15 19:04:09
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuricu placere si ti tinem pumnii happy with him...inlove with him... Offline #57 2008-02-15 19:06:55
Re: pb:anticonceptionale si libido...doctoressa, raspunsul tau ar lamuriesti o dragutza.am sa revin sa va povestesc c am facut:) Offline
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|