|
Nu esti logat.
Mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!-2#20 2007-11-05 19:55:42
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!da,evident.dar diagnosticul trebuie pus de un doctor si el sa iti prescrie tratament VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-11-05 19:58:18
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!Problema e urmatoarea.... Am facut numeroase tratamente pt candidoza vaginala si nu au dat niciun rezultat. E posibil sa fie candidoza intestinala si sa o intretina pe cea vaginala? LA ce medic ar trebui sa merg pentru a verifica daca am sau nu candidoza intestinala? Ultima oara a fost editat de ankas (2007-11-05 19:58:38) Offline #22 2007-11-05 21:26:31
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!mai bine fa ti tu un examen de chlamydia...sa vezi daca n ai de aia...si doar apoi gandestete la altele... happy with him...inlove with him... Offline #23 2007-11-05 21:40:24
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!Am facut! Nu este chlamydia! Ultima oara a fost editat de ankas (2007-11-05 21:41:33) Offline #24 2007-11-05 21:58:33
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!te cred...nu vreau sa te sperii...nu stiu daca candidoza intestinala o poate intretine pe cea vaginala sincer...dar imi amintesc ca doctoressa a intrebat o pe o fata care era in situatia ta daca testul hiv si l a facut...un alt factor care intretine candidoza...poate ar trebui sa ti faci vaccinul ala pt candidoza...s a scris pe forum despre el... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-07 15:14:17
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!Buna ziua, am revenit "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea." Offline #26 2007-11-07 15:15:59
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!
am uitat ceva....este vorba de reaparitia candidozei, mai severa de data asta, chiar daca nu m-am bucurat decat vreo 3 saptamani de lipsa ei "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea." Offline #27 2007-11-07 17:37:28
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!buna cred ca am si eu o problema tot cu candidoza asta(pe foaia de analiza scrie asa colpita bacteriana)deci cred ca depre asta e vb ca cam aceleasi simptome am si eu de manacrime in general si de fapt dcotora mi-a zis ca e o infectie dar am si mancarimi si mi-a dat sa iau ovule nu le-am gasit pe cele recomandate de ea si am luat alatele cred ca nu e nici o problema asta in fine.ce vreau eu sa va intreb e cum se folosesc aceste ovule cat trebuie introduse inauntru.si referitor la el ar trebui sa ia si el pastilele??? Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2007-11-07 17:37:57) Offline #28 2007-11-07 17:42:38Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!mihaela eu asa stiu,ca ar trebui si el tratat,iar in legatura cu administrarea lor daca nu ti-a spus doctorul sau farmacista uite-te in prospect,sau daca nu il mai ai,cauta pe net prospectul ca scrie acolo modul de administrare.bafta Offline #29 2007-11-07 17:46:06
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!daca e colpita bacteriana atunci nu e candida! colpita micotica ar fi fost candida...de ce ai mai fost la dr daca stii singura ce ai? ti s-a luat secretie? mami de minuni Offline #30 2007-11-07 20:03:46
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!pai am fost la doctor ca nu stiam ce am, da citind aici msj-ele mi-am dat seama ca aceleasi simptome am si eu si am zis ca asa ceva oi avea si eu nu stiu,si cu denumirile astea ale doctorilor nu prea stiu ce inseamna doar ma-m exprimat ca asa ceva cred ca am si eu.si am intrat odata si am postat un msj si am intrebat daca iau ovule fara a merge la doctor are ceva si cineva mi-a raspuns ca cum sa iau eu asa de capu meu fara specializare medicala.si sa dovedit ca asta am infectie. Offline #31 2007-11-07 20:23:34
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!ai infectie ok...mai sus ai spus ca ai fost la dr...deci ai fost sau nu? stii ce ai sau nu? dupa opinia unui medic sau a ta? mami de minuni Offline #32 2007-11-08 02:14:02
ce mai favorizeaza aparitia candidozei? exista un topic unde pot sa gasesc mai multe amanunte sau poate imi spune cineva.. :-S People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #33 2007-11-08 08:12:45
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!antibiotice.ac,lenjerie sintetica si stramta,ob-urile.absorbantele zilnice,igene incorecta...... cam atat imi aduc aminte acum . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-11-08 10:28:51
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!parca si stresul... Offline #35 2007-11-08 10:30:08
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!da si ala...... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-11-08 15:19:45
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!...si chiloteii tanga sunt o problema. Offline #37 2007-11-08 16:12:10
nu a avut nimeni aceasta schema de tratament? "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea." Offline #38 2007-11-08 17:19:49
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!Polidinul ala nu inteleg ce cauta in schema...da ma rog, macar nu face rau. In rest mi se pare ok schema(existau si variante mai scurte insa asta e la latitudinea medicului prescriptor) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|