|
Nu esti logat.
Mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!-3#39 2007-11-08 17:40:20
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!o fi si vreo anexita cronica? mami de minuni Offline #40 2007-11-08 17:43:03
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!si nu avem antibiotic???? si nici antiinflamator????....sincer nu se potriveste Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2007-11-08 17:51:07
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!mda...pt imunitate? ceva o fi vrut medicul ala sa faca...parca nu recomanda nimeni polidin doar asa...ca sa fie mami de minuni Offline #42 2007-11-09 09:31:12
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!Pai de polidin zicea ca pt imunitate este bun....cand m-am dus cu candidoza, acum a 2a oara, mai eram si racita pe deasupra, luasem Biseptol si am vrut sa ma consulte la plamani sa nu fie vreo problema....biseptol luasem asa de la mine ca nu aveam curaj sa iau altceva avand in vedere ca aparusera simptomele de candidoza.....si a prescris Polidin 2 fiole timp de 3 zile...de anexita nu a spus nimic, m-a atentionat sa vin la control dupa cele 10 zile de tratament ale mele si ale sotului, sa vada daca a disparut candida. In timpul asta vine si rezultatul la exudat ( i-am zis ca am facut si sex oral, fara prezervativ sotului, si el mie....) si vedem mai departe. cand s-a uitat in gura mea, nu a vazut nimic suspect de candidoza bucala, dar zicea ca trebuie exudat sa nu existe vreun microb ( nu am retinut numele ) care este foarte rezistent la tratament ( traieste undeva prin amigdale ) si nu poti scapa de el decat daca scoti amigdalele "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea." Offline #43 2007-11-09 10:36:11
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!streptococul beta hemolitic...doar ca nu are legatura cu sexul oral si nici cu sexul in general...si scapi de el si cu tratament cu moldamin nu doar cu operatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-09 11:20:19
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!da, posibil sa fie asta, dar eu nu imi amintesc numele:( oricum, sincer, am ceva emotii....mi-e frica sa nu apara nenorocita asta de candida dupa ce termin tratamentul...sunt proaspat casatorita ( august ) si e super neplacut...si eu si el suntem la prima relatie serioasa:) plus ca mi-am inceput viata sexuala cu el. Off, ghinion cu candida asta...m-a avertizat doctorita prima oara ( in oct la inceput ) ca e posibil sa reapara candida dar asa repede.....??? "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea." Offline #45 2007-11-10 12:24:23
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!La Femme, in cazul in care iti mai apare candidoza inccearca sa iei gynofort, si eu am avut mai mult timp si cu recidive , dar cu gynofort si mycosist 1 pastila inainte si una dupa aplicarea gynofortului mi-a trecut. si inainte sa pui gynofortul tb sa te speli in vagin . dar poate nu e cazul . casa de piatra si sa fiiti fericiti impreuna. Offline #46 2007-11-12 14:06:48
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!
Multumesc mult de urari. Daca mai apare candidoza, asa voi face. "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea." Offline #47 2007-11-16 17:06:23
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!buna de fapt pt mine nu chiar buna,as vrea sa stiu si eu niste raspunsuri va-m mai scris aici.as vrea sa stiu dupa ce am fost la doctor si mi-a descoperit ca cica as avea o infectie si o raceala mi-a dat sa iau niste pastile pe care le-am luat nu stiu ce imbunatatiri ar trebui sa se vada avand in vedere ca lucrez undeva afara in frig.in fine doctoara de curand mi-a dat sa iau ovule pe care le-am inceput de-o saptamana si mai am inca 5 le iau in continuare pana le termin iar problema mea este urmatoare dupa ce mi se termina ovulele dupa cate zile pot face sex?,si este normal sa urinez foarte des zic si eu o fi de la ele tineti cont ca kucrez in frig ?da vreau sa zic asa daca asa se manifesta si este normal sa ma doara ovarele si simt asa ceva ca si cum ar arde asa in mine nu stiu cum sa zic ca e.spuneti-mi si mi-e daca e efectu ovulelelor sau daca stiti despre ce e vb????astept raspunsuri plz Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2007-11-16 17:06:39) Offline #48 2007-11-16 17:09:48
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!cand a spus raceala banuiesc ca s a referit la o anexita...insa nu vad cum ar vrea ea s o trateze cu ovule...dar in fine...durerea e normala daca intradevar e vb de anexita...iar legat de urinarile dese...nu te si ustura cumva cand urinezi? de infecti nu stiu ce sa ti spun...nici macar tu nu sti cu cete confrunti... happy with him...inlove with him... Offline #49 2007-11-17 19:00:46
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!nu mai nu ai inteles prima oara mi-a gasit anexita si mi-a dat sa iau niste antibiotice dar se pare ca nu mi-a ajutata cu nimica,iar a doua oara cand ma-m dus mi-a gasit prin testu papanicolau si o infectie si mi-a dat sa iau ovulele si acum eu am intrebat daca e normal sa urinez asa des sa stiu daca e de la ovule sau nu. Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2007-11-17 19:00:52) Offline #50 2007-11-17 20:17:31
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!nu au treaba ovulele cu urinatul des...cand ai pomenit de urinat des m a dus cu gandul la o cistita si de aia te am intrebat daca te si ustura cand urinezi... happy with him...inlove with him... Offline #51 2007-11-18 10:50:37
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!nu ma ustura,se pare ca nu mi-a trecut anexita ca acum a inceput sa ma doara ovarele de simt ca mor si cred ca eu oricat asa lua pastilele nu osa imi treaca pt ca daca lucrez afara in frig nu cred sa isi faca efectu.am terminat antibioticu ala care mi la dat si de cateva zile au inceput durerile de ovare,mama mi-a zis sa iau niste supozitoare pe care le lua ea cand a avut asa ceva,o fi bn sa le iau si eu adica credeti ca imi cauzeaza cu ceva daca am luat antibioticele alea sau imi face bn ajutati-ma va rog mult?? Offline #52 2007-11-18 11:08:49
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!si spuneti-mi va rog e bun indometacin si cum se ia asta trebuie sa-l iau Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2007-11-18 11:09:19) Offline #53 2007-11-18 11:19:44
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!mihaela si eu am luat indometacin supozitoare. mie mi a facut bine. il bagi seara inainte de culcare.mai bine intrebi la farmacie. eu pe prospect citisem ceva de doza unica.adik un supozitor seara sau ceva de genul asta. dar ca sa fii sigura mai bine intrebi la farmacie. tin sa precizez ca indometacinul e f bun si pt durerile menstruale. Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-11-18 11:20:08) Offline #54 2007-11-18 14:09:40
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!dar din pacate indometacinul nu va rezolva problema ci va ameliora doar durerile...va trebui sa te intorci la medic pt un alt tratament...caci o anexita lasata netratata duce la complicatii destul de urate... happy with him...inlove with him... Offline #55 2007-11-18 17:55:52
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!pai e bun sau nu spuneti-mi si mi-e sa inteleg Offline #56 2007-11-18 23:54:27
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!e bun in sensul ca probabil nu te va mai durea...dar el nu trateaza anexita...deci ea tot va ramane... happy with him...inlove with him... Offline #57 2008-01-04 15:49:51
Re: mi-a reaparut candidoza dupa nici o luna!!!!!Buna fetelor...am si eu Candida...din pacate...E destul de veche..si abia acum am mers la medic...mi-a dat tratament...Flucoric(150 mg-in doza unica-care de altfel i-a fost recomandata si partenerului), Lomexin 600( 2 ovule-cate unul la 3 zile) si Flamexin pastile..(in nr de 10) Am inceput ieri dimineata tratmentul...am luat doza unica de Flucoric si prima pastiluta de Flamexin....si urma k seara sa-mi pun si ovulul...insa...in cursul zilei am avut contacte sexuale.....stiu ca nu trebuia dar s-a intamplat:(...asa ca m-am gandit sa ma astept sa treaca cateva zile pana sa-mi pun primul ovul....Oare am facut bine?Are ceva daca nu le-am administrat pe toate kiar in aceeasi zi...?Are vreo legatura actul sexual ce a avut loc inainte de ovul?Sa mai astept pana sa introduc si ovulul?Daca da, cat???Si inca ceva...daca partenerul era infectat si el...si am avut contact sexual la 5 ore dupa inceperea tratamentului..e vreun risc sa fi fost afectat efectul acestuia?Mentionez k isi luase si el Flucoricul...cu vreo2-3 ore inainte de contactul cu pricina...desi nu cred k e relevant..va rog mult raspundeti-mi....Doctoressa...astept sa-mi spui tu o parere...te rog mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|