|
Nu esti logat.
Logest-29#533 2009-01-03 23:03:26
Re: Logestdeci ai avut sangerare dupa postinor si acum a venit menstra? da, poti sa incepi Offline #534 2009-01-03 23:04:08
Re: LogestBuna fetelor am si eu o mika prob...citesc forumu asta d cv timp si as dori cv pareri...Eu iau anticonceptionale Logest e prima luna adik prima tableta si in ziua d craciun am baut suc d grepfuit si am inteles k afecteaza puterea pastilelor in ziua aceea am fat dragoste dar ne-am protejat insa peste 3 zile am faqt neprotejat dar pastilele le-am luat la acceiasi ora ...qare este riscu sa raman gravida????ast rasp... Curcubeul isi lasa urma pe cer, dragostea pe inima. In dragoste ca si in alte cazuri trebuie sa stii cand sa iesi. Iubeste cat poti, nu cand poti.... Offline #535 2009-01-03 23:16:16
Re: Logestdaca ai baut numai un pahar nu e pb, ideea e sa nu bei mult: si azi, si maine, si poimaine... Offline #536 2009-01-04 12:29:27
Re: Logestam baut foarte putin adik o gura sa zic...nu mult...deci nu e nici un risc nuh???ms frumos mai lin...azi am ultima pastila si intru in pauza,sper sa nu am probleme,multumesc orikum de raspuns! Curcubeul isi lasa urma pe cer, dragostea pe inima. In dragoste ca si in alte cazuri trebuie sa stii cand sa iesi. Iubeste cat poti, nu cand poti.... Offline #537 2009-01-04 13:44:45
Re: Logestnu afecteaza gura aia de suc de grapefruit...trebuie o cantitate mai mare ca sa scada efectul stai linistita. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#538 2009-01-04 14:57:45
Re: LogestM-ati mai linistit ms frumos!!! Curcubeul isi lasa urma pe cer, dragostea pe inima. In dragoste ca si in alte cazuri trebuie sa stii cand sa iesi. Iubeste cat poti, nu cand poti.... Offline #540 2009-01-05 20:52:20
Re: Logestvreau sa te intreb si eu ceva..iau ac logest din octombrie...si luna asta am uitat sa iau o pastila...De obicei le luam la 10 seara..si mi'am amintit de ea a doua zi la 11..stiu ca nu trebuia luata...da' am luat'o fara sa imi dau seama..se poate intampla ceva? Offline #541 2009-01-05 21:15:37
Re: LogestNu se intampla nimic, stai linistita Numa' sa te protejezi suplimentar 7 zile... Offline #543 2009-01-07 22:15:25
Re: Logestbuna...nush daca mai tineti minte...in 21 dec trebuiqa sa imi vina menstruatia....insa a intarziat...a venit doar in 28 dec....acum iau pt prima data anticonceptionale ( logest) , deci in 28 seara am luat prima pastila....problema e ca, daca la inceput a intarziat ciclul, acum nu se mai opreste...deja sunt 10 zile aproape de cand vine....se poate sa fie de la anticonceptionale...mi-e cam frica sincer...oare sa imi fac programare?...mi-a spus cineva sa mai astept cateva zile....ce sa fac???... U won't know how nice it can be unless u try it.... Offline #544 2009-01-07 22:17:41
Re: LogestCantiatea e aceeasi ca la mesntra? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #545 2009-01-08 18:05:27
Re: Logestbuna...nu e aceeasi cantitate ci doar o sangerare usoara...insa acest "spotting" va dura toata luna sau doar un timp....fiindca eu si prietenul meu nu am avut contact sexual de teama sa nu se produca o sangerare mai puternica...in plus e putin cam neplacut fiindca e vizibil o sangerare....si sincer imi e nush cum....oare pot avea contact sexual fara sa existe vreo probl, daca am aceasta sangerare?....multumesc pt rraspunsul de dinainyte:) U won't know how nice it can be unless u try it.... Offline #546 2009-01-08 18:08:17
Re: Logestinseamna ca e spotting si se poate sa tina toata luna sau doar cateva zile, depinde de organismul tau Offline #547 2009-01-09 09:15:11
Re: LogestSustin ceea ce a spus lady. Poti avea contact sexual daca nu va deranjeaza acea mica sangerare, insa riscul de infectii este mai mare deoarece acea cantitatea de sange ofera un mediu propice pentru dezvoltarea microbilor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #548 2009-01-09 21:25:27
Re: Logestbuna seara.am tot citit pe aici cum se administreaza logest dar vreau sa fiu si eu sigura ca le iau bine.Le am luat la o ora dupa ce mia venit menstra,le iau in fiecare seara la aceasi ora,nu am luat antibiotice,sunatoare sau gref,numai ca eu le inghit cu apa minerala.e vro problema ?ca am avut la fel menstruatia ca pana acum aceleasi dureri cantitate la fel atatea zile si in rest nici un efect secundar de la antic.ma gandeam ca nu sia facut efectul. Offline #549 2009-01-09 22:18:07
Re: Logestnu e nici o problema, poti sa inghiti cu ce vrei tu Offline #550 2009-01-13 19:14:53
Re: Logestbuna!...deja sunt 2 sapt de cand tot am spottingul acela...asa ca am fost la medic...mi-a spus ca asa reactioneaza unele femei la logest...si mi-a recomandat sa mai merg la o consultatie dupa urmatorul ciclu...probl este ca eu si prietenul meu nu am mai avut contact sexual de vreo 3 sapt si precum vad perioada de "abstinenta" se va prelungi pana dupa urm ciclu...asta daca spottingul nu continua si luna viitoare...ma gandeam ca poate am putea sa avem contact dupa 18 ian cand urmeaza perioada de 7 zile de pauza(asta daca se opreste spottingul atunci) ...oare e mai periculos atunci?...chiar si asa...daca partenerul foloseste prezervativ, riscul de infectii e tot asa de ridicat?.. U won't know how nice it can be unless u try it.... Offline #551 2009-01-13 19:19:51
Re: Logestdeci cand esti la spotting nu e risc de sarcina e doar neplacut pt partenerri... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|