homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest-40

#742 2009-10-18 23:33:34

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Logest

cat va tine spottingul depinde doar de organismul tau, se poate sa te tina cateva zile, dar si mai mult
usturimea e mai degraba din cauza unei infectii, cel mai bine ar fi sa faci un control

#743 2009-11-05 16:56:58

Alyna_00
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-01

Buna fetelor!

Va rog ajutati-ma  cu un sfat, nu stiu ce sa fac ...Iau Logest de ceva vreme, totul e ok, dar de luni a trebuit sa incep tratamentul cu antibiotic, Augmentin, pt ca am o infectie la ureche.
Luam Logestul ca de obicei la 9 seara, iar Augmentinul la 12 noaptea + 12 ziua.
In dimineata asta, eu si prietenul meu, am uitat pur si simplu sa avem grija, si acum ma tem sa nu raman insarcinata... sad
Am uterul infantil dar sincer nu inteleg ce inseamna asta, am citit diverse pareri pe net si fetele povesteau cum au ramas insarcinate chiar daca aveau uter infantil.
Mama mea la fel a avut uterul, si doar dupa o interventie chirurgicala de marire, m-a putut avea.
Doctorita mea de familie mi-a zis ca nu e nici o prob, daca iau la interval de minim 2 ore logestul fata de antibiotic, dar nu stiu daca conteaza ordinea, pt ca eu am luat logestul primul,apoi augmentinul.
Stiu ca doamna doctor de pe acest forum m-a sfatuit sa am grija si sa folosesc protectie suplimentara , ceea ce nu am facut astazi.
Va rog mult, spuneti-mi ce sa fac?
Sa iau pastila de a doua zi? (nici nu sunt in Romania, si e f dificil sa o obtin, si f scump).
Astept raspunsul vostru, poate doamna doctor va avea timp sa se uite peste mesajul meu.
Multumesc mult,
Alina

Ultima oara a fost editat de Alyna_00 (2009-11-05 16:58:00)

#744 2009-11-05 17:09:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu as lua pastila de a doua zi... mai asteapta pareri

#745 2009-11-05 17:41:31

Alyna_00
New member

Aici in Dublin e f ciudat sistemul, trebuie mai intai sa merg la un doctor, sa ma programeze pt consultatie (dureaza enorm programarile), sa ii platesc o taxa destul de mare, apoi pe baza unei retete sa imi cumpar pastila de a doua zi, iarasi la un pret f piperat.
Nu stiu, nu ma pricep, ma tot gandesc daca antibioticul mi-a anulat efectul Logestului.
Va rog ajutati-ma.

#746 2009-11-05 18:13:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sigur nu poate sa-ti spuna nimeni, dar e posibil ca antibioticul sa scada efectul AC

Publicitate

loading...

#747 2009-11-05 18:26:51

Alyna_00
New member

Inteleg, dar totusi e bine sa iau pastila de a 2-a zi, luand in considerare ca iau anticonceptionalele zilnic plus uterul meu infantil?
Oricum astazi nu am de unde sa o iau, culmea e inchis, si nu imi permit sa platesc taxa de 100euro pt o consultatie inutila. sad

#748 2009-11-05 18:40:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Parerea mea este casanse de sarcina exista. Ai uterul infantil. Nu si ovarele. Daca ovarele sunt mature, poti ovula. Parerea mea este sa iei pastila de a doua zi.

O sa ii las si link doctoressei. Poate iti va raspunde si dansa in timp util.

Fericita mamica de Aida Maria!

#749 2009-11-05 18:52:07

Alyna_00
New member

Multumesc Andreea.
Astept si raspunsul doamnei doctor.
Oricum astazi nu am de unde sa iau pastila,maine doar. sad
Am intrebat-o pe doctorita de familie dar nu stie ce sa imi zica.
Daca iau pastila de a doua zi nu e doza prea mare de hormoni, pe langa anticonceptionalele mele?banuiesc ca alta cale nu e decat sa risc...
Off.... astept raspunsul, va multumesc.

#750 2009-11-05 18:58:57

andreea_andy2
Moderator

Este intr-adevar o doza mare de hormoni si exista posibilitatea sa-ti dai organismul peste cap. Insa, mult mai mult te-ar afecta un avort. Si fizic si psihic.

#751 2009-11-05 19:28:34

Alyna_00
New member

In nici un caz nu vreau sa ajung la avort, nu sunt genul care ar face asa ceva.
Multumesc Andreea pt ajutor.

#752 2009-11-05 19:32:09

andreea_andy2
Moderator

Cu placere.

#753 2009-11-05 19:35:49

Bebelushass
New member
Inregistrat: 2009-11-04

si pt mine e prima data ...cu aniconceptionale tot d acelasi   fel mie mi sa  zis   ca de la prima pastiluta sunt protejata.....mai nou cred k  am o scurgere de  culoarea menstrei...ciudat nu ?

#754 2009-11-05 23:34:13

Alyna_00
New member

Sper ca doamna doctorita sa aiba timp sa imi raspunda, scuzele mele pt ca sunt atat de insistenta, maine dimineata sa stiu ce am de facut,daca merg la o clinica de aici pt asa zisul consult ca sa obtin reteta sau e ok, si nu trebuie sa iau pastila.
Merci mult!

#755 2009-11-06 09:51:25

andreea_andy2
Moderator

Bebelushass a scris:

si pt mine e prima data ...cu aniconceptionale tot d acelasi   fel mie mi sa  zis   ca de la prima pastiluta sunt protejata.....mai nou cred k  am o scurgere de  culoarea menstrei...ciudat nu ?

Daca e prima folie, e normal sa apara spottingul, asta pana se obisnuieste organismul cu anticonceptionalele.

#756 2009-11-07 12:01:28

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

Alyna_00 a scris:

Buna fetelor!

Va rog ajutati-ma  cu un sfat, nu stiu ce sa fac ...Iau Logest de ceva vreme, totul e ok, dar de luni a trebuit sa incep tratamentul cu antibiotic, Augmentin, pt ca am o infectie la ureche.
Luam Logestul ca de obicei la 9 seara, iar Augmentinul la 12 noaptea + 12 ziua.
In dimineata asta, eu si prietenul meu, am uitat pur si simplu sa avem grija, si acum ma tem sa nu raman insarcinata... sad
Am uterul infantil dar sincer nu inteleg ce inseamna asta, am citit diverse pareri pe net si fetele povesteau cum au ramas insarcinate chiar daca aveau uter infantil.
Mama mea la fel a avut uterul, si doar dupa o interventie chirurgicala de marire, m-a putut avea.
Doctorita mea de familie mi-a zis ca nu e nici o prob, daca iau la interval de minim 2 ore logestul fata de antibiotic, dar nu stiu daca conteaza ordinea, pt ca eu am luat logestul primul,apoi augmentinul.
Stiu ca doamna doctor de pe acest forum m-a sfatuit sa am grija si sa folosesc protectie suplimentara , ceea ce nu am facut astazi.
Va rog mult, spuneti-mi ce sa fac?
Sa iau pastila de a doua zi? (nici nu sunt in Romania, si e f dificil sa o obtin, si f scump).
Astept raspunsul vostru, poate doamna doctor va avea timp sa se uite peste mesajul meu.
Multumesc mult,
Alina

sincer ma gindesc ca ar fi bine daca si in Romania ar fi acelasi sistem, asta ar mai responsabiliza populatia fata de respectarea regulilor.
Augmentin cam scade efectul contraceptivelor...deci sincer eu as cam recomanda pastila de a 2a zi daca la protectie ati uitat sa aveti grija...
cum depinde si de cind iei contraceptive...daca iei de 2-3 ani, cred ca poti sa nu folosesti pastila de a 2a zi...daca iei insa de citeva luni...
e o doza mare de hormoni in pastila de a 2 a zi, intr-adevar, insa nu chiar asa de mare incit sa nu iei, daca chair e nevoie...
cum bine zici, ai si varianta sa astepti sperind ca nu s-a intimplat nimic(caci nu e obligatoriu sa se intimple...)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#757 2009-11-28 15:34:05

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

fetelor, astazi este prima zi de menstra, si diseara voi incepe prima folie d AC... folosesc Logest...

am o nelamurire... daca doamne fereste nu sunt cele potrivite, apar acele reactii adverse gen migrene, depresii, spotting? daca nu sunt cele mai potrivite, efectul lor ca si contraceptiv scade? sau doar in cazul in care intra in contact cu sunatoare, grefe, antibiotice?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#758 2009-11-28 15:35:30

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca nu sunt potrivite...pot sa apara reactii adverse...insa protejata vei fi...dak le iei corect smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#759 2009-11-28 15:36:44

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

a si apropo, cu tine am vb aseara... mi-a venit in sfarsit... am scapat de stres, nervi etc... si mai ales ca l-am tot stresat si pe prietenul meu...l-am adus la disperare...

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#760 2009-11-28 15:44:53

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ai vazut? tongue ma bucur k ai scapat de-un stres...si a scapat si prietenul tau lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.