homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PUTIN SUPI!! HELP ME!!

#1 2007-11-02 22:22:25

VIP
New member
Inregistrat: 2007-01-24

PUTIN SUPI!! HELP ME!!

Vreau sa slabesc, nu repede, dar vreau.Am 1.61, 70 kg va rog sa imi scrieti si mie daca ati reusit sa slabiti cum ati reusit si cum reusea-ti sa rezistati tentatiilor din jur inclusiv al somnului de dimineata cand se presupune ca ar trebuii sa fac sport.Astept mesajele voastre...Multumesc

#2 2007-11-02 22:26:01

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!

eu am inceput acum sa mananc doar 3 mese pe zi, fara nimic intre. fac sport in fiecare zi, doar daca sunt f obosita mai trag chiului (daca se intampla sa dorm tongue)
in rest ce sa iti zic, cat se poate fara dulciuri si fara grasimi pe cat posibil. si nici paine f multa wink mec sau alt fast food nu mai mult de o data pe luna tongue la 1.61 si 70 de kg ai ceva de dat jos, asa k iti recomand sa nu te apuci de vreun regim strict, trebuie sa iti gasesti o dieta echilibrata, practic sa iti schimbi stilul de viata un pic smile eu lucrez intens la asta winkbig_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-11-02 22:40:26

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Eu acum tin un regim atkins.....il tin de 5 zile si deja nu mai stau blugii pe mine. E un regim in 4 faze....in prima si a doua faza slabesti cel mai mult....dupa aia in celelalte 2 introduci carbohidratii treptat......si nu mai slabesti chiar asa mult....mai mult te mentii. O prietena de-a mea l-a tinut asta vara si arata demential acum. Si nici greu nu e....ideea e ca poti papa oricat din alimentele permise, nu o felie de sunca cu o cafea dimineata, un mar la pranz etc. + k eu si colega mea nu avem timp de sport mai deloc......muncim in fiecare zi+ weekend+facultate
Daca te intereseaza il postez maine pe forum.

Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-11-02 22:41:10)

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#4 2007-11-02 22:57:03

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

sport mult smile si grija cu grasimile ...si o sa poti

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#5 2007-11-02 23:09:49

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

da mitzili big_smile asteptam big_smile

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2007-11-02 23:14:58

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

da da...ar fi o idee buna sa postezi regimul...chiar sunt curioasa sa vad daca fac fata...de fapt tot ce vreau eu e sa am un stil de viata echilibrat, dar nu prea reusesc...mananc enorm de mult si in timp se simte sad in plus, nici nu ma odihnesc prea bine...doar ca imi trebuie un impuls, si nu prea il gasesc grater

Nothing happens without a reason...

#7 2007-11-02 23:15:58

mitzili
Hero member

Da fetele maine il pun

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#8 2007-11-03 01:46:56

skumpi
Vizitator

nu prea am treaba cu slabitu..mai degraba cu ingrasastu...
sg sfat care pot sa`l dau e acela de a se consuma cat mai multe fructe si lichide si f mult sport...fara exercitii nu reusiti nik..va infometati pe degeaba !

#9 2007-11-03 09:10:39

deadrose
Banat

oana_ a scris:

da mitzili big_smile asteptam big_smile

tie de ce iti trebuie oana_? sa nu te aud k zici iar k esti grasa k vin peste tine si te bat tongue

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2007-11-03 10:03:31

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

fara suparare mie astea mi se par figuri ... pers astea stiu ca arata bine si numa tot o zis ca vai cat is de grase ca sa li se zica ca nui asa ...am si eu o prietena deasta si cand zice "vai asai ca mam ingrasat" ii zic da asai ... ca mam saturat sai zic ca arata bine tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#11 2007-11-03 10:37:31

mitzili
Hero member

gata fetelor cum v-am promis, postez regimul pe care-l tin eu.

Din alimentele permise eu mananc ce-mi place si chiar nu rabd de foame. Sg lucru de care mi-e pofta e cola....

http://i147.photobucket.com/albums/r317/yoyolici/regim.jpg

#12 2007-11-03 11:04:47

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pare usor de tinut, dar eu nu pot sa renunt la guma de mestecat sad sad

Just like a tattoo
I'll always have you...

#13 2007-11-03 11:05:42

mitzili
Hero member

pai eu meste orbit fara zahar......nici eu nu pot renunta la guma de mestecat. Dar daca nu are zahar.....iar carbohidrati nici atat....

#14 2007-11-03 11:09:20

mitzili
Hero member

Pe mine pt celulita nici o dieta nu m-a ajutat.......decat sport (dans) si masaj cu crema in fiecare seara dupa dush. Si s-a redus considerabil....

#15 2007-11-03 12:39:10

andrutza
Vizitator

Eu am slabit fara sport smile deci nu fac nici unf el de sport si am slabit de la 54 de kg la 49, nu am mai mancat dulciuri cine stie ce si incerc sa nu mananc carne f multa. Sucuri nu beau, decat f rar, iar cand ma apuca pofta de dulce nu ma abtin mananc o cioco ceva, dar cred ca depojde si de metabolismul fiecareia, unele dintre noi ard grasimile mai bine altele nu.....si sunt bucuroasa ca nu mai am nici celulita deloc, inainte aveam putin pe coapsa, acum ca am slabit nu se mai vede. smile vreau si eu sa ma apuc de fitness sa-mi mai tonifiez corpul, dar depinde de prietena mea, parca nu as merge singura. E important sa vezi ce functioneaza la tine, daca poti manca mai multe si faci si sport si vezi ca incepi sa slabesti atunci continua cu sportul, daca nu faci sport si incerci sa mananci mai santos si sa elimini cateva alimente din regimul tau, atunci ai grija la alimentatie....

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-11-03 12:40:53)

#16 2007-11-03 12:57:16

mitzili
Hero member

Andra123 a scris:

ce tare e regimul,ai voie aproape orice lol....sunt curioasa daca functioneaza.

La mine deja a inceput sa dea roade.....si sunt in a 6-a zi si am slabit 2, 5 kg. Deja am o pereche de blgi care nu mai stau cum stateau pe mine

#17 2007-11-03 13:30:51

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

dida a scris:

fara suparare mie astea mi se par figuri ... pers astea stiu ca arata bine si numa tot o zis ca vai cat is de grase ca sa li se zica ca nui asa ...am si eu o prietena deasta si cand zice "vai asai ca mam ingrasat" ii zic da asai ... ca mam saturat sai zic ca arata bine tongue

puteti crede ce vreti dar eu stiu mai bine.nicio problema nu o sa mai zic nimic despre asta.

expect the worst , hope for the best!

#18 2007-11-03 13:34:51

deadrose
Banat

http://paginamea.ele.ro/CRISTIAN-POPESC … DZScu.html
niste exerciti pentru acasa big_smile sunt f eficiente, mie mi se vad muschii conturati pe fund si se mai vad si pe burta un pic. sper sa pot sa tin si regim sa dau suncile jos big_smile

#19 2007-11-03 14:01:17

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

eu nu vad care e problema daca oana_ vrea sa slabeasca sincer acu big_smile ii dau dreptate. ea stie cel mai bine, si in plus ...intotdeauna va fi loc pentru mai bine wink

deadrose a scris:

http://paginamea.ele.ro/CRISTIAN-POPESCU-articles_--DZScu.html
niste exerciti pentru acasa big_smile sunt f eficiente, mie mi se vad muschii conturati pe fund si se mai vad si pe burta un pic. sper sa pot sa tin si regim sa dau suncile jos big_smile

subscriu. sunt cele mai bune exercitii pe care le-am facut pana acum... si am facut destule big_smile

Ultima oara a fost editat de girly (2007-11-03 15:56:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.