homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PUTIN SUPI!! HELP ME!!-2

#20 2007-11-03 15:30:37

andrutza
Vizitator

Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!

oana_ a scris:

dida a scris:

fara suparare mie astea mi se par figuri ... pers astea stiu ca arata bine si numa tot o zis ca vai cat is de grase ca sa li se zica ca nui asa ...am si eu o prietena deasta si cand zice "vai asai ca mam ingrasat" ii zic da asai ... ca mam saturat sai zic ca arata bine tongue

puteti crede ce vreti dar eu stiu mai bine.nicio problema nu o sa mai zic nimic despre asta.

da nici eu nu inteleg pana la urma care e pb ca zice ca e grasa etc....nu cred ca spune asta sa i se zica ca arata bine, cred ca e capabila si ea sa-si dea seama daca arata bine sau nu si nu cred ca are nevoie de complimentele celor de pe forum pana la urma smile

#21 2007-11-03 17:02:22

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

si pe regim parca am citit ca in primele zile se produce o slabire mai brusca.dar mitzili ar trebui sa ne soui si ce inaltime&kilograme aveai inainte sa te apuci ca sa ne facem o parere!iar ultimul lucru de la Atentie..ce inseamna?ca daca am mancat ceva nepermis..tin dieta cu 8 zile mai mult decat ar fi fost normal?

#22 2007-11-03 17:30:25

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu inteleg ca, daca mananci ceva nepermis, e ca si cum ai fi tinut dieta 8 zile degeaba. probabil se stopeaza efectul de slabire si organismul reactioneaza iar la dieta abia dupa 8 zile big_smile asa o fi?

Just like a tattoo
I'll always have you...

#23 2007-11-03 18:02:36

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

andrutza a scris:

oana_ a scris:

dida a scris:

fara suparare mie astea mi se par figuri ... pers astea stiu ca arata bine si numa tot o zis ca vai cat is de grase ca sa li se zica ca nui asa ...am si eu o prietena deasta si cand zice "vai asai ca mam ingrasat" ii zic da asai ... ca mam saturat sai zic ca arata bine tongue

puteti crede ce vreti dar eu stiu mai bine.nicio problema nu o sa mai zic nimic despre asta.

da nici eu nu inteleg pana la urma care e pb ca zice ca e grasa etc....nu cred ca spune asta sa i se zica ca arata bine, cred ca e capabila si ea sa-si dea seama daca arata bine sau nu si nu cred ca are nevoie de complimentele celor de pe forum pana la urma smile

asa e andrutza.si girly are dreptate.

expect the worst , hope for the best!

#24 2007-11-03 18:46:40

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

mitzili a scris:

gata fetelor cum v-am promis, postez regimul pe care-l tin eu.

Din alimentele permise eu mananc ce-mi place si chiar nu rabd de foame. Sg lucru de care mi-e pofta e cola....

Chiar interesant. Daca as manca asa cred ca mai degraba m-as ingrasa.

Nelamurire: la strict interzise intra si lactatele (lapte, iaurt, kefir)? Pe astea nu le vad niciunde (doar telemea, cascaval si smantana). Dupa "sucuri (indulcite sau..." ce mai scrie?

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-11-03 18:55:20)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#25 2007-11-03 18:51:17

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

eu nu inteleg ce treaba are guma de mestecat. de ce e interzisa? mai ales daca e fara zahar. si nici eu nu inteleg daca branza, lapte, iaurt sunt permise.

Ultima oara a fost editat de Sammy (2007-11-03 18:52:21)

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#26 2007-11-03 19:46:53

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Sunt permise doar branza telemea si cascavalul.....fara iaurt, lapte.

Vdaiana din cate ma mai citit eu pe net despre atkins......trebuie sa consumi numai proteine, fara carbo ca sa arzi mai mute grasimi. asta e idee.

V-am zis la mine deja se vad roade..... si am dat jos 2,5 kg in 6 zile.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#27 2007-11-03 19:59:07

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

si ai voie sa papi si seara sau pana in ora 6?

Avem 1 an si 5 lunite

#28 2007-11-03 20:00:46

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu nu prea inteleg cum poti slabi daca mananci mezeluri,grasimi....mi se pare ciudat

expect the worst , hope for the best!

#29 2007-11-03 20:40:10

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

probabil ca poti sa slabesti, pt ca nu mananci carbohidrati, deci privezi organismul de ceva... merita incercat. si, logic, nu mananci in cantitati industriale, nu?!

Just like a tattoo
I'll always have you...

#30 2007-11-03 20:46:15

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Aha, mersi, am inteles.
mitzili, bravo si la cat mai multe kg in minus (cate vrei tu) smile sa ne tii la curent, ok?

Mereu am fost de parere ca e foarte complicat cu regimurile de slabire. Conteaza foarte mult metabolismul fiecaruia, stilul alimentar obisnuit, afectiuni de care eventual sufera, cate kg are de slabit si in cat timp s-a acumulat surplusul.
Concret pe scurt vreau sa povestesc faza cu dieta de 13 zile (dieta daneza) pe care am tinut-o impreuna cu colega mea de birou, dupa ce am vazut ce fain a slabit o alta colega. Ea obisnuita sa manance oricand si oricat pofteste, regimul pur si simplu a daramat-o, prea putina mancare, carne numai de vita, asa ca dupa 2 saptamani s-a trezit cu ameteli, fara energie si nu se simtea bine. Eu din contra, aveam impresia ca mananc prea mult la o masa si nu eram obisnuita cu atata carne. La amandoua ne lipseau enorm de mult ciorbele si laptele. Ea vroia sa slabeasca putin vreo 2-4 kg cat sa n-o mai stanga pantalonii ca sa zic asa, eu oricat numai sa slabesc. Rezultat dezamagitor in ambele cazuri, nici nu mai merita comentat. Deci gasirea unei diete de slabire personalizate este o chestie destul de grea.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#31 2007-11-03 22:40:54

mitzili
Hero member

Da ai voie....eu am si un program mai dezordonat si mai pap si dupa ora 6.
Eliminand carbohidratii slabesti: paine, paste, ducliuri, orice facut din faina alba, fara pic de zahar de aia nu e voie nici fructe. Apoi toate astea se introduc in cantitati mici, treptat., pt k altfel ar fi fost doar un regim din ala bomboa in care slabesti imediat si duapa ia pui dublu inapoi

Vdaiana eu am sindrom de ovare polichistice si asta da si obezitate. Si cand am desc lucrul asta doct mi-a dat un regim. Nush de unde am gasit ambitia sa-l tin....probabil imi doream atat de mult s ama fac bine si sa pot avea si eu bebei candva.., Mancam orice cantarit. Un regim  cu 1000 de calorii pe zi. Dar destul de strict, adica fix 5 mese pe zi (3 principale si 2 gustari) si toata mancarea cantarita de ex:la o masa: 150 de gr de mancare de legume (ciorbitza) , 75gr carne+150 gr salata. La fel cu alimente permise si interzise.
Si credeti-ma fetelor k ma felicit k m-am tinut de el, cel putin 6 luni cu strictetze, dupa aia am inceput sa introduc treptat un pic de ciocolata, un pic de paste etc. iar din kg pe care le-am dat atunci....cam 12 doar vreo 2-3 am pus inapoi......in 2 ani. Acum mi s-a pus mie pata k mai vreau cateva kg jos, dar regimul ala nu mai pot sa-l mai tin

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#32 2007-11-03 22:52:00

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

am citit pe undeva ca se pune in calcul si reactia chimica dintre alimente, acolo, in organism; probabil se bazeaza si pe asta; si un rol f important il are metabolismul fiecareia; la acelasi regim pot fi rezultate diferite la pers diferite, ba chiar la aceeasi persoana, in functie de o multime de alti factori;

#33 2007-11-04 03:00:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Am sa incerc si eu sa ma tin de dieta asta....daca slabesc vreo 3-4 kg ma declar multumita. big_smile Bine ca nah...nici 5-6 n-ar fi rau (mai mult nu cred...ca nu mai am de unde rotfl2 ). Sper sa reusesc...eu am un mod de viata destul de dezordonat...adica ma trezec pe la vreo 12... vreo ora 2 nu pot sa mananc nimic....in schimb noaptea m-apuca o foameee...avand in vedere ca stau treaza pana pe la vreo 3-4 dimineata va dati seama ca nu are cum ca ultima masa sa fie la 6. In multe zile mananc o singura data pe zi putin...dar atunci e pe la 11 noaptea...ceea ce nu e chiar bine... sad Si de la 42kg cat aveam anul trecut am ajuns la 48 (stiu ca pentru unele poate parea extrem de putin...dar sunt micuta de inaltime, vreo 1,62...si..am oasele suuuper usoare...eu la 45kg am burtica...iar acum am si colacei si fundul cam mare...si fiind mica de inaltime se vede aiurea tare...).
sper sa mearga... mai greu cu apa...ca sunt obisnuita sa beau suc...apa plata nu suport... grater Mancarea ca mancarea....dar apa ma omoara...sunt in stare sa mor de sete cu sticla de apa plata langa mine ca nu-mi vine sa beau...mi se pare ca are gust aiurea daca n-are un pic de acid. neutral

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#34 2007-11-04 13:13:00

mitzili
Hero member

pai daca nu suporti apa plata incearca cu ceai indulcit cu zaharina. Eu mi-am luat ieri ceai verde. E bun la gust pe langa faptul k e ffff bun pt o gramada de chestii printre care si pt diete pt k ajuta digestia. Si eu ma cam saturasem de apa,, ca eram obisnuita cam in fiecare zi sau o data la 2 zile cu cola......da acum mi-am luat la jobi un litru de ceai verde. Mai schimb gustu un pic

#35 2007-11-04 14:14:49

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

tae bo mult:D si slabesti si faci muschi si tot ce vrei
mmm..ceai verde mitzili=p~

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#36 2007-11-05 08:07:29

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cred ca ma bag si eu ca la cat o sa ma ingras in urmatoarele luni...

#37 2007-11-05 08:53:31

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

hrana noastra contine in medie 3 substante organice:

glucidele (carbo) , lipidele (grasimile) si proteinele

glucidele au rol energetic, prin urmare, cu cat mananci mai multe fainoase si zaharuri, te ingrasi. in schimb daca mamanci doar proteine si lipide, dupa 1-2 zile, ficatul secreta niste celule numite CETONE (care oxideaza grasimile din tesuturi), si incepe procesul de CETOZA (neavand corpul glucide, foloseste grasimea stocata in corp pentru a consuma energie). daca , corpul primeste o oricat de mica sursa de glucide (o guma, alcool etc), ficatul nu mai produce acele cetone si tot ce ai mancat in acea zi, fie lipide sau zaharuri, se depun.

parerea mea, sincera, este ca nu as recomanda dieta deoarece imediat se pun kilogramele la loc...am dat jos 9, am pus 12 la loc... neutral

cuc.

#38 2007-11-06 12:40:09

VIP
New member
Inregistrat: 2007-01-24

sa inteleg ca nu conteaza cum le manac important e sa manac doar ce e permis nu conteaza ora sau ordinea?Multumesc pentru raspunsuri.SI EU MUNCESC SI FACULTATE SI CASA....TIMP DE SPORT MAI PUTIN

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.