|
Nu esti logat.
PUTIN SUPI!! HELP ME!!-4#58 2007-11-15 11:02:06
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!trimite-mi si mie south beach te rog....pe mail. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #59 2007-11-15 11:15:13
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!si cate kg ai slabit, mitzili? o tii cam de 3 saptamani, nu? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #60 2007-11-15 11:17:21
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!am slabit cam 4, 5 kg pana acum You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #61 2007-11-15 12:04:24
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!
ce id ai? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #62 2007-11-15 12:24:34
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!senzatie2002 You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-15 13:18:13
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!ti-am trimis 2 mailuri...ti-am scris in primul cum se face N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #64 2007-11-15 13:21:10
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!da am vazut You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #65 2007-11-15 13:24:12
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!nu ai pentru ce N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #66 2007-11-15 13:28:01
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!iubitaaaaaa am primit doar al doilea mail : dieta continuare. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #67 2007-11-15 13:31:37
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!gata...am trimis N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #68 2007-11-15 14:03:13
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!ai primit? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #69 2007-11-15 14:20:33
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!da draguta. mersi You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #70 2007-11-15 14:23:01
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!narcisa as vrea si eu dieta, te rog Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-04-02 14:57:01) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #71 2007-11-15 14:28:02
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!fetele dragi....sa stiti ca pilates si tae bo merg de minune Offline #72 2007-11-15 14:30:08
cu draga inima as face...mai ales tae bo mi-as dori....insa spinarea mea dublu curbata sub forma de scolioza+cifoza nu-mi permite miscari prea ... emancipate io dupa 5 minute de dat cu mopul nu mai pot de spate... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #73 2007-11-15 14:30:50
gata...ti-am scris in primul mail cum se face N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #74 2007-11-15 14:32:46
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!multumesc, verific acum Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-11-15 14:36:33) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #75 2007-11-15 14:37:08
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!da asa am trimis... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #76 2007-11-15 14:39:55
Re: PUTIN SUPI!! HELP ME!!ok, atunci astept "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|