|
Nu esti logat.
Am o mare problema#1 2007-11-03 07:26:19
Am o mare problemaSa va zic despre ce este vorba.Cam de 2 sapt mi-am dat seama ca am racit...(jos:P) si sunt foarte suparata din cauza asta.Am luat Urinex si tot asa ma simt(inainte dupa urinex imi trecea imediat).urinez extrem de des,ma ustura si aveam senzatia ca trb sa fac pipi din 5 in 5 min.Foarte naspa! Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2007-11-03 07:26:44) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #3 2007-11-03 09:57:40
Re: Am o mare problemasi sa ii spui totusi mamei... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-11-03 10:18:38
Re: Am o mare problemaAndreea89, problema cu pipi facut noaptea in somn se numeste enurezis. Offline #5 2007-11-03 11:59:04
Re: Am o mare problemaSa mergi la un medic, sa iti faci o analiza de urocultura, afli mai multe decat la un sumar de urina, si asa medicul iti poate spune la ce antibiotice microbul este sensibil sau rezistent. Tratamentele nu se fac de capul nostru, e nevoie de indicatia unui medic; si eu am avut problema asta, si din pacate ma autotratam, pana acand am vazut ca raceam tot la 2 luni si am zis ca e cazul sa merg la medic Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-03 13:51:22
Re: Am o mare problemadar de ce mama ta nu trebuie sa stie? Offline #7 2007-11-05 07:02:43
Re: Am o mare problemanu cred ca e nevoie sa ajung pana la 1 psiholog pt ca nu fac pipi de frica...acum este ora 7 dim si eu ar fi trb sa dorm,dar nu am putut toata noaptea dormi pt ca imi venea sa fac pipi.uneori ma ustura.momentan sunt in is si simt k nu mai pot pierde noptile asa,vreau sa merg undeva la cineva care sa ma ajute(la un ginecolog).cine poate sa-mi recomande pe cineva?va rog:(cineva din is sa-mi dea1pm Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2007-11-05 07:03:47) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #8 2007-11-05 07:09:57
Re: Am o mare problemaam citit mai multe probleme despre candida...credeti ca si eu as putea avea asa ceva? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #9 2007-11-05 07:34:33
Re: Am o mare problemacred sincer Andreea ca daca mergi la un doctor problema ta se va rezolva. Trebuie tratament pentru ce patesti tu. Noi chiar nu putem sa spunem pe forum daca tu ai candida sau nu sau o infectie urinara sau nu si sa mai primesti si tratament. Cred sincer ca sufleteste si fizic te va linisti enorm un doctor Offline #10 2007-11-05 08:10:51
Re: Am o mare problemaandreea89...in primul rand editeaza mesajele ca sa nu primesti warn...si citeste regulile...in al 2 lea du te la un medic...caci se pare ca ai o cistita de toata frumusetea...iar aici nimeni no sa ti recomande un tratament... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-05 10:44:20) happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-05 12:03:11
Re: Am o mare problemaAndreea89, nu la ginecolog trebuie mers ci la medicul de familie si de acolo la urolog eventual Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-11-05 12:59:27
Re: Am o mare problemaAm fost la medicul de familie si mi-a spus ca iau urinex si biseptrol.la mine in oras nu este urolog?ce-ar trb sa mai fac?sa urmez tratamentul prescris de medicul de familie?am sansa 100% sa mi se vindece doar cu trat asta? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #13 2007-11-05 13:09:50
Re: Am o mare problemaTi-au spus si fetele sa te duci la un urolog, asa ca sapand putin o sa gasesti unul bun in Iasi. Offline #14 2007-11-05 20:14:03
Re: Am o mare problemapai nu mai stau decat vreo 2 zile cat sa mai "sap"? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #15 2007-11-05 20:34:02
Re: Am o mare problemaBiseptolul e foarte bun pt infectia urinara. O sa-ti treaca sigur. Abia apoi, daca nu iti trece, fa-ti probleme in legatura cu urologul! Dar eu zic ca-ti trece. Si mai e o chestie , parca albastru de metil, pe care il iei pe zahar ( intreaba la farmacie). Scapi indata de usturimi! Offline #16 2007-11-05 21:39:27
Re: Am o mare problemaAsa mi s-a spus si mie ca o sa-mi treaca cu biseptol.Deja se vede putin diferenta.Azi dimineatza ma simtzeam groaznic,acum e muult mai bine.multumesc pt sfaturi Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #17 2007-11-11 06:28:59
Re: Am o mare problemaNu shtiam cat trebuie sa urmez tratementul serios cu biseptol.Asa ca am neglijat ora cand trebuia sa`mi iau pastilele(asta dupa ce mi-a fost mai bine) asa ca...azi noapte am dormit doar pana la 2 cand...m`am scapat pe mine:( si am avut grija toata noaptea sa nu se mai intample.Stiti cat trbuie sa mai continui tratamentul cu biseptol? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #18 2007-11-11 08:33:59
Re: Am o mare problemaeu zic sa continui. si mai vezi dupa ce trebuie facut http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2007-11-11 15:48:13
Re: Am o mare problemacontinui pana cand iti trece... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|