homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Apendicita sau ovar??-2

#20 2007-11-04 20:50:06

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Apendicita sau ovar??

si p mine m-a durut mai demult in dreapta jos, si credeam k am apendicita. si maicamea radea de mine si zicea k daca ma operez poate am noroc sa cad cu vreo baba nesuferita in salon yikes dar de fapt ma durea ovarul tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#21 2007-11-04 20:50:14

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu se vde la echo. e ok varianta cu analiza sanguina insa cel mai bine isi da medicul seama dupa tuseul rectal si dupa palparea abdominala.

mami de minuni hjarta

#22 2007-11-04 21:21:36

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

mda m-am intors... deci m-au palpat 3 doctori.. unu m-a apasat de ma inrosisem la fatza... erau 2 rezidenti si dup-aia si doctorul au zis k nu li se pare a fi apendicita... mi-au luat sange cu chiu cu vai... mi-a spart 3 vene neutral ma doare mana mai rau decat apendicele... la sange nu mi-au iesit leucocite, dar in urina mi-au iesit... iar pe eco scrie asa:
Vu in continut redus, transonic, fara calculi.
Fara formatiuni patologice la nivelul ariei de proiectie a anexei dr.
FID sensibilitate la masajul cu sonda, fara lichid liber la acest nivel.
Fara lichid liber intraperitonal.
Stie cineva ce inseamna.. in romana? big_smile
Dupa toate astea m-am intors la chirurgie si mi-au spus sa iau no-spa, piafen si nujt ce inflamator si sa ma intorc daca o sa fac febra, varsaturi si o sa ma doara la orice atingere neutral
Ce sa inteleg.. ca ma opereaza d-abia cand o sa fac peritonita??

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-11-04 22:05:36)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#23 2007-11-04 21:24:07

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

baga-te cuminte in pat si uita-te la un film pana afli ce si cum. te pup si vezi sa te faci bine puss

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#24 2007-11-04 21:29:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nush ca sa ti zic soulfly...da eu am avut peritonita...si nici n au stiut...nu aveam nici febra...nici varsaturi...nici nik...m au operat de apendicita pt ca mai aveam o saptamana pana la bac...si ca sa nu se agraveze cica...si doar dapa ce m au deschis s au prins ca am si peritonita...dar daca n ai leucocitele marite e ok...deocamdata...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#25 2007-11-04 21:56:11

soulfly
Full member

deci nu mai pot mi-a luat sange pana la urma de pe pumn.. dupa ce mi-a sparte toate venele.. si mi-a spart si acolo si acum mi s-a umflat rau toata partea aia si am ditai vanataia si ma doare de mor. Am plecat d aks cu o durere si m-am intors cu 3.. si mai nedumerita decat eram.. neutral nujt.. maine fac programare si la gine sa vad dak o fi de la ovar... nici nujt c s mai fac k in mod clar nu-i mai las sa-mi ia iar sange + k nu mai au de unde.. toate venele sunt sparte.. sa fac peritonita si sa mor k sange nu-i mai las sa-mi ia ~x(
deadrose.. thx 4 support puss ...  dar nu creca am cum sa dorm k mor de nervi si de dureri de tot felu`... neutral

crys_ty_na a scris:

nush ca sa ti zic soulfly...da eu am avut peritonita...si nici n au stiut...nu aveam nici febra...nici varsaturi...nici nik...m au operat de apendicita pt ca mai aveam o saptamana pana la bac...si ca sa nu se agraveze cica...si doar dapa ce m au deschis s au prins ca am si peritonita...dar daca n ai leucocitele marite e ok...deocamdata...

nu-s marite in analiza de sange dar in aia de urina sunt marite... neutral ma gandeam k o fi vreo infectie urinara?? dar n-am simptome... nu ma ustura cand fac, nu nimic....

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-11-04 22:03:27)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#26 2007-11-05 08:16:04

crys_ty_na
Platinum member

eu as merge sincer sa repet analizele si la un alt laborator...

#27 2007-11-05 08:26:43

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu

#28 2007-11-05 08:28:05

ankas
Full member
Inregistrat: 2007-03-12

Si eu ma confrunt cu o durere f "intepatoare" din cand in cand in partea dreapta jos. Am facut eco si mi-a zis ca nu e nimic. Sa inteleg ca la eco nu se vede apendicita? Sunt momente in cae nu ma pot misca din loc, atat e de puternica durerea plus durerea in intreaga burta.

Ce analize sa fac?
Pe langa aceasta durere, cateodata sangerez la anus cand elimin materiile fecale.... sa fie vreo legatura???

Ultima oara a fost editat de ankas (2007-11-05 08:30:16)

#29 2007-11-05 08:39:51

crys_ty_na
Platinum member

nu stiu daca e vreo legatura intre cele 2...dar la analizele de sange reiese daca ai sau nu apendicita...

#30 2007-11-05 08:48:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sangerarea de la anus pot sa fie hemoroizi...sau ceva leziuni anale. ...

#31 2007-11-05 10:01:21

ankas
Full member
Inregistrat: 2007-03-12

Ce analize ar trebui sa cer la sange pt a vedea daca exista apendicita?

#32 2007-11-05 10:48:23

crys_ty_na
Platinum member

cred ca hemoleucograma se numeste, nu stiu sigur...iti vor spune sigur fetele care se pricep mai bine...dear daca mergi la medicul de familie stie el ce sa te trimita safaci...

#33 2007-11-05 11:55:11

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

pai mergi al medikul de familie si el va sti dak este sau nu apendicita
sintome: febra, greata, varsaturi. si dak te apesi p[e burtik tre sa simti dureri groaznice

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#34 2007-11-05 12:00:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

soulfly a scris:

Vu in continut redus, transonic, fara calculi.
Fara formatiuni patologice la nivelul ariei de proiectie a anexei dr.
FID sensibilitate la masajul cu sonda, fara lichid liber la acest nivel.
Fara lichid liber intraperitonal.
Stie cineva ce inseamna.. in romana? big_smile

inseamna asa:
vezica urinara cu continut redus(cam goala), fara calculi
anexa dr, normala. fara lichid in cavitatea peritoneala
fosa iliaca dreapta sensibila
sa ne intelegem, leucocitele si VSH sunt crescute in apendicita, insa ele singure, fara semne obiective clinice, nu pun diagnosticul, deci: DIAGNOSTICUL DE APENDICITA ESTE CLINIC, IL PUNE CHIRURGUL, DUPA CE FACE DIAGNOSTIC DIFERENTIAT.
concluzia mea: nu mai merge anapoda prin medici. du-te la un chirurg priceput, ca el va stii sa faca diagnosticul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#35 2007-11-05 15:15:58

soulfly
Full member

multumesc, doctoressa... anexa dr = ovarul drept???  si fosa iliaca sensibila...?

cunosc un singur chirurg bun, la coltea.. dar nu am vrut sa ma duc acolo pt ca e cam jegos spitalul.. am preferat sa ma duc la floreasca k sa ma internez in rezervele bio-medica in caz ca ma operau. Asta mi s-a parut cea mai buna solutie... Acum nu mai fac nimic m-am saturat nu ma mai duc sa imi ia nimeni sange. E o tortura si un stres mai mare decat operatia in sine neutral

#36 2007-11-05 15:32:57

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

cea mai sigura e ecografia...nici la mine din analize nu a rezultat nimic...si la eco au aflat ca incepea sa se inflameze

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#37 2007-11-05 16:40:24

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pai am inteles ca nu se vede apendicul la ecografie..la tine cum au vazut, bela?

Ultima oara a fost editat de ioana dinu (2007-11-05 16:40:35)

#38 2007-11-05 16:51:49

soulfly
Full member

mda... eu nu mai inteleg nimic neutral cat de greu poate fi in 2007 sa stii daca ai apendicita neutral bine k se duc in spatiu si gasesc leacuri pt cancer dar nu e nimeni in stare sa fie sigur ca ai sau nu apendicita.... neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.