|
Nu esti logat.
Apendicita sau ovar??-3#39 2007-11-05 17:09:09
Re: Apendicita sau ovar??soulfly...nici eu nu stiu dc...dar e greu cu apendicita asta...si de la o boala aparent inofensiva poti da in altele mult mai grave...e bine totusi ca nu ai peritonita...te mai doare si acum? happy with him...inlove with him... Offline #40 2007-11-05 17:19:02
Re: Apendicita sau ovar??da, dar nu ma mai doare tot piciorul... Oricum ziua am fost bine intotdeauna.. astept sa vad mai la noapte daca o sa ma mai pot ridica de pe scaun.. totusi sper sa fie ovarul.. aflu miercuri seara ... daca nu dau in peritonita pana atunci "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #41 2007-11-05 17:22:20
Re: Apendicita sau ovar??mai...de la o persoana care a avut si anexita (ceea ce ai putea avea daca ar fi de la ovar) si apendicita...amandoua in partea dr...iti spun ca de la anexita nu te doare piciorul...culmea pe mine nici de la apendicita nu ma durut simteam doar o sensibilitate... happy with him...inlove with him... Offline #42 2007-11-05 17:50:27
Re: Apendicita sau ovar??pai exact asta e problema. ca nu la toti se manifesta la fel.. nu pot sti nimic sigur. Nujt ce sa mai fac acum... Astept ori sa ma doara rau d tot, stari de voma, si altele.. ori sa merg miercuri la gine sa-mi zica k e vreo anexita sa-mi dea ceva si sa scap... M-am saturat deja.. pumnul drept nici azi nu pot sa-l strang am toata mana umflata si daca ma incordez ma doare de mor, pe piciorul drept evit sa ma las.. din casa nu pot sa ies... deja ma apuca toti nervii ~x( ma simt k un om handicapat "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #43 2007-11-05 17:55:33
Re: Apendicita sau ovar??Eu n-am avut apendicita, dar am avut dureri ingrozitoare care coborau pe picior si erau de la ovar, nu puteam sa ma misc, sa misc piciorul... si eu eram 100% sigura ca e apendicita, dar medicul de familie mi-a zis ca e anexita si mi-a dat antiinflamatoare, iar peste o saptamana cand am ajuns la ginecolog mi-a spus ca ovarul mai e foarte putin inflamat si ca aia nu se poate numi anexita. Deci se poate ! Teoretic orice medic generalist ar trebui sa stie cum sa te palpeze incat sa-si dea seama imediat daca e apendicita... Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-05 17:57:38
Re: Apendicita sau ovar??
anexa dreapta=trompa+ovarul drept Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-11-05 17:59:04
Re: Apendicita sau ovar??acum m-am mai lamurit.. multumesc mult... Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-11-05 18:00:53) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #46 2007-11-05 23:08:57
ba se vede..se vede orice..mi-au depistat atunci cand am facut ecografia i nu stiu ce la ovar si intr-adevar aaavea nu stiu ce... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #47 2007-11-05 23:17:24
Re: Apendicita sau ovar??mai.. se vede ceva dar nu e relevant ceea ce se vede adik nu se poate pune diagnostic doar pe baza eco... sau cel putin asta am inteles eu din experienta de azinoapte, din spital.. si tot la floreasca am fost "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #48 2007-11-05 23:41:40
Re: Apendicita sau ovar??Ma...eu m`am operat degeaba de apendicita,cand mi`au deschis abdomenul mi`a spus doctorul ca am trompa inflamata...am fost de n ori la urgenta la municipal inainte sa ma operez,ma intepa foarte rau in FID ,uneori chiar ma durea pe picior ....pana cand am pus piciorul in prag si m`am dus la taiere.a fost super marfa ca mi`a facut rahi anestezie si vedeam tot ce se intampla pe acolo.m`am operat degeba ,am zis sa scap si sa nu ma apuce la o varsta mai inaintata sau ceva de genu... am fost la ginecolog si mi`a spus ca nu am nimic.mi`am facut ecografie si mi`a iesit FID inflamata si ceva de genu` ca nu se vedea bine pe acolo,nu era bine delimitat ( ovarul,trompa) ,asta dupa operatie.am facut un "tratament" cu ketonal supozitoare 6 zile cate unul inainte de culcare ,DEGEABA! si la ora actuala am o mica durere in partea dreapta... habar n`am ce sa mai fac... Ultima oara a fost editat de IceBody (2007-11-05 23:42:30) Dear Cupid,next time hit both ! Offline #49 2007-11-06 02:11:32
Re: Apendicita sau ovar??AAAAAAAA!! acum ma doare si ma intzeapa rau de tot... dar nu mai e nimic cu piciorul, doar in locul ala.. rau de tot... cred ca iau un algocalmin.. dak e sa nu mai suport durerea pot sa iau aulin? N-am mai luat niciodata dar avem rezerve.... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #50 2007-11-06 07:25:05
Re: Apendicita sau ovar??ce mai faci soulfly? cum mai e cu durerea? Offline #51 2007-11-06 09:12:30
Re: Apendicita sau ovar??eu de cand eram a 7a ma doare ca pe tine... am ajuns si pe la urgenta..facea analiza de sange..vedea ca am leococite in cant redusa deci n'ai apendicita treci acasa:)) dar in capul meu ma durea si piciorul..cand credeam ca e apendicita(ca sa vezi ce poate face subconstientul asta!) 6 ani de dragoste Offline #52 2007-11-06 13:34:05
Acum e ok... azinoapte imi venea sa ma urc pe pereti..
Faza e k la ecograf nu mi-a iesit nimic, si nici la sange, dar pe mine continua sa ma doara extraordinar de rau ceteodata. Azinaopte cand m-am pus in pat imi cam venea sa vomit.. m-am speriat rau de tot am zis sa stau sa vad k o fi de la oboseala si intr-adevar, acum nu-mi mai vine... Oricum maine ma duc la gine si probabil o sa aflu de la ce e... Daca nu e ovaru` ma duc inapoi la medicii de la floreasca, le pun cutzitu` la gat si le zic sa ma opereze fara sa-mi mai ia sange "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #53 2007-11-06 13:36:42
Re: Apendicita sau ovar??mai da vreun contact neprotejat ai avut? mami de minuni Offline #54 2007-11-06 13:46:24
si eu am vrut sa intreb asta, dar am zis k mai bine tac, sa nu supar pe nimeni Offline #55 2007-11-06 14:20:23
Re: Apendicita sau ovar??nope, nu e absolut nicio sansa din pct asta de vedere adik am folosit prez, tot... oricum creca s-ar fi vazut la eco dak era ceva... dar chiar n-are cum "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #56 2007-11-06 20:30:13
Re: Apendicita sau ovar??mda deci tocmai mi-am pus termometrul si am 37.3. asta e febra? eu stiu k da... ce sa fac? ma duc iar la psihopatii aia de la urgente sau astept pana maine seara sa ma duc la gine. sau astept sa mai creasca febra? Acum ma doare locul si cnd apas putin chiar simt.. mai tare decat alaltaieri... ajutoor m-am panicat... (( "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #57 2007-11-06 20:31:35
Re: Apendicita sau ovar??du-te la dr! mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|